Crystal Forest adaletsizliği hk

erkutrx58

Üye
Merhaba,

Arkadaşlar öncelikle ezildin ağlama vs demeden önce Protean ırkı olarak 1 defa bu etkinliğini kazanamadım girdiğim, orta düzeyli itemliyim hani ben çok kötü oynasam dahi 1 kere kazanırsın dimi ? takımıma 1 tane warrior mage vs gelmedi, karşı tarafa itemli sembollü lunaskarlar geliyor ve hep aynı clan nickler ben böyle saçma adaletsiz bir savaş arenası görmedim

Clan olarak lunaskara geçeceğiz neymiş açtığımız skiller sıfırlanacakmış bu ne saçma birşey böyle saçmalık olabilir mi ?

mantıklı yorumlarınızı ve tecrübelerinizi bekliyorum

Rhine

Yönetici
Game Master
Merhabalar, bu konu ile ilgili bana önerilerini mesaj atarak ya da oyun içerisinden ticket oluşturarak iletebilirsin.

the0fear

Üye
BU gerçekten garip etkinliğe tek ırktan 500 kişi tıklıyor ne hikmetse hep aynı nicklerle aynı takıma düşüyorum ben de. yaklaşık 1 aydır hiç bir etkinliğe de girmedim gerek yok.

priesttt

Üye
Merhaba,

Arkadaşlar öncelikle ezildin ağlama vs demeden önce Protean ırkı olarak 1 defa bu etkinliğini kazanamadım girdiğim, orta düzeyli itemliyim hani ben çok kötü oynasam dahi 1 kere kazanırsın dimi ? takımıma 1 tane warrior mage vs gelmedi, karşı tarafa itemli sembollü lunaskarlar geliyor ve hep aynı clan nickler ben böyle saçma adaletsiz bir savaş arenası görmedim

Clan olarak lunaskara geçeceğiz neymiş açtığımız skiller sıfırlanacakmış bu ne saçma birşey böyle saçmalık olabilir mi ?

mantıklı yorumlarınızı ve tecrübelerinizi bekliyorum
ticketta atsan öneride de bulunsan hiç bir faydası yok tek çözüm farm ya da craft meteryali toplayarak ırk basmak. @Rhine
Baktığında göreceksin zaten Protean X kişi katılıyorsa Lunaskardan 2,5X kişi katılıyor yani 2,5 katı kişi fazla. Sistem kendi kendine eşitleme yapıyordu fazla olan ırkı etkinliğe almıyordu onlarda ırk basıp protean oluyordu herşey yolunda giderken birden yönetim bir karar aldı ve onları da kendi aralarında eşleştirdi o tarihten itibaren artık CFW eşleştirme algoritması(sistemi) berbat bir hal aldı protean ırkı hiç bir maçı kazanamadı. Çünkü proteanda sürekli kaybedenler de ırk basarak karşı ırka geçti. Çoğu protean da artık savaşa katılmıyor.
Tickat attık defalarca cevap olarak "Onlara göre bir problem olmadığı yönünde oldu". Eşleşme sistemi Battle Point e göre değil kazanılan savaşa göre yeni bir puan türü oluşturmalı kazanan bir üst güçlü rakiple eşleşmesi gerekirdi.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt