Crystal fortress etkinliği hk.

DontWorry

Üye
Etkinliğe hiç bir türlü katılamıyorum priestleri bu etkinliğe dahil etmediğiniz için warrior ile girmeye çalıştım bu sefer de yükleme ekranında 1 dakika kadar kalıp oyundan attı sorunun çözülmesini rica ediyorum

Bequnis

Üye
Sorun priest ile alakalı değil artık sanırım. 2 etkinliğe de okçumla giremedim. Birkaç yayında gördüğüm kadarıyla tüm joblardan almış sanırım. Kendi tahminim kişi sayısı konulduğu yönünde ancak bununla ilgili ne güncelleme notlarında ne de etkinliğin başlığında bir detay bulunmuyor.

DontWorry

Üye
Sorun priest ile alakalı değil artık sanırım. 2 etkinliğe de okçumla giremedim. Birkaç yayında gördüğüm kadarıyla tüm joblardan almış sanırım. Kendi tahminim kişi sayısı konulduğu yönünde ancak bununla ilgili ne güncelleme notlarında ne de etkinliğin başlığında bir detay bulunmuyor.
Etkinlik penceresi açılır açılmaz direk katıla tıkladım eğer öyle bir sayı sınırı varsa ilk girenlerden biri olmalıydım öyle bir limit olacağını düşünmüyorum ırkların rakamları eşit sayıdaydı

gokhanez

Üye
Ben de anında katıla tıkladım. Bir süre sonra zindana girmeye çalıştığımda

You have been registered already to another event. 1vs1 or dungeon.

Uyarısı veriyor.

Yalnız garip olan şey 20 dk geçmesine rağmen neden hala başka bir etkinliğe kayıtlısınız diyor.

Alkoer

Üye
priestle girmeyi başardım gece 2 etkinliğine. priest sınıfına için olan bug giderilmiş. ama partiler eşit dağıtılıyor gibi. o yüzden priest olarak girmek zor sanırsam.

2-2-3-1 di sınıflar. ben tek priest.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt