Cristall Fortress War Adaletsiz !

AsilRuzgar

Üye
Bu etkinlik o kadar adaletsiz ki acaba gmler bu etkinliği takip ediyor mu? Ya da kendileri giriyor mu bu etkinliğe? Sürekli karsıma hep aynı isimlerin gelmesini söyleyeyim yoksa dağıtımın adaletsizliğini mi? Sürekli 4 rogue 4 pri geliyor partime. Ama ne hikmetse karsıma 2 asas 2 rogue ve 4 pri geliyor. Asasları yakalamak imksansıza yakın. Hızlı koşuyorlar minorlü ilerliyorlar ve 4 priden heal alıyorlar. Adamlar içimize girip kritik atıp hemen kaçıyorlar. Oyunu bırakma noktasına getirdi artık!

fstab

Üye
evet garip bir sekilde son 10 crde karsı takım tp magesinden toplu cure priesti dbsine warrioruna kadar denk gelirken bizim takımlar hep 2 klas ağırlıklı oluyor

BySavas

Üye
BP kasıp öyle girin cflere ilk odalara misal 30. odalara kadar her jobdan 2 şer adet gelir eşit olur.
BP niz çok azsa arta kalanlarla girersiniz artık 4 primi gelir ptnize 5 magemi bilemeyiz :D

Rosalindaa

Üye
BP kasıp öyle girin cflere ilk odalara misal 30. odalara kadar her jobdan 2 şer adet gelir eşit olur.
BP niz çok azsa arta kalanlarla girersiniz artık 4 primi gelir ptnize 5 magemi bilemeyiz :D
La bu oyunda hiçmi düşük bpli warrior mage yok :D her cf okçu bp bıktıh ya

RickSancheZz

Üye
cfw ye classlar eşit olacak şekilde düzenleme gelirse çoğunluğun girememesinden korkuyorum, ırk dengesizliği olduğu gibi oyunda job dengesizliğide var, herkes asas, okçu bp karakter açmış, warior ve mageler azınlıkta, en iyisi böyle devam etmek, classlar kendi kendine dengelenirsede zaten ayar çekmeye gerek kalmayacak

levbom

Üye
sürekli aynı konuları açıyorsunuz ama içeri girince sc bile basmaktan kaçınıyorsunuz. şuan cf karışık çekiyor ben bazen A takımında olurken bazenden B takımında olabiliyorum.
arkadaşların dediği gibi biraz bp kasarsanız daha üst odalarda daha keyifli cflere girebilirsiniz. zaten adaletsiz dediğiniz için yönetim random yaptı daha ne yapacak tek tek girip karakterlerein hangileri assas hangileri archer hangileri tpmage hangi priest cc diye yönetemezki.
ben priestim cc girdiğimde diğer arkadaşda ccise dbye dönüyorum yada tam tersi.
ama benim partimdede illa sc basmayan bir mage oluyor ve kanser ediyor bütün partiyi arkada asas tarafından teklenip duruyor.
bunun tek çözümü biraz bp kasıp daha üst odalara girmeniz.

AsilRuzgar

Üye
sürekli aynı konuları açıyorsunuz ama içeri girince sc bile basmaktan kaçınıyorsunuz. şuan cf karışık çekiyor ben bazen A takımında olurken bazenden B takımında olabiliyorum.
arkadaşların dediği gibi biraz bp kasarsanız daha üst odalarda daha keyifli cflere girebilirsiniz. zaten adaletsiz dediğiniz için yönetim random yaptı daha ne yapacak tek tek girip karakterlerein hangileri assas hangileri archer hangileri tpmage hangi priest cc diye yönetemezki.
ben priestim cc girdiğimde diğer arkadaşda ccise dbye dönüyorum yada tam tersi.
ama benim partimdede illa sc basmayan bir mage oluyor ve kanser ediyor bütün partiyi arkada asas tarafından teklenip duruyor.
bunun tek çözümü biraz bp kasıp daha üst odalara girmeniz.
Aslında sende güzel konuya değindin.. Sc basanlar, sc basmayanlar yüzünden kaybetme durumu da var bu da bir adaletsizlik! Sc olmayanları almasın etkinlik ya da sc basılması engellensin. Gayette yapılabilir bir durum adalet için...

levbom

Üye
mesela şuan CF ye gireceğim zindanda çıkmıştı char önce stat değiştirdim sonra buff veriliydi skilleri değiştirip dbye döndüm. priest olmama rağman sc+ balık + basic def scrool bascağım. sırf kazanmak 5m lik kutuyu almak için, ama 1 tane 2k canlı mage gelecek ve onun yüzünden yenileceğim.
buna oyunun yapacağı hiçbirşey yok.

feelfree

Üye
cfw ye classlar eşit olacak şekilde düzenleme gelirse çoğunluğun girememesinden korkuyorum, ırk dengesizliği olduğu gibi oyunda job dengesizliğide var, herkes asas, okçu bp karakter açmış, warior ve mageler azınlıkta, en iyisi böyle devam etmek, classlar kendi kendine dengelenirsede zaten ayar çekmeye gerek kalmayacak
Oyunda rogue dışında oynanabilir job vardı biz mi tercih etmedik ? Ben şahsen warrior yada lr mage oynamayı çok isterdim ancak forum da olsun twitch yayınların da olsun oynayanları izledikçe o karakterleri açıp oynamak mantıklı gelmiyor.

Myra

Üye
Ben katılmayı bıraktım. Size tavsiyem karşı ırka bedava kutu vermeyin. Katılmayın sizde.

RickSancheZz

Üye
Oyunda rogue dışında oynanabilir job vardı biz mi tercih etmedik ? Ben şahsen warrior yada lr mage oynamayı çok isterdim ancak forum da olsun twitch yayınların da olsun oynayanları izledikçe o karakterleri açıp oynamak mantıklı gelmiyor.

tam lr mage oynamanı tavsiye ederim, ben oynuyorum ve zevk alıyorum

Burtto

Üye
warrior a güzel bir buff gelirse dengelenir oyun

Gensuke

Üye
cfw priestlere yasaklansın kanser ediyolar adamı artık karşıda mage bp dururken warrior işaretleyen priest istemiyorum ! (ilginç bir şekilde tüm priestler aynı :D)

N3v3N

Üye
Cfw de sayıca kim fazla ise eşleştirme sisteminden dolayı o ırk daha şanslı oluyor. Eski postlarimda uzun uzadıya anlatmıştım durumu...

İlk 5 odada olunca takıminda 2* assas ve lr mage olan takım avantajlı oluyor. 2 Okçu olan takım genelde kaybediyor. Asssas dengesi varsa mageler on plana çıkıyor. En çok lr mage sonra içe mage etki ediyor oyuna. Herşey eşitse iş takim oyununa dönüyor.

Marduk

Üye
Bu forum konusu bir çok defa cevaplandı yine de cevaplamaya devam edeceğiz gibi gözüküyor.
İlk olarak dengesizlik ve adaletsizlik olarak yaklaştığınız kısım sınıf dengesi.
Vereceğim rakamlar tamamen farazidir.
Örnek 1000 Adet Warrior, 500 Adet Rogue, 100 Adet Mage, 50 Adet Priest var sunucumuzda diyelim.
İlk 25 oda da sorun olmayacaktır her sınıftan 2 adet dağıtılacağı için fakat 26'ıncı oda da priest sınıfı olmayacak ve devamında eksikler artacaktır.
BP kasıp bu ilk 25 oda da yer alabilir ve dengeli bir CFW etkinliği sürebilirsiniz çözüm kısmına gelir isek etkinliğe katılım sağlayan kullanıcılarımızın dengesi önemli burada oyun sektörü ne kadar ilerler ise ilerlesin bir çözümü oyunumuzun sadece etkinlik için sınıflarınızı değiştirerek sizlerin özgürlüğünü elinden almaktan geçiyor bunu da bu nokta yapmayız.

Yani katılım sağlayan sınıflar eşit olmadan bunun çözümü bp kasıp sıralamaya oynayıp ilk odalarda yer almanız olacaktır.

İyi Forumlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt