Crystal Etkinliği Müthiş Dengeli

Balerion

Üye
Merhabalar,
Cristale girdiğinizde özellikle proteansaniz şunu gorebilirsiniz ki denge mükemmel. Sanki sanirsiniz ki ilahi bir güç eliyle dağıtıyor. Her girişimde eşit item eşit job eşit level. İnanılmaz egalitif dağıtılmış gerçekten mükemmel. Şu ana kadar hiçkimsenin şans kurbanı olduğunu görmedim bu etkinlikte.

Proteanların kazanma şansı lunaskar ile tamamen eşit cünkü adil bir dağılım var. Etkinliğin en mükemmel özelliği bu.

Açılan her 5 başlıktan 4dü bu konu ile ilgili. Ama siz görmuyorsunuz çünkü siliyorlar. Yönetimin canına tak etti yeter artık övmeyin şu etkinliği şimarıcaz diyorlar ama bu kadar harika ve adil bir dağılımı övmemek mümkün mü?

Castar

Üye
Merhaba,

Bu durumun yönetim ekibi tarafından bilindiği ve konu hakkında '' Irk dengesizliğinden şikayetçi olan oyuncularımız için Crystal Fortress War, Blood Valley War etkinliklerinde Lunaskar ve Protean ırklarının aynı parti içerisinde savaşmasını sağlayacak bir sistem geliştiriyoruz. '' bilgilendirmesi Blood Valley ve Crystal Fortress War Etkinlik Anketi konusunda yer almaktadır.

RoXriTe

Üye
hem denge sorunu var hem de her yer okçu yada mage dolu. okçunun her attığı skill ya donduruyor yada kitliyor. Mage bu kadar çok donduramıyor yada kitleyemiyor. X bir kişi swift hack açtığında banlanıyor neden çünkü diğerlerinden daha hızlı hareket ediyor. İyide arkadaş okçuların büyük çoğunluğu macro kullanıyor ve standartının üstündeki hızla ok atıyor müdahale eden yok. Animasyon sorununu çözene yok. Madem maliyetli çözülemeyecek o zaman süre getirin okçuların skillerine macroları failed verecektir.

N3v3N

Üye
Merhaba,

Bu durumun yönetim ekibi tarafından bilindiği ve konu hakkında '' Irk dengesizliğinden şikayetçi olan oyuncularımız için Crystal Fortress War, Blood Valley War etkinliklerinde Lunaskar ve Protean ırklarının aynı parti içerisinde savaşmasını sağlayacak bir sistem geliştiriyoruz. '' bilgilendirmesi Blood Valley ve Crystal Fortress War Etkinlik Anketi konusunda yer almaktadır.
Merhaba;

1 hafta önce yapilan soru cevap etkinliğinde cfw etkinliğinin karma olmayacağı, proteandaki oyunculardan kaynaklı sorunlar olduğu belirtildi.

Discordta karma takımın metaya aykırı olduğundan bahsediliyor.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhabalar,
Cristale girdiğinizde özellikle proteansaniz şunu gorebilirsiniz ki denge mükemmel. Sanki sanirsiniz ki ilahi bir güç eliyle dağıtıyor. Her girişimde eşit item eşit job eşit level. İnanılmaz egalitif dağıtılmış gerçekten mükemmel. Şu ana kadar hiçkimsenin şans kurbanı olduğunu görmedim bu etkinlikte.

Proteanların kazanma şansı lunaskar ile tamamen eşit cünkü adil bir dağılım var. Etkinliğin en mükemmel özelliği bu.

Açılan her 5 başlıktan 4dü bu konu ile ilgili. Ama siz görmuyorsunuz çünkü siliyorlar. Yönetimin canına tak etti yeter artık övmeyin şu etkinliği şimarıcaz diyorlar ama bu kadar harika ve adil bir dağılımı övmemek mümkün mü?

Beğendiğiniz için teşekkürler.

priesttt

Üye
CFW'deki sağ np ye göre değil, adil olmayan bir eşleşmeye göre başlatılıyor. Bunu valorant gibi bir oyunda yaşasanız ne olurdu ? bronze ile immportal rankında aynı sınıfın karşı karşıya gelmesi kabul edilebilirmiydi? Ama bu oyunda kabul edilliyor ve doğal karşılanıyor. Tıklanma sayısı 290 a 950 gibi bir sonuç çıkıyor olabilir deniliyor.
Şaka değil bunlar harbiden de durum vaziyet bu şekilde. yüksek sağ npleri lunaskar ırkı "FREE" olarak win alıyor. GÖRMEZDEN GELİNİYOR

Sisyphos

Üye
Yönetim: Cfw de ki adaletsizliği görmezden gelmiyoruz metaya aykırı şu an bunu yapmamız :S
Player: Ama blood valley? O metaya aykırı değil miydi?
Yönetim: Banned.
Player: Alt+f4 Denetim masası - Ekle / Kaldır - Row
Adaleti sadece istemekle elde edemezsinsiniz.

priesttt

Üye
Yönetim: Cfw de ki adaletsizliği görmezden gelmiyoruz metaya aykırı şu an bunu yapmamız :S
Player: Ama blood valley? O metaya aykırı değil miydi?
Yönetim: Banned.
Player: Alt+f4 Denetim masası - Ekle / Kaldır - Row
Adaleti sadece istemekle elde edemezsinsiniz.
Bir ekip var onların istediklerini yapıyolar büyük ihtimalle lunaskarda bu ekip.
Lunaskar VS lunaskar meteya uygun mu ? DEĞİL
ırk dengesizliği oluşturarak cash ile ırk basmaya teşvik ediliyor başka birşey yok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt