Crafted vs Normal

JohnPlane

Üye
Craft edilen kıyafet craft edilmeyenden az dex bonusu veriyor düzeltirsiniz diye umuyorum ve eklemek istiyorum bu tarz sorunlar olmadan oyuna eklemek için test serverı kullanıcılara açmanız faydalı olucaktır diye düşünüyorum bir sürü farklı oyuncunun deneyip size dönüş yapması mı daha iyidir sizin 15-20 kişilik ekibinizin test yapması mı ?

+1 craft 1 dex bonus
+2 1 dex bonus
+3 1 dex bonus
+4 olunca 2 dex bonusa çıktı

oyundaydım relog attım patch gelmiş kolluk + basılabiliyor artık ama rogue crafted boots hala + basılmıyor.

Dipnot: Yönetim ekibini tebrik ediyorum çok hızlı hareket ediyorlar

1.png

2.png

Digital

Yönetici
Game Master
Craft edilen kıyafet craft edilmeyenden az dex bonusu veriyor düzeltirsiniz diye umuyorum ve eklemek istiyorum bu tarz sorunlar olmadan oyuna eklemek için test serverı kullanıcılara açmanız faydalı olucaktır diye düşünüyorum bir sürü farklı oyuncunun deneyip size dönüş yapması mı daha iyidir sizin 15-20 kişilik ekibinizin test yapması mı ?

+1 craft 1 dex bonus
+2 1 dex bonus
+3 1 dex bonus

oyundaydım relog attım patch gelmiş kolluk + basılabiliyor artık ama rogue crafted boots hala + basılmıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 10741
Ekli dosyayı görüntüle 10742
Merhaba,

Upgrade sorunu güncellemede düzelecektir.Bonuslarda herhangi bir hata olduğunu sanmıyorum.Görüldüğü üzere 2 dex kısılıp 45 hp ve 30 mp verilmiş.Durumun incelenmesi için ilgili birime ileteceğim.

İyi forumlar.

RickSancheZz

Üye
upgrade sırasındaki bonus artışı benimde dikkatimi çekti paper kıyafetlerde, normalde tailoringdede ilerleyecektim ama vazgeçtim bonuslardan sonra

JohnPlane

Üye
Merhaba,

Upgrade sorunu güncellemede düzelecektir.Bonuslarda herhangi bir hata olduğunu sanmıyorum.Görüldüğü üzere 2 dex kısılıp 45 hp ve 30 mp verilmiş.Durumun incelenmesi için ilgili birime ileteceğim.

İyi forumlar.
tamamda o zaman craft ın anlamı yokki niye craft yapalım dex düşücekse niye craft kıyafet kullanayım.

Alkoer

Üye
tamamda o zaman craft ın anlamı yokki niye craft yapalım dex düşücekse niye craft kıyafet kullanayım.
Aslına bakarsan şuan ki vitality set metasında rogue sınıfına yarar bence bu craft itemler.

Silahlar arası dmg farkı yok desek yeri...

500 atak artmış 75 patch ile skiller yine aynı vuruyor....

Bu craft setler tamamen farklı amaç için olmalıydı. Pvp - pve gibi farklı amaca hizmet etmeliydi.

JohnPlane

Üye
İtemlere + basmanın amacı bonusları artırmaktır burda kısmışlar diyorlar saçımı yolacam tekrar okudum yazılan cevabı sinirim bozuldu bir anda craft mesleği neden var itemi daha kötü hale getiriyorsa arkadaş anlamıyorum ya

RickSancheZz

Üye
İtemlere + basmanın amacı bonusları artırmaktır burda kısmışlar diyorlar saçımı yolacam tekrar okudum yazılan cevabı sinirim bozuldu bir anda craft mesleği neden var itemi daha kötü hale getiriyorsa arkadaş anlamıyorum ya

Diğer bonuslarla dex bonusunun eksikliği dengelenmeye çalışılmış ama yeterli değil hala dediğim gibi şu güncellemeden sonra bakmak daha doğru olacak

JohnPlane

Üye
Diğer bonuslarla dex bonusunun eksikliği dengelenmeye çalışılmış ama yeterli değil hala dediğim gibi şu güncellemeden sonra bakmak daha doğru olacak
ya olur mu öyle şey neyi dengeliyorsun itemin temel özelliği dex vermesi craft edip buna bonus eklemek varken temel özelliğini düşürüyorsun niye craftlı kullanayım ben napayım 45hp 30 mp yi atak düştükten sonra aynı dexi versin yeterli fazlasını istemiyorum ki ben.

JohnPlane

Üye
O zırhların set halinde bonusları var; +7 +8 seviyesine gelince kullananları tatmin edecek gibi duruyor. Ha yok zaten +6 kullanacaksan görevden verilenleri tak daha iyi. Belki de 20 kere paylaşılan meslek rehberine zahmet edip baksan saç baş yolmak zorunda kalmazsın. https://forum.riseonlineworld.com/k...rken-erisim-craft-sistemi-ve-meslekler.13888/
Dex bonusla bir alakası yok bu durumun genel set bonusuyla alakalı değil benim problemim +7 olsada dex bonusu düşük oluyor. craft yapınca düz imperialden daha düşük dex vermesinin herhangi bir mantığı yok

HARE

Üye
Adamlar zaten düz imperialden daha iyi olacak gibi bir iddiada bulunmadı, alternatif sundular. E hem dex yüksek olacak hem set bonusu alacaksın hem de zırhın fiyatı düşük, item de kolay ulaşılabilir olacak? Var mı öyle bir dünya? İtemler daha üretilmeye başlanmadan aşağı yukarı ne olacağı; neye benzeyeceği gösterildi, tanıtıldı, anlatıldı. Bir tık uzağında olmasına rağmen kullanmak istediğin itemle ilgili hiçbir detaya bakmamışsın, burada baş ağrıtıyorsun. Sorun seninle alakalı.

Son düzenleme:

RickSancheZz

Üye
Dex bonusla bir alakası yok bu durumun genel set bonusuyla alakalı değil benim problemim +7 olsada dex bonusu düşük oluyor. craft yapınca düz imperialden daha düşük dex vermesinin herhangi bir mantığı yok
knk hep böyleydi zaten sonradan olan bişey değilki, alternatif olucak dendi, sana uymayabilir ama kimiside bu buildi seçebilir. yanlış anlama bende değişmesi taraftarıyım özellikle paper kıyafetlerin.

JohnPlane

Üye
Adamlar zaten düz imperialden daha iyi olacak gibi bir iddiada bulunmadı, alternatif sundular. E hem dex yüksek olacak hem set bonusu alacaksın hem de zırhın fiyatı düşük, item de kolay ulaşılabilir olacak? Var mı öyle bir dünya? İtemler daha üretilmeye başlanmadan aşağı yukarı ne olacağı; neye benzeyeceği gösterildi, tanıtıldı, anlatıldı. Bir tık uzağında olmasına rağmen kullanmak istediğin itemle ilgili hiçbir detaya bakmamışsın, burada baş ağrıtıyorsun. Sorun seninle alakalı.
görüşün seni ilgilendirir saygı duyuyorum ben uygun bulmuyorum böyle bir meslek varsa varolan itemi geliştirmesi gerekiyor düşürmesi değil bu benim fikrim.

mageonlineworld

Üye

+1 craft 1 dex bonus
+2 1 dex bonus
+3 1 dex bonus

craft kıyafetleri bir alternatifdir. daha iyi ve ya daha kötü degildir. ap den kısıp hp mp ve ektra def atack battlepoınt özellikleri alabilirsin olayı tamamen bu. ap den feda etmek istemiyorsan. normal setleri kullanabilirsin. tek rahatsız oldugum konu bence butun kıyafetlerın bonusu +7de aktif olmalıydı bence tabi onun dışında bir sorun yok.
senin dediğin gibi dex str vs aynı olsaydı o zaman diğer kıyafetlerin bir anlamı kalmaz ve item piyasasını sekteye uğratırdı. aynı sekilde +7 +8 item basmıs yada almış oyuncularında yatırımları boşa giderdi. daha dogrusu craft kıyafetlerinin dışında hiç bir kullanılmaz ve çöp olurdu.

Son düzenleme:

Unbeatable

Üye
Evet benim aylar önce açtığım konunun devamı gelmiş bazı arkadaşlar craft itemlerinin normal itemlerden üstün olmaması gerektiğini savunmuş muhtemelen bu arkadaşlar craft ile hiç uğraşmamış kişilerdir cidden siz craftı basit birşey mi sanıyorsunuz aylarca emek derken mecazi anlamda demiyorduk ciddi ciddi aylarca emek vermek gerekiyor zaman harcamak gerekiyor ve ben tüm bu uğraşlarıma rağmen bir bakıyorum oda ne? benim aylarca uğraştığım item hali hazırda yaratıktan çıkıyormuş zaten... şimdi size soruyorum o zaman mesleklere aylarca emek vermenin mantığı nedir? bir Allahın kulu cevap versin bana desin ki ; şu sebebten dolayı craft yapabilirsin hadi buyursun bekliyorum.

mageonlineworld

Üye
Evet benim aylar önce açtığım konunun devamı gelmiş bazı arkadaşlar craft itemlerinin normal itemlerden üstün olmaması gerektiğini savunmuş muhtemelen bu arkadaşlar craft ile hiç uğraşmamış kişilerdir cidden siz craftı basit birşey mi sanıyorsunuz aylarca emek derken mecazi anlamda demiyorduk ciddi ciddi aylarca emek vermek gerekiyor zaman harcamak gerekiyor ve ben tüm bu uğraşlarıma rağmen bir bakıyorum oda ne? benim aylarca uğraştığım item hali hazırda yaratıktan çıkıyormuş zaten... şimdi size soruyorum o zaman mesleklere aylarca emek vermenin mantığı nedir? bir Allahın kulu cevap versin bana desin ki ; şu sebebten dolayı craft yapabilirsin hadi buyursun bekliyorum.
bonus özellikleri gayet makul. ayrıca oyun içinde yapamıcagın droplamıcagın ıtem yapıyorsun daha defansıf oynayabılıyorsun.ayrıca yapmak zorunda da degılsın. kimse yakana yapışmıyor craft yap diye. şunu bı anlayın artık ya. baştan böle mi çıktı evet böle çıktı. beğenmedin mi YAPMA

RickSancheZz

Üye
bonus özellikleri gayet makul. ayrıca oyun içinde yapamıcagın droplamıcagın ıtem yapıyorsun daha defansıf oynayabılıyorsun.ayrıca yapmak zorunda da degılsın. kimse yakana yapışmıyor craft yap diye. şunu bı anlayın artık ya. baştan böle mi çıktı evet böle çıktı. beğenmedin mi YAPMA

kanka öyle değil maalesef, defansif oyna diyorsunda item piyasada tercih edilmiyor kime satcan, aylarca craft ile uğraşıp kendine mi item bascan sadece

mageonlineworld

Üye
kanka öyle değil maalesef, defansif oyna diyorsunda item piyasada tercih edilmiyor kime satcan, aylarca craft ile uğraşıp kendine mi item bascan sadece
set olarak cazip tekli olarak değil set satmayı denedin mi hiç. mesela priestler leather degıl bir üstünü takabilirler can mana ve yüzde 3 bütün yaratıklara hasar ve defans. farm yaparken baya ıyı olur. gene wrler için elite set yada okcular için farm yapan yüzde 5 defans ekstra canla beraber imperialde öle mageler armor plate takabilirler her killde 3 battlepoınt fazladan. ayrıca stat birazcık daha az istiyor giymek için onu da artı sayabilir. tekli olarak mantıksız set olarak güçlü. ayrıca atla deve degil 20 str dex vs eksik. yani tamamen tercih tabi ki herkes alıp kullanmaz ama alıcısı illa çıkar bence. şu anki tek sorun set olarak satılmaması ve tabi ki +7 veya 8 olarak satılmalı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt