Crash Vermeden Masaüstüne Atma / Camp Deği̇şti̇rememe

Prodix

Üye
Merhabalar,

Son güncellemeden sonra dv de bir anda Dorion da oyun hata vb vermeden masaüstünü atıyor tam pk ortasında masaüstüne bakıyorum bu durum can sıkmaya başladı çözülemedi çünkü , Crash vb hatası vermiyor. 2023 crash problemlerini yaptım. Bios güncell ekran kartı güncel youtube dan videoların hepsini izledim ( 12 çekirdek yönetici çalıştır arka plan uygulamalarını kapat vb. ) ancak bu sorun düzelmedi. Camp değiştirirken d1 d2 veya dorion geçerken geçişte donuyor ( cf inferno zindan etkinlikleri içinde ) 2 3 dk sonra geçiyor hali ile etkinlikler vb problem oluyor. Save dosyasını da sildim. Giriş yaparken amd ekran kartını kapatıyorum. Crash almadığım donma olmayan oyunda son güncelleme sonrası yaşamaya başladım. Amd ekran kartı ile ilgili bir problem mi var? En son format atın dendi ticket dan format da attık visual vblerin chipset bios vb tekrar guncelledik aynı şeyleri yaptık ama yine aynı durum. Konu hakkında gerçekten çözüm önerisi olan varmıdır ?

Anthelior

Üye
Ben de aynı şekilde durup dururken crash yiyorum. %99 oyundan kaynaklı bu sorunlar.

Ne derlerse desinler sistemlerle alakalı bir durum falan değil bu, zibilyon tane Rise'dan daha büyük oyunlar oynuyorum bana mısın demiyor da Rise'da çöküyor.

Bundan aylar önce bu kadar sorunlar yoktu.

Prodix

Üye
Ben de aynı şekilde durup dururken crash yiyorum. %99 oyundan kaynaklı bu sorunlar.

Ne derlerse desinler sistemlerle alakalı bir durum falan değil bu, zibilyon tane Rise'dan daha büyük oyunlar oynuyorum bana mısın demiyor da Rise'da çöküyor.

Bundan aylar önce bu kadar sorunlar yoktu.
Crash yesek onada eyw da hiç bir şey yokken masaüstünü göruyorum ekranda cf tıklıyorum 3 4 dk girmiyor girince butun konu bitiyor zaten yada infernoya yani partide eksik kalıyor. @xARC Hocam bir yardımcı olabilir misin. 2 Haftadır. işe yaramayan öneriler geliyor yapıyorum çözümlenmiyor

thedis

Yeni Üye
oyun kapandığı için format atayım dedim oyunun sitesine girip setup dosyasını indiremiyorum lütfen biri yardımcı olsun bana setup dosyası lazım indirmeye başlamam lazım bi an önce

Meapr

Moderator
Crash yesek onada eyw da hiç bir şey yokken masaüstünü göruyorum ekranda cf tıklıyorum 3 4 dk girmiyor girince butun konu bitiyor zaten yada infernoya yani partide eksik kalıyor. @xARC Hocam bir yardımcı olabilir misin. 2 Haftadır. işe yaramayan öneriler geliyor yapıyorum çözümlenmiyor
Arka planda çalışan 3. parti programlar EAC taramasına takılıyor olabilir. Gereksiz olarak nitelendirebileceğiniz uygulamaları kapatarak sorunu çözebilirsiniz. Sorununuzun devam etmesi halinde, Resmi site üzerinden destek talebinde bulunabilirsiniz.

Meapr

Moderator

Prodix

Üye
Arka planda çalışan 3. parti programlar EAC taramasına takılıyor olabilir. Gereksiz olarak nitelendirebileceğiniz uygulamaları kapatarak sorunu çözebilirsiniz. Sorununuzun devam etmesi halinde, Resmi site üzerinden destek talebinde bulunabilirsiniz.
Hocam PC format atın denildi format attım. 3. yazılım dediğiniz steam ve discord değildir? bundan başka bir şey yok bilgisayarda 2 haftadır atmadığım ticket ve yazmadığım kişi kalmadı. güncelleme sonrası olağan bir şey 2 senedir oynuyorum oyunu crash ve geçişlerde bu problemi yaşamadım. Ram dediler onunda yenisini taktım. ve Konuştuğum bir kaç kişide evet attı 2 3 kere daha tekrarlamadı dedi ancak benim devam ediyor. En basit dorıona kuruyorum pazarı sabah oyun masaüstünde ? dorıonda ne kadar kasabilir yada ne kadar zorlayabilir pc'yi yapılacak başka şeyler olmalı bu sebepten etiketledim @xARC çözebileceğini düşünüyorum ( bu sebepten etiketledim ) ticket cevapları discord geri dönüşleri çözemedi olayı. ve oyunun ortasında masaüstüne atması ciddi can sıkıyor.. etkinliklere tıklayıp girememek 2 3 dk sonrası confirmed yazması daha da can sıkıyor. zevk alacağımız OYUN yerine..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt