İstek Damage fazlası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asaf19

Üye
Merhaba,

ROW'u Alfa ve Beta sürümünde oynadım o dönemde de bu konudan çok şikayetçiydik clan olarak şimdi de aynı konudan şikayetçiyiz 57 lvl warior um 50 lvl asaslar tek atıyor bu ne saçmalık arkadaş bu oyunu okçu ve asaslar üzerine tasarladınız sanırım acil bir şekilde düzenleme yapılması gerekiyor konu ile alaklı ilgilenmenizi rica ediyorum. yaklaşık 15 - 20 saat oyunda zaman geçiriyorum tüm zevkimi yok ettiniz. ADALET.

X A

Üye
57 levele gelen warriorlarda seri 1k atıyormuş diye duydum :)

Dilefruz

Üye
Merhaba,

ROW'u Alfa ve Beta sürümünde oynadım o dönemde de bu konudan çok şikayetçiydik clan olarak şimdi de aynı konudan şikayetçiyiz 57 lvl warior um 50 lvl asaslar tek atıyor bu ne saçmalık arkadaş bu oyunu okçu ve asaslar üzerine tasarladınız sanırım acil bir şekilde düzenleme yapılması gerekiyor konu ile alaklı ilgilenmenizi rica ediyorum. yaklaşık 15 - 20 saat oyunda zaman geçiriyorum tüm zevkimi yok ettiniz. ADALET.
Merhaba, önemli olan level sistemi değil karşıdaki oyuncunun silah ve eşyaların toplam hasarı önemli. Asasian karakterlerin ani yüksek hasar verme özelliği vardır. Karakteriniz güçlendikçe aradaki fark azalacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt