İstek Crystal Fortress War eşleştirme sorunu

aLoneW0LF

Üye
Bir zevkim var kendi seviyemde pk atabildiğim yeni güncellemeyle bilmem kaç k np'm var diye, 62 levelim ama 75 levellerle ptye düşüyorum şakaysa komik değilse daha komik. Napıyım dvde npt olup np mi bitireyim

Tolgun

Üye
Bir zevkim var kendi seviyemde pk atabildiğim yeni güncellemeyle bilmem kaç k np'm var diye, 62 levelim ama 75 levellerle ptye düşüyorum şakaysa komik değilse daha komik. Napıyım dvde npt olup np mi bitireyim
Ben dn girdim birinci kere zevk ala bildim, birinic kere afk yok kapisma vardi basdan sona kadar.
Cok güzeldi, ayri np yanina bi lvl ayirma iy olur.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
  • Crystal Fortress War etkinliğinin eşleştirme sistemi güncellendi. Artık öncelikli giriş talebinize göre değil, sezon savaş puanı sıralamasına göre etkinliğe kabul sağlanacaktır.
  • Crystal Fortress War etkinliğine rakip oyuncuların tamamı etkinliği terk ederse artık hükmen kazanmış sayılacaksınız.
  • CFW ve BVW etkinliklerinde her iki ırk arasında eşleşme sağlandıktan sonra herhangi bir ırkta fazla kalan oyuncular kendi içlerinde eşleşeceklerdir.

Eşleşmelerde öncelikle sınıf sırasına göre ırkların odalara dağılımı gerçekleşmektedir.
Sonrasında eğer karşı ırktan oyuncu sayısı yetersiz kalıyorsa aynı ırktan oyuncular sınıf sırasına göre dağılmaktadır.
Son olarak en sona kalan oyuncular odaya rasgele sıra ile dağıtılmaktadır.

aLoneW0LF

Üye
  • Crystal Fortress War etkinliğinin eşleştirme sistemi güncellendi. Artık öncelikli giriş talebinize göre değil, sezon savaş puanı sıralamasına göre etkinliğe kabul sağlanacaktır.
  • Crystal Fortress War etkinliğine rakip oyuncuların tamamı etkinliği terk ederse artık hükmen kazanmış sayılacaksınız.
  • CFW ve BVW etkinliklerinde her iki ırk arasında eşleşme sağlandıktan sonra herhangi bir ırkta fazla kalan oyuncular kendi içlerinde eşleşeceklerdir.

Eşleşmelerde öncelikle sınıf sırasına göre ırkların odalara dağılımı gerçekleşmektedir.
Sonrasında eğer karşı ırktan oyuncu sayısı yetersiz kalıyorsa aynı ırktan oyuncular sınıf sırasına göre dağılmaktadır.
Sınıf sırasına göre odalara dağılımdan bahsediyorsanız bir bug var sıkıntı var. 2 gündür proteana bir tane warrior gelmiyor. Rica etsek bi warrior alabilir miyiz?

Düzenleme 3. Gün Proteana hala sürekli olarak aynı kadro Rogue ve Priest Karşıyada tam bir tpsi hazır warriorları tam bir melee partysi geliyor. Yani seçseniz bu kadar olur artık girmek bile istemiyorum. Oyundan soğuduk teşekkürler

Son düzenleme:

Pitou

Üye
Merhabalar bu hangi mağranın türkçesi?
Arkadaş yurt dışında bir ülkede doğmuş ,büyümüş ama dilimizi konuşmak istiyor. Ona bu şekilde saygısızlık yapman çok üzücü :( Bu durumu bilmiyorsundur zaten sanada bir şey diyemiyorum.

birol2003

Üye

Yapılan sistemde tahminimce söylediğiniz gibi bir ayrım yapılmıyor, bir sorun var ne olduğu belli değil ama kesinlikle sizin dediğiniz gibi değil. Tekrar tekrar kontrol edin bir hata olduğunu göreceksiniz, takımları dengesiz dağıtmasını bir kenara bırakın karşılaştırmayı bile dengeli yapmıyor sistem.

8'erli futbol takımları yada 160'arlı takım yaptığınızı farzedin.

Siz en iyi oynayan oyuncuları bir takıma toplayıp, karşısına düşük seviyeli oyuncular koyuyorsunuz, veya bir takıma 2 kaleci 2 forvet, 2 santra, 2 stoper koyuyorsunuz, karşınıa 8 tane kaleci koyuyorsunuz v.b.

Patch geldiğinden beri durum böyle, belki 1-2 oda düzgün dağılıyor sonrası inanın rezalet, bu kadar oyuncu boşuna veryansın etmiyor,

Sorun yok diyen arkadaşlar muhtemelen düzgün dağılımlı partilere deng geldiler yada o günden beri hiç kaybeymeyen guruplara denk geldiler bilmiyorum ama ortada büyük bir problem var kulakarkası yapmayın lütfen.

Balerion

Üye
Güncelleme notlarini ezberledim artık. Dün yine ve 3. kez 8 okçulu partideydim. Karşı taraf maşallah 2 warrior 2 pri 2 rogue 2 mage. Sıkıldım artık

Son düzenleme:

2K47

Üye
Yeni eşleştirme sistemi çok dengeli ve oyuncuları küstürmeyen bir yapıya sahip :)

1671448513635.png

PlatinKolonya

Üye
Abi yeter artık ya. Yeni crysal wara girdim. Şuan da oyundayım. Partide afk olmayan 2 kişiyiz. Sağ Np de hatrı sayılır miktarda. Sanırım yan çarları doldurmuş herkes. Oynayan yok oyunu. Lunaskar bedava win aldı yine. Artık Bıktım Yemin Ediyorum. Bence etkinliğe giripte proteanın mozalini bozmayın . Etkinlik saatinde tıklayan lunaskarlı arkadaşlara gold chesti verin.

Genci

Üye
Son gücellemeden sonra yaşadıklarım protean ırkı olarak biz düşük BP puanlı bir party ile eşleşirken karşı ırka bp puanı yüksek bp işaretli party gelmesi eşleştirmeyi bu şekilde mi yapmak istediniz ? Düşük BP puanlı veya düşük itemliler olarak ilk 1 dakika içinde herkes çıkıyor yoksa benim şansıma olan birşey mi ? BP puanı yüksek olanlar karşılıklı olarak gelse düşük olanlar karşılıklı olarak gelse daha oyun zevki yüksek herkesin pk zevki yaşayabileceği bir etkinlik olsa daha iyi olmaz mı ? Çünkü son güncellemeden sonra yaşadıklarım int. cc prieste dön etkinliğe gir 1 dk içinde herkes çıksın. bu eşleştirme üzerine başka bir çözüm düşünülmeli son güncellemeden bu yana bazı kesim için böye bir etkinlik yok diğer kesim için de kutunu al çık etkinliğine döndü.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt