Craftçılar buyrun.

JamilamCassetteX

Üye
Önemli derecede weapon craft ile başladı bu olaylar. SElSMO ''War Scythe Of The Damned'' adlı silahı yüzlerce basınca Oyunun dengesi bozuluyor diye silah nerflendi :D

Yukardaki örneği aşağıda yazacaklarıma örnek temsil olsun diye veriyorum.

Her yeri toplama malzemeleri ile doldurdunuz. Madem planınız buydu neden en başta söylemediniz ? Erken erişim deyip sıyrılmak biraz kolay oluyor artık, Yayında soru cevap etkinliklerinde emek veren insanlar ekmeğini yer, ne kadar çok emek verirseniz herkesten önce erişirsiniz dediniz. ÇOK EMEK VERMENİZ GEREKİYOR DEDİNİZ Burhan bey ve bizde '' ÇOK '' ''EMEK'' verdik. Siz yine yarı yolda bıraktınız emek verenleri :D Bundan sonra sözlere pek itimat edeceğimi düşünmüyorum. Bu oyun verilen sözlere aldırış edilmeden oynanır, çünkü bu kıvamı siz verdiniz. Gelelim esas meseleye.

Her yer craft malzemesi dolu ve ben kendi craftımdan örnek vereceğim. 2 tane olan +30 toplama alanı şu an tüm oyunda 100den fazla oldu Haddar 1,2,3, Hagard 1,2,3 ve Death Valley dahil. Herkes yapabilir şu an jewel craftı ve yapsınlarda, keşke bizden başka yapan emek harcayan başka insanlar olsa. Aşırı item dengesi oyunu bozuyor deyip weapon'nu nerfleyip, armoru hiç desteklemeyip bir anda toplama alanlarını 10x yapmaları tuaf geliyor. Burhan bey oyuna aşırı item girişi olmaz mı böyle ?

Arkadaşlar item almanıza gerek yok şu dakkadan sonra. 2 aya kalmaz +8 silahsız 1 insan bile kalmaz. Bizim jewel crafta gelince bekleyin nadir seviyedeki takılara craft ile ulaşmanız 1 haftanızı almaz. server nadir takıya boğulacak. Benim umudum pek yok ama craft kısmında neler olacak bakıcaz. '

Bu oyunu oynucam oynamaktan zevk alıyorum ama kulağımı yönetime tıkayarak oynayacağım. Bir daha da craft işine hayatta girmem. Bu oyunda craftta emeğin hiç bir değeri yok. Nalet olsun paraya ihtiyacımda yok willpower basan adama o parayı vereceğime kendim o parayla craftımı yapayım dedim. İnsanlar taş topladı getirdi sattı bana ben 16 saat ortalama ile pc başında oturdum. Bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor ama savunmaları erken erişim olur böyle şeyler. Ya o zaman o lafları etmeyeceksiniz. '' EMEK'' ''EMEK''' EMEK'' ''EMEK'' ''EMEK'' ''EMEK''

@Justice (adalet)

Son düzenleme:

RickSancheZz

Üye
bi tek sen mi yapmak istiyodun anlayamadım. bolluk olması daha iyi değilmi senin için daha hızlı kasacaksın,hem paraya ihtiyacında yokmuş her türlü işine geliyor olması gerekmiyor mu ?

MaRaKeSH

Üye
Craft sistemi kişiye özelmi olmalıydı kardeşim. zor olanı başarmışsın eyvallah uğraşmışsın başkası uğraşmasınmı başkasıda yapamasınmı garip bir konu olmuş. Craft alanları zaten yetersizdi artırılması gerek dediğimizde herkesde okeydi. haklı olduğun yerler vardır muhakkak ta konuyu ötekileştirmişsin ha yok böyle diyosanda yanlış olmuş.

Hate

Üye
Nolacak canım bi nerfte takılara atarlar?
Hiçbir şeyde önde gitmenin faydaasını görmedik ki bu oyunda bunu görelim. Taktığımız silahı bile erken taktık diye hala kilitli değil mi?
Güvenirsin önden gidersin arkadan @Justice (Adalet!?) gelir arkada kalanı piş pişler eşitler , item coğalıncada atar nerfi geçer.

JamilamCassetteX

Üye
Kazı alanlarını artmasını bizde istedik. Ama suyunu çıkartacak kadar değil. +30 seviyeden yüzlerce var. Bu sadece jewel için değil tüm craftlar için böyle. Oyun pvp serverın dönecek resmen. Düşün armor weapon jewel itemleri gırla oyuna girecek. Ben bu yönünü önemsiyorum en çok. Sonra da böyle olacak emek olacak derken ters köşe yapmalarına.

Son düzenleme:

JamilamCassetteX

Üye
Ben şunu anladım. Oyuna zor bir şey gelir, yönetim emek veren yapar der bir kaç kişi emek verir ekibiyle saatlerini aylarını harcar. Diğerleri zahmet etmez hiç kendini yormaz. Sonra kıskanır gider ağlama duvarına çevirir destek ve DC yi. Sonra totosunu kaldırmayanlar emek harcamayanlar bir yamada gecesini gündüzüne katanların yanına konar vaziyete getirilir. Bu yapılan daha makul sayılarda yapılabilirdi ama suyu çıkarılacak şekilde yapıld. Şimdi ne yapacaklar ? Oyuna craft itemlerinin girişine nasıl engel olacaklar ? Weapon yapan armor yapan arkadaşlarin suçu ne o zaman , oyunun dengesi bozulur diye neden nerflediniz o itemleri ?

Son düzenleme:

birol2003

Üye
Gathering alanlarının çok olması değil az olması sorun teşkil ediyordu, mageli ekipler normal toplayıcılara pek fırsat vermiyordu, craftın zor olması malzemenin az olmasından değil fail ihtimali olmasındandır, ama burda herşey banko bence fail ihtimalini getirmeleri daha mantklı olur, bir item ya patlar, ya normal yada proff çıkması lazım.

yusufk

Üye
Allahın domatesi arkadaşlar kaç para olabilir 100k ya mı satılıcak :/
orta seviye toplayıcılık 1milyon exp istiyor durmadan toplasan 1000 dakikada topluyorsun sadece 1 meslekte 30 saat harcaman lazım level almak için.
craft zırh silah ve takılar bounded olsun herkes rahat etsin veya unbound yaparken yanma ihtimali olsun.

birol2003

Üye
Allahın domatesi arkadaşlar kaç para olabilir 100k ya mı satılıcak :/
orta seviye toplayıcılık 1milyon exp istiyor durmadan toplasan 1000 dakikada topluyorsun sadece 1 meslekte 30 saat harcaman lazım level almak için.
craft zırh silah ve takılar bounded olsun herkes rahat etsin veya unbound yaparken yanma ihtimali olsun.
Giysi-Silah-Takı bunların craftlanırken yanma ihtimali olmalı belli bir oranda

SEISMO

Üye
Önemli derecede weapon craft ile başladı bu olaylar. SElSMO ''War Scythe Of The Damned'' adlı silahı yüzlerce basınca Oyunun dengesi bozuluyor diye silah nerflendi :D

Yukardaki örneği aşağıda yazacaklarıma örnek temsil olsun diye veriyorum.

Her yeri toplama malzemeleri ile doldurdunuz. Madem planınız buydu neden en başta söylemediniz ? Erken erişim deyip sıyrılmak biraz kolay oluyor artık, Yayında soru cevap etkinliklerinde emek veren insanlar ekmeğini yer, ne kadar çok emek verirseniz herkesten önce erişirsiniz dediniz. ÇOK EMEK VERMENİZ GEREKİYOR DEDİNİZ Burhan bey ve bizde '' ÇOK '' ''EMEK'' verdik. Siz yine yarı yolda bıraktınız emek verenleri :D Bundan sonra sözlere pek itimat edeceğimi düşünmüyorum. Bu oyun verilen sözlere aldırış edilmeden oynanır, çünkü bu kıvamı siz verdiniz. Gelelim esas meseleye.

Her yer craft malzemesi dolu ve ben kendi craftımdan örnek vereceğim. 2 tane olan +30 toplama alanı şu an tüm oyunda 100den fazla oldu Haddar 1,2,3, Hagard 1,2,3 ve Death Valley dahil. Herkes yapabilir şu an jewel craftı ve yapsınlarda. Ama ortada 2 seçenek var. Ya server takıya boğulacak , yada 10.000 insanda 1 2 kişide anca takı olacak. iki ihtimalde de herkes kendi emeğini ve masraflarını kollayacaktır. Burhan bey bu serverı bu yama ile iteme boğmaya gebe bıraktınız. Weapon craftı nerflemeniz ile şu yaptığınız tamamen tezatlıktır.

Arkadaşlar item almanıza gerek yok şu dakkadan sonra. 2 aya kalmaz +8 silahsız 1 insan bile kalmaz. Bizim jewel crafta gelince bekleyin :) Gün doğmadan neler doğar... Ya server uniq takıya boğulacak, yada uniq takılar hiç kimsede olmayacak. Bunun ortası yok :) Çünlü ortasını tutturamamak '' ERKEN ERİŞİMİN'' en büyük marifeti.

Bu oyunu oynucam oynamaktan zevk alıyorum ama kulağımı yönetime tıkayarak oynayacağım. Bir dahada craft işine hayatta girmem. Bu oyunda craftta emeğin hiç bir değeri yok. Parasına nalet olsun paraya ihtiyacımda yok willpower basan adama o parayı vereceğime kendim o parayla craftımı yapayım dedim. İnsanlar taş topladı getirdi sattı bana ben 16 saat ortalama ile pc başında oturdum. Bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor ama savunmaları erken erişim olur böyle şeyler. Ya o zaman o lafları etmeyeceksiniz. '' EMEK'' ''EMEK''' EMEK'' ''EMEK'' ''EMEK'' ''EMEK''

Haram olsun...
@Justice (adalet)
Ben bunu söylüyorum işte şimdi ben bu charı nft olarak aldım. ama bu charın ardındaki emek gözardı edilemez ki şuan 36 level üstü 4-5 craft charı var. Sadede geleyim ben war scy damned bastım baktılar cok oldu nerf geldi yarından sonra uniq takılar üretildiğindede böylemi olcak ben bunu soruyorum yanı sadece takıda değil her meslek için. craft 1 gunluk birşey degıl uzun bir yol ve bu yolda harcanan cokca gold bar. ben kendim sadece 39dan40 yapabılmek ıcın60 gold bar harcadım su oyunda 60 gold bar harcayıp char dızen sayısı bıle nadirdir. Ben mesleklerin nerflenmesine veya değişmesine hatta herhangi bi engelle karşılaşmasına karşıyım. Tek bir cümleyle '' OYUN BAŞLADIĞINDA KURAL DEĞİŞMEZ. '' Craft için bence bu geçerli ve değiştirilemez olmalı erken erişim falan bana çok geçmiyor açıkcası.

JusTTory

Üye
aynı şeyi defalarca yapıp farklı sonuçlar beklemek delilik olmalı boşa giden emek boşa giden para hepimize geçmiş olsun çabalarımız sonuçsuz kaldı

Unbeatable

Üye
Heryerin toplama malzemeleri ile doldurulduğu falan yok bi önce ki hali yetersizdi bu sayede daha iyi oldu çünkü craft gerçekten ciddi emek ve zaman isteyen birşey e craft ile yapılan itemlerinde değerini düşünürsek ( ki hala yapmaya değer olduklarını düşünmüyorum ) şuanki toplayıcılık kısmı gayet başarılı olmuş abartmayın.

JamilamCassetteX

Üye
Heryerin toplama malzemeleri ile doldurulduğu falan yok bi önce ki hali yetersizdi bu sayede daha iyi oldu çünkü craft gerçekten ciddi emek ve zaman isteyen birşey e craft ile yapılan itemlerinde değerini düşünürsek ( ki hala yapmaya değer olduklarını düşünmüyorum ) şuanki toplayıcılık kısmı gayet başarılı olmuş abartmayın.
Bunu yazarken kendin inandın mı acaba ? Oyunda son seviye toplama alanları 100 lerce. Kendi alanımdan konuşayım gece girdim oyuna sabah ezanı vakti. Kimse yok 1 camptaki arkeoloji alanlarını kesmem 45 dakika sürdü. Bu şekilde 2 camp daha var ve karşı ırkta var. Birde protean kingdom 5 camp, bunun lunaskarıda var ve death Valley köylerinin arka kısımlarında gruplar halinde çıkıyor. Her yer kazı alanı. PK atanlar yayınlarda isyan ediyor hem FPS yi düşürdü hem insanlar. o alanalda takılıyor. Ya bu kadar aşırıya gerek yoktu. 2x 3x artırırsın drobunu 0.9 değilde 1.1 yaparsın makul olur. Probem şu en başta toplama alanlarının sayısı artmayacak emek veren yapar denip sonradan suyunu çıkartırcasına her yeri toplama alanına çevirmeleri.

Unbeatable

Üye
Bunu yazarken kendin inandın mı acaba ? Oyunda son seviye toplama alanları 100 lerce. Kendi alanımdan konuşayım gece girdim oyuna sabah ezanı vakti. Kimse yok 1 camptaki arkeoloji alanlarını kesmem 45 dakika sürdü. Bu şekilde 2 camp daha var ve karşı ırkta var. Birde protean kingdom 5 camp, bunun lunaskarıda var ve death Valley köylerinin arka kısımlarında gruplar halinde çıkıyor. Her yer kazı alanı. PK atanlar yayınlarda isyan ediyor hem FPS yi düşürdü hem insanlar. o alanalda takılıyor. Ya bu kadar aşırıya gerek yoktu. 2x 3x artırırsın drobunu 0.9 değilde 1.1 yaparsın makul olur. Probem şu en başta toplama alanlarının sayısı artmayacak emek veren yapar denip sonradan suyunu çıkartırcasına her yeri toplama alanına çevirmeleri.
Bende kendi alanımdam konuşayım Armor crafting için Mining ve dericiliğe ihtiyacım var şu perşembe günü gelen güncellemeden beri topluyorum 560 tane titanıum ore toplamışım bu beni % kaç yapmaya yeter git hesapla 3 günlük emeğim beni %10 bile atlatmayacak sen hala +30 diyosun emin ol oyunda 1.000 adet craftçı varsa %20 si falan +30 dur diğerleri sürünüyor bende dahil.

Opus Magnum

Üye
Haggard için konuşuyorum gold ve titanium sayıları oynamamış gibi görünüyor. Ayrıca güncellemeden beri ne gold ne de silver görebildim :D

RickSancheZz

Üye
Ben fili oyuna başladığım günden beri görmedim :D hayır nerde olduğunu da bilmiyorum.
oyun açıldıktan 15-20 gün sonra başladım, bugüne kadar hiç görmedim, haddarda çölde palmiyelerin altında olduğu rivayetleri var, ama inanmıyorum, bence fil yok görenler halüsinasyon görüyor farkında değiller :D

Haggard için konuşuyorum gold ve titanium sayıları oynamamış gibi görünüyor. Ayrıca güncellemeden beri ne gold ne de silver görebildim :D
silver ve goldlar haddar bölgesine taşınmış , ben 2 kere silver gördüm, güncellemeden sonra golda rastlamadım hiç.

Giysi-Silah-Takı bunların craftlanırken yanma ihtimali olmalı belli bir oranda

mantıklı, katılıyorum, zaten yemeklerde yanma ihtimali olacaktı sonradan vazgeçildi, yanma ihtimali olsun ama üretilen materyal yansa dahi expi gelsin.

MiceS

Üye
Bu arkadaşın sıkıntısı ilk çıktığında para yatırıp tüm taşları toplayıp jewel craftcisi olup takidan köşeyi dönmekte. Yönetimin hamlesi canını sıktı. Üstüne birde kazı sayısı arttı . Öylede canı sıkıldı.

Bence bu serverda fazla kasmaya gerek yok. Orta halli bir char yapıp ekip ile pk atmak en mantıklısı sanırım. Craft biraz can sıkıcı hale geldi. Çünkü her guncellemede neyin bufflanip neyin nerflenecegini bilemiyor insan. Bir anca tüm emek boşa gidebiliyor. Mesela konuyu açan arkadaş gibi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt