Crash Hatası Çözüm bilen var mı?

AmarettoDisarroNNo

Üye
Oyundaki yöneticiler sorunu çözmem konusunda yardımcı olmadıkları için konuyu buraya açıyorum mecburen.Aşağıdaki Crash hatasını alıyorum ve çözümü konusunda araştırdıklarımı yapmama rağmen gene de hatayı veriyor veriyor

crash4.PNG

crash.PNG

HeaveN

Üye

R7 240 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı haliba bu ekran kartın?​

Bu tarz hatalar crash ekran kartından olabiliyo herhangi bir güncelleme driver üzeri yükleme yapıyomusun oyun açıkken ?

ekran kartı ısı derecesi nedir % kaç
ekran kartı kullanım % kaç ?

Oyun genelde ekran kartına çok bağlı ekran kartı olmazsa çok zor rise online oynamak tahminim ekran kartı gibi düşünüyorum yardımcı olmak için yazdım bu arada.

AmarettoDisarroNNo

Üye

R7 240 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı haliba bu ekran kartın?​

Bu tarz hatalar crash ekran kartından olabiliyo herhangi bir güncelleme driver üzeri yükleme yapıyomusun oyun açıkken ?

ekran kartı ısı derecesi nedir % kaç
ekran kartı kullanım % kaç ?

Oyun genelde ekran kartına çok bağlı ekran kartı olmazsa çok zor rise online oynamak tahminim ekran kartı gibi düşünüyorum yardımcı olmak için yazdım bu arada.
Dx11 ve Dx12 destekli ekran kartını %85 90 95 100 değişkenlikler göstermekte.

ekran kartından kaynaklı ise sorun ekran kartı alıp değiştirebilirim amacım sorunun ne olduğunu öğrenmek.ekran kartı aldığımda bu sefer işlemci sorun çıkarırsa yeni sistem toplamak zorunda kalmıyım :)

HeaveN

Üye
1) BIOS güncellemesi
2) Driver güncellemesi
3) Sistem güncellemesi
4) Oyun gereksinimleri olan programların güncellenmesi:
a) Vcredist (Microsoft Visual C++) (Sisteminizin biti ile uyuşan kurulumu yapmaya dikkat edin ve özen gösterin.)
b) Net Framework
c) DirectX

Daha önce bunlar paylaşıldı ben ekran kartından dolayı oldunu düşünüyorum senin eğer bunlar eksiklik varsa bunları bilgisayarına güncelle.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt