"Crystal Fortress War" Haritasında
Ben başlatmış olayım. Sizler de önerilerle katkılarda bulunursanız geliştirici ekip için de kolaylık olmuş olur.
- Map'e çekildiğimizde 8 den fazla kişi olabiliyor.
- Bu kişilerden biri parti kuruyor ve haliyle birkaçı da dışarıda kalıyor. Bu 8 kişilik hazır parti olarak düzenlenmeli.
- Bu partilerdeki sınıflar dengeli ayarlanmalı (Örneğin her partiye en az 1 priest olacak şekilde)
- Ölünce BP gitmemesi güzel olmuş. İnsanlar yukarıda afk kalmıyorlar böylelikle.
- Etkinlikte o an bulunan tüm kişilerin killeri aşağıda görünüyor. Sadece o an bulunan protean ve lunaskar killeri görünmeli.
- Bir de artık ben söylemekten bıktım ancak şu priest ve mage skill fail verme olayını düzeltin lütfen. Oyun içerisinde ne yaptığımızı bilemiyoruz.
- Etkinliğin günde hangi saatlerde ve kaç kez olacağı da fixlendikten sonra oyunculara duyurulmalı.
- Bundan tam emin değilim ancak sanıyorum ki önde olan ekip de ortadaki monumenti kırabiliyor ve kırsa dahi puan alamıyor. Eğer böyleyse çok iyi değilse bu şekilde düşünülebilir. Baselere yakın olan monular için zaten böyle bir durum söz konusu değil.
Ben başlatmış olayım. Sizler de önerilerle katkılarda bulunursanız geliştirici ekip için de kolaylık olmuş olur.