Crafterların Kayıp Zamanını Telafi Edin

Crafter DendroctonuS

Üye
Şuan discord üzerinden @SunRise tarafından yapılacak açıklamalara bakılacak olunduğunda sadece exp kasanlar düşünülüyor. Crafterlar neden gene ötekileştiriliyor açıklar mısınız? Bende saatlerce ürün toplayamadım ve benim gibi crafterlarda toplayamadı. Bizim kaybolan zamanımız neden telafi edilmiyor?

ClyDeBorrow

Üye
Craft exp seviyeleri ile uğraşılmasının son bulmasını talep ediyorum. Ayrıca craft edilen eşyalarında güncellenmesini istiyorum. Çoğu ürünü kullanıcı pazardan çektiğinde üretim maliyetinden 1/4 oranında daha ucuza alabiliyor özellikle jewel craft bölümünde... Armor ve Weapon üretimlerinin de acilen düzenlenmesi gerektiğini düşünüyorum hiç bir işe yaramayan ürünleri üretmek zorunda kalıyoruz size güvendiğimiz ileride düzenlerler diye düşündüğümüz için kasmaya devam ediyoruz.. 6 saatde bir bize de scroll verin bari de susalım :)

TrabzonLuuuuu

Üye
ben 65 cap te bıraktım 10m lik alıp herkes yamyam gibi topluyordu o ara level kasanlar kastı şimdi başlıyanlara bile haksızlık 10 levele bile kasmak için 10 saati geçiyor bunu bile enbaşından yapmaları gerekiyordu ki bonusu siz demeseniz farketmezdim varsa yoksa xp kasan arkadaşlara daha çok öncelik tanınıyor madem bu kadar zor olucaktı en başında olması gerekirdi.

envercanaydin

Üye
Neden her kopma sonrası toplayıcılık yapanlara veya meslek yapanlara bi telafi olmuyor ? sadece exp mi kasılıyor bu oyunda anlamış değilim royal pre boşuna aldık zaten gathering bonus vs de yok kımsenın bunu telafı edeceğinide sanmıyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt