crystal fortress 1 kere ölüp çıkanlar

Kahraman13

Üye
Bu crystall de 1 sefer ölüp hemen alt f4 atan oyuncu kesinlikle cezalandırılmalı 1 kere ölüp 1 defa sc basmaya tenezzül etmeyen insanların böyle etkinliklere girip diğer kişilerin kaybetmesine yada zaman kaybetmesine mani olunmalı

DuncanBlake

Üye
protean olarak bir kere cfw kazanamadım. kazanan var mı ? karşı ırk bedavadan kutu alıyor günde 3 kere.

Balerion

Üye
protean olarak bir kere cfw kazanamadım. kazanan var mı ? karşı ırk bedavadan kutu alıyor günde 3 kere.
Merhabalar daha önce de yazmıştım, 88 kere girdim, ilk girişimde kazandım. Ardından 87 defa ard arda kaybettim. Toxic oyuncular şöyle dursun sırf bu dengesizlikten dolayı bile oyunu bırakan bin tane adam var

Defender0fSekiLBiRi

Üye
Nerdeyse her girdiğime etkinlikte bir taraf ezici üstünlük sağlıyor. Oyuncuları seçen algoritmada belli ki sorun var.
8 Priest ya da 8 Rogue düşen partiler var. Bu durum normal değil.

RickSancheZz

Üye
Cuma günü 2-0 gerideyken 1 warrior savaşmaya gerek yok diyip exit attı, 5 dk savaşaydın be bu kadar kanser olmaya ne gerek var

glaurung

Üye
2-3 tane afk'ye kutu vereceğime çıkarım kimse kusura bakmasın. AFK kalana yaptırım yapıldığını görmedim 1 tane personel 22:00 savaşına girse adam 15 dakika aynı yerde oturuyor çaksa 7 gün banı bu sorunlar yaşanmaz. Tatlı bir heyecanla girmiyorum etkinliklere bıkkınlık stres yine kim afk kalacak hak yiyecek düşüncesi...

aLoneW0LF

Üye
Yeni konu açacaktım gerek duymadım gerçekten ne kendim kazandım ne oyunda sorduklarım kazanmış aynı şeyler hep neden bir ırkta bu kadar aşırı derecede toxic kitle var? Sinirden lunaskar basacağım valla. Bir kısım var oltayla giriyor. Bir kısım ilk 2 dakikadan sonra exit çekiyor, Warrior giriyorlar kendi Townda kule arkası oturmuş bekliyorlar madem tanklamıcaksın madem saldırmıcaksın bunuda gectım madem priestini mageni korumayacaksın neden girdin? Zaten girenlerin %50 - 70 arası mana harcamaktan korkuyor girme o zaman girmee ve bu nedense hep sadece protean kısmında oluyor her defasındada karsıma zebellah gibi bi lunaskar ırkı görüyorum warriorlar duman ediyor ortada diyorum report edeyim hangi birini report edeceksin

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

CFW ve Blood Valley etkinlikleri için girişte istenilenler düzenlenecek, ilerleyen günlerde detayları açıklanır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt