Crash yi̇yen arkadaşlarin gözü aydin %100 çözüm i̇çerde

FideSMaN

Üye
Arkadaşlar Sonunda Uzun Uğraşlar Sonucu Crash Yedigim Hatanının sorununu buldum . Benim Sorunum Çözüldü Umarım Sizinde Sorununuz Düzelir Videodaki Adımları Takip Edin ve Bilgisayarınızı Yeniden Başlatın.

EHTIYAR

Üye
Çözülseydi büyük teşekkür edecektim ama benimki çözülmedi maalesef. Dahası, önceden sadece oyun donuyor ve görev yöneticisinden kapatabiliyordum, bu ayarı yaptıktan sonra komple bilgisayar dondu, görev yöneticisi de çalışmadı. Aç-kapat düğmesinden zorla kapatmak zorunda kaldım :)

Benim için de hem Dorion'daki hem de Lunaskar'daki Barbarians'ların olduğu bölge "yasak alan". O bölgeye adım attığım anda crash hatası alıyorum ve Görev Yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyorum. Buradaki birçok öneriyi denedim, oyun içerisinden açtığım bilete verilen cevaptaki öneri de dahil hiç biri çözüm olmadı.

Darısı yeni denemelere... :)

starboy61

Üye
Kayıt Defterinin ayarlarıyla böyle oynamak çok saçma bir davranış. Yani oyun çıkarken windowsa uygun çıkmıyor sen girip windows dosyalarını oyuna entegre etmeye çalışıyorsun. Patron >işçi değil de işçi> patron gibi değişik bir şey denemişsin. Oyun bozuk arkadaşlar optimize sıkıntısı var.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt