Crystal Fortress Katıl tıklarken basmıyo!

HeaveN

Üye
Selam Arkadaşlar 1 haftadır hep deilde KATIL BUTON basarken 3 kere tıklıyorum katıl girmiyo.
Bulunduğum alanda FPS Yüksek ve Ping bile yok, Katıl basma 3 bastım basıyo girmiyo 4 bastım katıldı.

Bu sorun sizdede oluyomu sadece bendemi var ?

Crystal artık bi çözüm bulun resmen hız yarışı yapıyoz girmek için adil giriş buton yapın herkes girsin.

samess

Üye
Bende de ara ara yapıyor sanırım pingden, gösterge hatalı çalışıyor bence

HeaveN

Üye
@samess 5 sunucu girdim kimsede yok çevrede bazen buton sıkıntı oluyo düzeltilmesi lazım basıo girmiyo ama üstünde sanki engel var 4 üncü bastım katıldı
ama katılsa ne olcak giremedim yine bi etkinlik girek dedik oda yalan oldu bekle bekle buton düzeltilmesi şart çoğu kişi zaten bundan giremiyo.
Adil bi giriş yok hep 2milyon 3milyon np ' li oyuncular kristal giriyo. diğer oyuncular pek adil şartlar sağlanmıyo bırakıyolar.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
@HeaveN

Rise Online World'ün tekrardan erken aşamada olduğunu, bu tür olayların yaşanacağını, zaman içinde gerekli aksiyonların alınıp düzeltileceğini belirtmek isterim.

HeaveN

Üye
öğlen etkinlik hiç girmiyo akşam girdim hep buton basıyon basıo işaret var katılmıyo 1 yere basarsın tıklaması lazım tıklanmama sorunu var yaşayan çok kişi vardır
4 üncü bastım girdi süre işliyo giremiyosun etkinlik girmek 1 saniye 1 saniye bastı bastı basamadı daha girmiyo içeri almıyo.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
öğlen etkinlik hiç girmiyo akşam girdim hep buton basıyon basıo işaret var katılmıyo 1 yere basarsın tıklaması lazım tıklanmama sorunu var yaşayan çok kişi vardır
4 üncü bastım girdi süre işliyo giremiyosun etkinlik girmek 1 saniye 1 saniye bastı bastı basamadı daha girmiyo içeri almıyo.

Bu tarz geri bildirimleri aldık geliştirici ekibin bilgisi mevcut, en kısa zamanda sorun düzelmiş olacaktır.

İyi Oyunlar.

HeaveN

Üye
@Digital Katıl basmıyo sorun o işte basınca katılıyo tıklıyorum buton basıyo katıl sonra vazgeç gelir o vazgeç gelmiyo üstüne basıyorum tıklıyo girmiyo.
Sorun var 4 üncü bastım öyle onayladı buton.

Pitou

Üye
Merhaba,

Etkinlik katıl butonuna tıkladığınızda 3 saniye sonra etkinliğe kaydınız onaylanır.

İyi forumlar.
Olayi yanlış anladiniz sanirim. Katıl butonuna üst üste seri seri basildiginda buga giriyor katılmıyor arkadas bundan bahsediyor .

HRUN

Üye
neyi çözdüler ki bunu çözsünler her zaman aynı cevap erken erişimdeyiz arkadaşlar başka bildikleri bir şey yok ne blooda ne de crystala gırebılıyorum hep aynı tıklama sorunu madem gıremıcez kapatın arkadas

HeaveN

Üye
Bu gün öğlen 14:00 yine aynı şey oldu buton bugu var oyunda buton basıyom yine tıklıyo ama kabul etmiyo çok saçma birşey erken basmama rağmen giremiyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt