Crystal Fortress etkinliğine giriş hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TryToStayAlive

Üye
Herkes Merhabalar,

Bu etkinliğe giriş mekaniği ne şekildedir? ben 500 civarı sırada basar iken beni etkinliğe almadı ama arkadaşım 650 sırasında olmasına rağmen etkinliğe giriş yapabildi. İkimizin de Priest iz. Nasıl bir mantık ile party ayarlamasını yapıyor merak ettim. @SunRise @BEARFACT

Son düzenleme:

HeaveN

Üye
bende günde 1 kere bazen 2 kere giriyo bazen bende giremiyorum şans

Querrero

Üye
hep gelir gelmez tıklardım ve girerdim. bi an dalgınlık oldu 1 saniye sonra basabildim ve çekmedi. gerçekten bilmemiz gerekiyor ne şekilde çalıştığını. 600-700 görünüyor iki ırk da. ama savaş sanırım 200vs200 şeklinde falan oluyor yani açıklarsanız seviniriz. @SunRise @BEARFACT

mewlan

Üye
Şu oyunun ne drop, ne etkınlık ve nede guncelleme olaylarını çözebilen varsa tebrik edeceğim. Etkinliğe daha girebilmişliğim yok. Crystal etkinliği yapıyorsunuz. Sonuç içeri almıyor. İyice oyun sıkıcı olmaya başladı. Drop desen 2 saatte çöp dahi atmayan slot mu olur.

baran006

Üye
bende giremiyorum 400 de tıkladım 700-800 dü iki tarafda çekmedi anlayamadım

HeaveN

Üye
Arkadaşlar illa hep gircek diye birşey yok bende takip ediyorum çok nadır giremiyorum ama genelde giriyo mage priest warior giriyo hem başlarda okçu fazla giriyodu dengelenmiş haliba bazen girmiyo normal birşey yoğunluktan oldunu tahmin ediyorum

ONYXX

Üye
Oyunu en iyi savunanlardan biriydim ama artık her gün başka bir sorun yaşamaktan bıktığım için yaklaşık 2 hafta önce bıraktım.yani hiçbir şey düzgün çalışmıyor.bdw girmek istersin almıyor daha öncesinde prileri almıyordu,mageler dağ taş arkasından hâla vuruyor,okçular nerf yiye yiye çöp ettiler,slotları zaten konuşmaya gerek yok drop namına birşey yok,zindan giriyorsun crash yiyor hadi diyelim crash yemedin drop yine yok,tekli zindan giriyorsun yine drop yok.kestiğin slotlar pot paranı karşılamıyor ve de zamanına yazık oluyor.oyunu öyle hale getirmişler ki mağazadan sürekli pot çek oyun yönetimi kazansın şeklinde ayarlanmış.akşamları dv çıkarsın lagdan oynayamazsın.ee ben bu oyunda karakterimi nasıl geliştireceğim diye düşündüm ve bıraktım.kalan arkadaşlara başarılar.

Ries

Yönetici
Game Master
Priest' lerin etkinliğe giremediği ile alakalı yaşanan problemlerden haberdarız.

Bunun ile ilgili düzenleme geldi fakat problemin devam ettiğini bizlerde biliyoruz.

En kısa sürede bu tür problemlerin çözüme kavuşması için ekibimizin sürekli olarak çalışmalarını sürdürdüğünü bilmenizi isteriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt