Crafting. Toplayıcılıklarda Seviye Başı Gereken Materyal Adetleri İle Materyallerin EXP Değerleri Tablosu.

RucuHU

Üye
Merhaba değerli meslek erbapları ve meslek erbabı olmak isteyen çıraklar;

Detaylı olarak oluşturduğum tabloyu inceleyerek toplayıcılıkların seviye başı materyal isteği ve materyallerin verdiği exp oranları hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Toplayıcılıkların ve Mesleklerin ham Excel halini incelemek için BURAYA tıklayabilirsiniz.
TR Craft; Toplayıcılık Materyallerinin Adetleri; Haritalardaki Toplayıcılık Materyallerinin Camp Başı Slot Adetleri ve Materyal Adetleri
TR Craft; Meslek Rehberi; Mesleklerde Seviye Başı Üretilmesi Gereken Ürünlerin Exp Tablosu İle Craft Materyallerinin Exp Tablosu

1. TOPLAYICILIK
WOODCUTTİNG
1 TR Toplayıcılık Woodcutting Rucuhu.png

2. TOPLAYICILIK
MİNİNG
2 TR Toplayıcılık Mining Rucuhu.png

3. TOPLAYICILIK
QUARRYİNG
3 TR Toplayıcılık Quarrying Rucuhu.png

4. TOPLAYICILIK
ARCHAEOLOGY

4 TR Toplayıcılık Archaeology Rucuhu.png

5. TOPLAYICILIK
FİSHİNG

5 TR Toplayıcılık Fishing Rucuhu.png

6. TOPLAYICILIK
HARVESTİNG

6 TR Toplayıcılık Harvesting Rucuhu.png

7. TOPLAYICILIK
SKİNİNG

7 TR Toplayıcılık Skining Rucuhu.png

8. TOPLAYICILIK
HERBALİSM

8 TR Toplayıcılık Herbalism Rucuhu.png

Son düzenleme:

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Eline Sağlık güzel bir çalışma olmuş.

Awareness

Üye
Elinize sağlık.

Detaylı bakınca manuel kasılan herbalismin en zor olduğu açıkca görülüyor fakat level 36 bile olsanız en iyi iksiri bile yapsanız , bir level 10 cookingden az getirisi olması hatta azı geçtim yanına bile yaklaşamaması (bizzat şahsen biliyorum) çok üzücü.

RickSancheZz

Üye
sadece bana lazım olan mining, woodcuting, için birebir aynı tabloyu çıkartmıştım, veriler doğru eline sağlık.

RucuHU

Üye
Elinize sağlık.

Detaylı bakınca manuel kasılan herbalismin en zor olduğu açıkca görülüyor fakat level 36 bile olsanız en iyi iksiri bile yapsanız , bir level 10 cookingden az getirisi olması hatta azı geçtim yanına bile yaklaşamaması (bizzat şahsen biliyorum) çok üzücü.
herbalism diğer mesleklere göre 2 katı exp istiyor, evet kasılması biraz daha zor ve zaman alıcı lakin alchmy mesleği en kolay kasılan ve maliyetsiz bir meslek dalı. dengeyi bu şekilde geitrmişler. ama üretilen potların tercih edilmemesinin sebebi priest sınıfının toplu restore skilleri kullanıldıktan sonra bekleme süresi olmadan süresi dolar dolmaz tekrar kullanılabılmesınden dolayıdır. bu nedenle niye para harcasınlarki insanlar bu potlara... :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt