Crash-Hatalar

Tanerrr

Üye
Günde 20 kere crash ya da oyun kapanması yada ekran donması yasıyorm ve emınım benım gibi bircok ınsan vardır. dorıon 1 -2 ye gıremıyorm ekran donuyor. Bu sorunlar ne zaman duzelecek cozumu varsa soyleyın bılgılendırın. cunku ıyıce sıktı artk. Oyuna kozmetık getırecegınıze bu hataların neden kaynaklandıgını soyleyın. Bılgısayarım orta derece bir bilgisayar kötu degl

iGorDivandakoR

Üye
Crash ram yetersizliği 8 gb kulananlar genelde alıyor yada ramler de farkedilmeyen stabilize hatası oluyor diğer oyunlarda etkisini göremezsin ama bu oyunda nedense oda crash sürüklüyor.

lordrizlog

Üye
ben normalde crash yemiyordum. son 3 saatte 4 yediğim crash konu açıcaktım. açtığın konu denk geldi. bir sorun olduğu çok belli umarım en kısa sürede çözülür

Thorin

Üye
kasarken z block yazısı gelmeden önce ekran donuyor bir süre.

skaebneN

Üye
Gelen son yamadan sonra bu crash olayı arttı. Grup dungeon optimizasyonu eskiden daha iyiydi sanki. Şuan bariz fps drop ve fps kaybı var dungeonda. Özellikle son zamanlarda dungeonları hep eksik tamamlıyoruz. Partiden ben veya başkaları mutlaka crash yiyor.

mmtakiff06

Üye
Crashlar çoğaldı hiç yemiyordum. Cristal etkiliğim ve grup zindanda 2 kez hakkım gitti bir sorun var galiba.

skaebneN

Üye
Crashlar çoğaldı hiç yemiyordum. Cristal etkiliğim ve grup zindanda 2 kez hakkım gitti bir sorun var galiba.
Aynen öyle bende bunu söylüyorum. Fakat güncelleme ile düzeleceğini giden haklar içinde yapılabilecek bir şey olmadığı söylediler. Umarım düzelir çünkü ben giriş hakkı değil artık oyunu sinir olmadan oynamak istiyorum. Her dungeon tıkladığım da bu sefer girebilecek miyim? Diye sormak istemiyorum.

Hedvein

Üye
Son zamanlarda ben de alıyordum, 2 gündür yine yemiyorum bakalım :D
Karmaşık bir ilişkimiz var, ısı değerlerinin bile etki ettiğini düşünmeye başladım, ısınma arttıkça crash yeme sayısı artıyor.

supyali

Üye
gerçekten severek oynadığımız oyun dedik ama craash yüzünden git gite sinir ediyor resmen
dorion 1 ve 2 ye hiç giremiyorum bu şekilde pazar ticaretinide yapamıyorum insanlar zorunlu olarak geri kalıyor sırf bu yüzden oyunda

MaRaKeSH

Üye
takip edebildiğim kadarıyla ısınma sorunu ile alakalı bir durum. 3-4 saat oyun açıkken hiç bir problem yok hafta sonları uzun saatler oynadığımda crash manyağı oluyorum. özellkler laptop kullanıcıları bir değerlendirsin durumu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt