Prodix
Üye

Merhabalar,
Son güncellemeden sonra dv de bir anda Dorion da oyun hata vb vermeden masaüstünü atıyor tam pk ortasında masaüstüne bakıyorum bu durum can sıkmaya başladı çözülemedi çünkü , Crash vb hatası vermiyor. 2023 crash problemlerini yaptım. Bios güncell ekran kartı güncel youtube dan videoların hepsini izledim ( 12 çekirdek yönetici çalıştır arka plan uygulamalarını kapat vb. ) ancak bu sorun düzelmedi. Camp değiştirirken d1 d2 veya dorion geçerken geçişte donuyor ( cf inferno zindan etkinlikleri içinde ) 2 3 dk sonra geçiyor hali ile etkinlikler vb problem oluyor. Save dosyasını da sildim. Giriş yaparken amd ekran kartını kapatıyorum. Crash almadığım donma olmayan oyunda son güncelleme sonrası yaşamaya başladım. Amd ekran kartı ile ilgili bir problem mi var? En son format atın dendi ticket dan format da attık visual vblerin chipset bios vb tekrar guncelledik aynı şeyleri yaptık ama yine aynı durum. Konu hakkında gerçekten çözüm önerisi olan varmıdır ?
Son güncellemeden sonra dv de bir anda Dorion da oyun hata vb vermeden masaüstünü atıyor tam pk ortasında masaüstüne bakıyorum bu durum can sıkmaya başladı çözülemedi çünkü , Crash vb hatası vermiyor. 2023 crash problemlerini yaptım. Bios güncell ekran kartı güncel youtube dan videoların hepsini izledim ( 12 çekirdek yönetici çalıştır arka plan uygulamalarını kapat vb. ) ancak bu sorun düzelmedi. Camp değiştirirken d1 d2 veya dorion geçerken geçişte donuyor ( cf inferno zindan etkinlikleri içinde ) 2 3 dk sonra geçiyor hali ile etkinlikler vb problem oluyor. Save dosyasını da sildim. Giriş yaparken amd ekran kartını kapatıyorum. Crash almadığım donma olmayan oyunda son güncelleme sonrası yaşamaya başladım