Crash - Full Zone - Market Limiti

Fireinthehole

Üye
S.a cümleten

Son pachten sonra maradonda gezerken 30 dkde bir crash yiyoruz. Oyuna girişler zaten ölüm birde günde 4 5 kere crash yemek insanın gerçekten midesini bulandırıyor. 2cisi full zone pazar kurup afk olcan acele işin var abi d1 ve d2 sürekli full zone yani bu kadar saçmalık olabilirmi. İsteyen istediği zone istediği vakit geçebilmeli. 3cüsüde Pazar limiti adamlar d1 ve d2 deki lag sorununu çözeceğine gidip pazar yasağı getiriyor yani yapmayın abi gerçekten çok komik duruma düşüyorsunuz. 4cüsüde aklıma yeni geldi sürekli erken erişimin arkasına sığınmak. Bir hata belirtiliyor erken erişim abi şu oldu erken erişim. Yani en ufuk sorunların çözümü bu kadar uzun ve zor olmamalı.

JaxSui

J
S.a cümleten

Son pachten sonra maradonda gezerken 30 dkde bir crash yiyoruz. Oyuna girişler zaten ölüm birde günde 4 5 kere crash yemek insanın gerçekten midesini bulandırıyor. 2cisi full zone pazar kurup afk olcan acele işin var abi d1 ve d2 sürekli full zone yani bu kadar saçmalık olabilirmi. İsteyen istediği zone istediği vakit geçebilmeli. 3cüsüde Pazar limiti adamlar d1 ve d2 deki lag sorununu çözeceğine gidip pazar yasağı getiriyor yani yapmayın abi gerçekten çok komik duruma düşüyorsunuz. 4cüsüde aklıma yeni geldi sürekli erken erişimin arkasına sığınmak. Bir hata belirtiliyor erken erişim abi şu oldu erken erişim. Yani en ufuk sorunların çözümü bu kadar uzun ve zor olmamalı.
Moradon dediğinize göre başka bir oyundan bahsediyorsunuz. Rise'da moradon diye bir harita yok. Ayrıca oyuna girişte nasıl bir problem yaşıyorsunuz da girişler zaten ölüm dediniz anlamadım. Full olayı gerçekten can sıkıcı umarım en kısa sürede düzelir. Ayrıca pazar limitinin olmasına ben de karşıyım. Umarım limiti arttırırlar.

Fireinthehole

Üye
Moradon dediğinize göre başka bir oyundan bahsediyorsunuz. Rise'da moradon diye bir harita yok. Ayrıca oyuna girişte nasıl bir problem yaşıyorsunuz da girişler zaten ölüm dediniz anlamadım. Full olayı gerçekten can sıkıcı umarım en kısa sürede düzelir. Ayrıca pazar limitinin olmasına ben de karşıyım. Umarım limiti arttırırlar.
Maradon = Dorion işte dostum. Oyuna girişler ölüm derken çok yavaş giriyo baya bir bekliyosun. Üzerine zone geçişlerindede baya bir bekletiyor.
i5 10300H İşlemci - 16gb Ram - Rtx 2060 ekran kartı - m2 sata ssdli bir laptoba sahibim ama çıldırtır derecede kasarak ve düşük ayarlarda oynamak zorunda kalıyorum. Buda başka bir sorunum olsun.

JaxSui

J
Maradon = Dorion işte dostum. Oyuna girişler ölüm derken çok yavaş giriyo baya bir bekliyosun. Üzerine zone geçişlerindede baya bir bekletiyor.
i5 10300H İşlemci - 16gb Ram - Rtx 2060 ekran kartı - m2 sata ssdli bir laptoba sahibim ama çıldırtır derecede kasarak ve düşük ayarlarda oynamak zorunda kalıyorum. Buda başka bir sorunum olsun.
Hocam i7 10. nesil işlemci 16 RAM 1650TI m2 SSD var high ayarlarda oynuyorum fps 60 a sabitliyorum. Hiçbir sorun yok ısınma da yok... Bilemedim sizde bir sıkıntı olabilir.

trgurjan35

Üye
Bu grafiklerde 200fps vermesi gereken kart 90fps verıyor, bu kadar bilgisayarı yoracak bir grafik göremedim ben

JaxSui

J
Yani ben sadece fan sesi duymak istemiyorum o da olmuyor zaten ekran kartı 62 63 derecede 60 fps sabit. vsync açık.

starboy61

Üye
Şu merchant kurma işine bari bir gösterge ekleyin yazın ki şu kadar dorionda pazar var eksilince direk orda belirsin 89/90 mesela hemen kuralım. Eksilince kuralım. Boz babam yap babam boz babam yap babam kursak amenna da saçma sapan işler.

ARTYOM

Üye
şu pazar limiti olayını hala anlıyamıyorum lag olmasın diye limit koyuyorlar her bakım (saatler sonra) sonrası dorion1 de limiti kaldırıyorlar d2 ve d3 te limiti kaldırmıyorlar d2 d3 te pazar kuramayanlarda d1 de pazar kuruyor bu nasıl yoğunluğu ve lagı önlemek oluyor bana bunu bir tane yönetimden biri hala cevaplayamadı mantığa ters bir durum! ne yani dorion1 de limiti kaldırıp herkesi dorion1 e yoğunlaştırıp dorion2 ve dorion3 te limit koyup daha sonra lag ve yoğunluğu önleneceğini mi sanıyor yönetim öyle sanmaya devam etsinler

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt