"Crystal Fortress War" Etkinliği İnceleme ve Öneriler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CoMa

Üye
"Crystal Fortress War" Haritasında
  • Map'e çekildiğimizde 8 den fazla kişi olabiliyor.
  • Bu kişilerden biri parti kuruyor ve haliyle birkaçı da dışarıda kalıyor. Bu 8 kişilik hazır parti olarak düzenlenmeli.
  • Bu partilerdeki sınıflar dengeli ayarlanmalı (Örneğin her partiye en az 1 priest olacak şekilde)
  • Ölünce BP gitmemesi güzel olmuş. İnsanlar yukarıda afk kalmıyorlar böylelikle.
  • Etkinlikte o an bulunan tüm kişilerin killeri aşağıda görünüyor. Sadece o an bulunan protean ve lunaskar killeri görünmeli.
  • Bir de artık ben söylemekten bıktım ancak şu priest ve mage skill fail verme olayını düzeltin lütfen. Oyun içerisinde ne yaptığımızı bilemiyoruz.
  • Etkinliğin günde hangi saatlerde ve kaç kez olacağı da fixlendikten sonra oyunculara duyurulmalı.
  • Bundan tam emin değilim ancak sanıyorum ki önde olan ekip de ortadaki monumenti kırabiliyor ve kırsa dahi puan alamıyor. Eğer böyleyse çok iyi değilse bu şekilde düşünülebilir. Baselere yakın olan monular için zaten böyle bir durum söz konusu değil.

Ben başlatmış olayım. Sizler de önerilerle katkılarda bulunursanız geliştirici ekip için de kolaylık olmuş olur.

morganlefay

Üye
-np gelmiyor,
-town bölgesine npcler konabilir,
-arkada olan takımın yakalaması çok zor olabiliyor, monumentlerin verdiği puan aradaki farkın yarısı kadar olabilir. Eğer 10 dan düşük puan alınıyorsa doğrudan 10 verilebilir.
-kuleler z ye geliyor ama öldürünce etkisi olmuyor. Z ye gelmese çok daha iyi olur
-kulelerin damageleri tam ayarında,

CoMa

Üye
-np gelmiyor,
-arkada olan takımın yakalaması çok zor olabiliyor, monumentlerin verdiği puan aradaki farkın yarısı kadar olabilir. Eğer 10 dan düşük puan alınıyorsa doğrudan 10 verilebilir.
-kuleler z ye geliyor ama öldürünce etkisi olmuyor. Z ye gelmese çok daha iyi olur

Aradaki farkın yarısının gelmesi çok mantıksız bi öneri değil ancak bir takım öne geçerse tamamen town atıp afk kalabilir. Çünkü diğer takım hiç öne geçemeyecek demek olur farkın yarısı gelirse. Monumentlerin ortada olanında böyle bir şey düşünülebilir basede olanlar her türlü 20 puan verebilir gibi türetilebilir, üzerine düşünülebilir.

Lolgamelol2

Üye
Harita adeta bir sanat eseri çok güzel bir harita olmuş olmuş ellerine sağlık

ANGEL

Üye
50-69 LvL arasına EXP, 70 LvL karakterlere de item ya da başka bir hediye düşünülebilir.
aynen sanırım geliştirici ekip herkesin zaten çoktan 70 lvl olduğunu varsayıp exp ödülü koymaya gerek duymamış.

Ayrıca etkinliğede ne zaman olacağına dair tam bir zaman verilebilirse,benim gibi oyunu içerden değilde dışarıdan forumdan takip edenler için bir etkinliğe girip oynama şansı olur.

Son düzenleme:

Delucia

Üye
Harita fazlasıyla büyük 16 x 16 olarak partyler ayarlanmalı artık 8x8 burası için çok saçma bdw gibi olması. özgün olmak gerek bence özgün olun haritada olduğunuz gibi 16 ya cıkarılmalı party deki kişi sayısı.

CoMa

Üye
Harita fazlasıyla büyük 16 x 16 olarak partyler ayarlanmalı artık 8x8 burası için çok saçma bdw gibi olması. özgün olmak gerek bence özgün olun haritada olduğunuz gibi 16 ya cıkarılmalı party deki kişi sayısı.
16x16 gerçekten güzel olabilir. Farklı bir etkinlik olur. Yeni gelecek dungeonlarla 8v8 etkinlikler zaten eklenir. Bu da 16x16 etkinlik olarak kalabilir.

morganlefay

Üye
Yazdığımı eksik okumuşsun, belli bir yerden sonra 10 dan az puan verir duruma gelirse sabit 10 puan verecek yazmıştım

morganlefay

Üye
-np gelmiyor,
Yazdığımı eksik okumuşsun, belli bir yerden sonra 10 dan az puan verir duruma gelirse sabit 10 puan verecek yazmıştım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt