Güzel bir işlemci güzel bir ekran kartı modunu yakalarsın :=)2 gündur sorunsuz oynadığım oyuna sürekli atma ve donma sorunu ile oynayamamaktayım çözüm olan varmi
bilginiz olsun diye diyorum, eskiden normal teleport ekranlarında crash alırken suan direk ekran donuyor ve görev yöneticisnde yanıt vermiyor durumuna düsüyor son güncellemelerden sonra oldu sebebini hala tam cözemedim sık olmasda günde 3-4 defa olabiliyor. özellikle rowdaykenSistemsel olarak çalışmalar yapılmaktadır, daha stabil daha iyi hale gelecektir.
bilginiz olsun diye diyorum, eskiden normal teleport ekranlarında crash alırken suan direk ekran donuyor ve görev yöneticisnde yanıt vermiyor durumuna düsüyor son güncellemelerden sonra oldu sebebini hala tam cözemedim sık olmasda günde 3-4 defa olabiliyor. özellikle rowdayken
şimdi farkettim uzun zamandır driver güncellenmesi yapmamışım yapmamı tavsiye edermisiniz ? windowsda suan bekleyen bir update gözükmemekte en son update tarihi 12.01.2024 olarak gözükmekteBilgi amaçlı soruyorum sadece, son 1 hafta içerisinde Windows veya Ekran Kartı güncellemesi yaptınız mı?