Öneri Crystal Fortress etkinliği hk.

PLASSSEBO

Üye
Insallah bi gun banlanirsinda senin gibi aglayanlarla ugrasmayiz kankam forum boy diyor ya bide aglak cocuk ;)) neyse rekabetini gel oyunda gosterde kesilince yine aglarsin burda craft diye
Ban gerektirecek bir durum sergilemiyorum forumboy, oyunu aktif oynayan kişi olarak görüşlerimi bildiriyorum senin gibi 1 saat boş yapıp çıkıp forumda boş boş klavye fonksiyonu konusu açmıyorum, oyunu geliştirmeye yönelik fikirler bunlar :)

Rekabeti oyunda göstermemi istiyorsan da bi ara ayarla party vs atalım sana da bi Rammstein şarkısı seçeriz biliyorsun :)

Şimdi boş atma, konu ile bağımsız yorumlarını kendine sakla klavyenin fonksiyonlarına da dikkat et, öp onları benim için :D

AzametAbi

Üye
Evet etkinlik konusunda düzenlenene kadar ödül sistemi aktif edilmeyebilirdi veya 5li buff-defans scroll gibi ödüller verilse daha güzel olurdu, bende açıldığından beri 3 defa girebildim fakat girdiğim partyler okçu party, mage okçu karışık party oldu her jobtan 2 adet olarak partyler düzenlense daha eğlenceli olabilir diye düşünüyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt