Crsytal Fortresstaki adaletsizlik

İndeterminekolit

Üye
Ortalama düzeyde bir karakterim var ,1 aydır protean ırkında en az 20-25 kez girdigim crystal fortress 'ın bir tanesini bile kazanamadım. NP sıralaması ile girilen bu savaşta protean ırkı ciddi anlamda adaletsizlige ugruyor.Buna acilen bir düzenleme getirilmesi lazım.NP sıralamam 80k civarı.
Eskisi gibi rastgele sıralamayla girdigimiz zaman en azından karşı tarafa da dengeli bir takım düşüyordu.
Protean tarafında 80k np ye kadar sıralamadaki karakterler ciddi anlamda lunaskar'a oranla zayıf kalıyor.
Lunaskar ırkı için yapılan pozitif ayrımcılık olarak düşünmeye başladık.Lütfen adil bir düzenleme getirin.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Eşleştirme sisteminde bir sorun varsa bu geliştiriciler ile görüşülerek düzeltilecek bir durum.

Irk dengesizliği konusunda bizi değil, oyuncuları suçlamanız gerekir.

priesttt

Üye
Eğer sistem ırklar arasında ki güce göre bir karşılaştırma yapıyorsa sistemi eleştirmek gayet normaldir. Bu kadar protean olan oyuncu bu konu hakkında bu sitemi yerine düzenli olarak gerçekleştiriyorsa burada bir sıkıntığı olduğu şüphesiz var ki insanlar yakınmaktadır. Tıpkı blood valley haritasında olduğu gibi ırk savaşı değil rast gele seçim yapılarak bir karşılaşma sağlanması gerekir. Irk savaşı sadece Krallık işgal etme etkinliğinde kullanılması daha makul bir ortam hazırlar. Bu eşleşme bir süre daha devam ederse protean olan oyuncular artık nasıl olsa kazanamıyoruz diyerek etkinliğe girmekten vazgeçecek veya ırk değiştirmek zorunda kalacaktır ki bu da dengesizliğe yol açacak.

HeaveN

Üye
Eşleşme eskiden sıkıntılar vardı , ama artık 2 priest 2 warior 2 rogue 2 mage geliyor Eşit geliyor herkese.

Oyun - yada yönetim suçlamaya gerek yok oyuncu suçlaman lazım adam item olmayabilir , yada tam savaşma bilgisi yok.

Bu durumlarda Cf ya girmiceksin yada giriyosan kazanmayı , kaybetmeyi öğrenmen lazım.

İndeterminekolit

Üye
Eşleşme eskiden sıkıntılar vardı , ama artık 2 priest 2 warior 2 rogue 2 mage geliyor Eşit geliyor herkese.

Oyun - yada yönetim suçlamaya gerek yok oyuncu suçlaman lazım adam item olmayabilir , yada tam savaşma bilgisi yok.

Bu durumlarda Cf ya girmiceksin yada giriyosan kazanmayı , kaybetmeyi öğrenmen lazım.
Hocam sen lunaskar oldugun için ''eşit'' diyebilirsin her CF yi kazanıyorsunuz çünkü.
Eski düzende en azından karma oluyordu fakat en azından partyimdeki herkes 75 level oluyordu.
Yeni düzende protean tarafında 63level itemsiz bp ler varken karşıda 75 full item int priest geliyor . Bu mu adalet?
En azından level olarak adalet saglansın.
He ben zaten girmiyorum artık Crsytal fortres filan,benim NP m de olan kimse de girmiyor,oyun yönetimine bu adaletsizliğe çözüme davet etmek istedim zira oyundan soğutuyor.

İndeterminekolit

Üye
Eğer sistem ırklar arasında ki güce göre bir karşılaştırma yapıyorsa sistemi eleştirmek gayet normaldir. Bu kadar protean olan oyuncu bu konu hakkında bu sitemi yerine düzenli olarak gerçekleştiriyorsa burada bir sıkıntığı olduğu şüphesiz var ki insanlar yakınmaktadır. Tıpkı blood valley haritasında olduğu gibi ırk savaşı değil rast gele seçim yapılarak bir karşılaşma sağlanması gerekir. Irk savaşı sadece Krallık işgal etme etkinliğinde kullanılması daha makul bir ortam hazırlar. Bu eşleşme bir süre daha devam ederse protean olan oyuncular artık nasıl olsa kazanamıyoruz diyerek etkinliğe girmekten vazgeçecek veya ırk değiştirmek zorunda kalacaktır ki bu da dengesizliğe yol açacak.
Aynen öyle oluyor.Şuan ben ve clanımdakiler crystal fortres ı zaman kaybı olarak görüyoruz ve girmiyoruz.
Hepimiz lunaskar basıp karşıya düşen 63 level battle priestleri kesip mutlu olalım o zaman öyle mi?
Yönetimin buna kesinlikle düzenleme getirmesi gerekiyor.
En azından blood valley'ê getirdikleri gibi karma savaş düzeni getirebilirler.

İndeterminekolit

Üye
Eşleştirme sisteminde bir sorun varsa bu geliştiriciler ile görüşülerek düzeltilecek bir durum.

Irk dengesizliği konusunda bizi değil, oyuncuları suçlamanız gerekir.
Cevabınız için teşekkürler.Oyunu ilk acıldıgı günden beri oynuyorum.İlk başlardaki CF düzeni gayet adildi.Şimdi yaptığınız düzenden beri girdigim 30 CF nin 30'unu da kaybediyorsak ( sadece ben degil-benim gibi 30k-80k np sıralamasındaki tüm proteanlar-) bu düzenlemede bir sorun var demektir.

RickSancheZz

Üye
Lunaskar olarak katılıyorum, cfwler monu beklemekten ibaret olmaya başladı

Burtto

Üye
Ortalama düzeyde bir karakterim var ,1 aydır protean ırkında en az 20-25 kez girdigim crystal fortress 'ın bir tanesini bile kazanamadım. NP sıralaması ile girilen bu savaşta protean ırkı ciddi anlamda adaletsizlige ugruyor.Buna acilen bir düzenleme getirilmesi lazım.NP sıralamam 80k civarı.
Eskisi gibi rastgele sıralamayla girdigimiz zaman en azından karşı tarafa da dengeli bir takım düşüyordu.
Protean tarafında 80k np ye kadar sıralamadaki karakterler ciddi anlamda lunaskar'a oranla zayıf kalıyor.
Lunaskar ırkı için yapılan pozitif ayrımcılık olarak düşünmeye başladık.Lütfen adil bir düzenleme getirin.
np değil bp

HeaveN

Üye
Şuan bence sorun yok var diyosan Lunaskar ol emin ol Lunaskar hep kaybediyo maçları

Olay dengesizlik deil eşleşme deil yönetim güzel yapmış ama oyuncu kötü geliyo yapcak birşey yok

İndeterminekolit

Üye
Şuan bence sorun yok var diyosan Lunaskar ol emin ol Lunaskar hep kaybediyo maçları

Olay dengesizlik deil eşleşme deil yönetim güzel yapmış ama oyuncu kötü geliyo yapcak birşey yok
Yav kardeşim utan şu söylediginden.Sen her gün bedavaya savaşmadan gold chest ini aldıgın için yalan atabilirsin ortaya ama git gide proteanlar bu etklinlige girmemeye başladı. 30 tane girdigim CF nin hepsini kaybettiysem ciddi bi eşitsizlik sorunu var demektir. Protean tarafına her seferinde dengesiz afk karakterler denk gelirken karşıya mutlaka simgeli oyunu ciddi oynayan adamlar geliyor.
Tüm proteanlar olarak 60 lvl lunaskar yan hesap açıp onla gireceğiz heralde düzenleme gelmezse.Biz de monu bekleyerek bedava gold chestimizi alalım madem.

N3v3N

Üye
Yav kardeşim utan şu söylediginden.Sen her gün bedavaya savaşmadan gold chest ini aldıgın için yalan atabilirsin ortaya ama git gide proteanlar bu etklinlige girmemeye başladı. 30 tane girdigim CF nin hepsini kaybettiysem ciddi bi eşitsizlik sorunu var demektir. Protean tarafına her seferinde dengesiz afk karakterler denk gelirken karşıya mutlaka simgeli oyunu ciddi oynayan adamlar geliyor.
Tüm proteanlar olarak 60 lvl lunaskar yan hesap açıp onla gireceğiz heralde düzenleme gelmezse.Biz de monu bekleyerek bedava gold chestimizi alalım madem.

59 oldum az kaldı :) Free chestler akar.

Xlarge

Üye
cf etkınlıgınde sezonluk bp ye göre karısık takımlar geliyor, bir ırkın üstün veya diger ırkın güçsüz olması ile alakalı birşey yok, kazandıgımız oyunlar oldugu gibi kaybettiklerimizde oluyor. Sezonluk bp yi yüksek tutarsanız daha iyi oyuncular gelecektir.

N3v3N

Üye
Lubask
kardeşim proteanın yüzde 90ı farmer normal değlmi sürekli kaybetmek
Lunaskardaki ilk deneyimim.

Bız 60 lvllerden oluşan 4 Okçu rakip karma ama ezik takım. Kafa kafaya mücadele.

Protean tarafında dün akşam oynadığım oyunda ise yine 4 okcuyduk. Fakat rakip full simgeliydi. Doğal olarak 0-50 skor.

Lunaskarda en azından rakip simgeli olmuyor. Protean olunca her daim simgeli rakip geliyor.

İlk deneyimdi. Lunaskar olarak cfw lere devam. Anlık olarak rakipleri yazarım.

HeaveN

Üye
Lunaskar Ol yine yenilcen Lunaskar yeniliyo emin ol 5k 10k np kasıp cf olmuyo 40 50k np kas kristal gir bak gör nasıl takım geliyor.
Np yok kardeşim sizde tabiki ezik adamlar gelcek doğal olarak şans bu karşıda simge itemli adamlar geliyosa zaten kaybetcen napcan savaşmaya bile gerek yok.

HeaveN

Üye
Protean çoğuna bakıyom adam olta girmiş, görev item girmiş para var adam silah almıyo kardeşim tabi yenilcen biz baya gb verip char dizdik vurduğumuzu öldürmemiz normal.

Cf giriyosanız char sağlam olcak oynuyan her türlü oynuo 1 vs 3 bile atıyo item yoksa görev item varsa girmeyin giriyosa onu yönetim deil oyuncuya suç bulcan.

İndeterminekolit

Üye
Np sıralamasıyla çözülecek iş değil bu ben 92k np ile giriyorum şuan cf lerin hepsi kayıp 1 tanecik bile win yok. Lunaskar arkadaşlar bedavay aldıkları chestlerden çok memnunlar belli. Çözüm yoksa ben de 60 a lunaskar kasıyorum.

GaeukoHontza

Üye
Lubask

Lunaskardaki ilk deneyimim.

Bız 60 lvllerden oluşan 4 Okçu rakip karma ama ezik takım. Kafa kafaya mücadele.

Protean tarafında dün akşam oynadığım oyunda ise yine 4 okcuyduk. Fakat rakip full simgeliydi. Doğal olarak 0-50 skor.

Lunaskarda en azından rakip simgeli olmuyor. Protean olunca her daim simgeli rakip geliyor.

İlk deneyimdi. Lunaskar olarak cfw lere devam. Anlık olarak rakipleri yazarım.
kanka protean simgeliler cf girmiyor onlara gelicek rakipler size geliyor yüksek bpliler girse kazanma şansınız artar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt