Crash

ph1sl1hcq

Yeni Üye
2 gündur sorunsuz oynadığım oyuna sürekli atma ve donma sorunu ile oynayamamaktayım çözüm olan varmi

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Sistemsel olarak çalışmalar yapılmaktadır, daha stabil daha iyi hale gelecektir.

fstab

Üye
Sistemsel olarak çalışmalar yapılmaktadır, daha stabil daha iyi hale gelecektir.
bilginiz olsun diye diyorum, eskiden normal teleport ekranlarında crash alırken suan direk ekran donuyor ve görev yöneticisnde yanıt vermiyor durumuna düsüyor son güncellemelerden sonra oldu sebebini hala tam cözemedim sık olmasda günde 3-4 defa olabiliyor. özellikle rowdayken

BEARFACT

Yönetici
Game Master
bilginiz olsun diye diyorum, eskiden normal teleport ekranlarında crash alırken suan direk ekran donuyor ve görev yöneticisnde yanıt vermiyor durumuna düsüyor son güncellemelerden sonra oldu sebebini hala tam cözemedim sık olmasda günde 3-4 defa olabiliyor. özellikle rowdayken

Bilgi amaçlı soruyorum sadece, son 1 hafta içerisinde Windows veya Ekran Kartı güncellemesi yaptınız mı?

fstab

Üye
Bilgi amaçlı soruyorum sadece, son 1 hafta içerisinde Windows veya Ekran Kartı güncellemesi yaptınız mı?
şimdi farkettim uzun zamandır driver güncellenmesi yapmamışım yapmamı tavsiye edermisiniz ? windowsda suan bekleyen bir update gözükmemekte en son update tarihi 12.01.2024 olarak gözükmekte
1707472675585.png

fstab

Üye
sürücümü güncelledim dx11 ile kullandım yine random ekran donmaları mevcut özellikle rowda, 12 ye geçtim suanlık stabil gibi ama bakalm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt