Dansa davet

Slarent

Üye
3 aydır düzelme beklerken Mağazaya dans figürleri gelmesi..
1-) Lag sorunları 15 nisandan bu zamana çözülemedi, Pazar kurmak için 10 sunucuya bölünüyor olmamız cabası. Dorion 1'e bakıyorum içeride 200 pazar var zone full diyor. Dans ederek girebilir miyiz?
2-) Oyunda insanlar yapacak birşey bulamıyor, Etkinlik türevi şeylere ihtiyac var. 3 Ay olmak üzere artık gelmeli. Saatlerce dans edemeyiz figür alıp.
3-) Göze az gibi görünsede en büyük zarar premium potlar. Rng sistemi bozuk 10 saat farm yapıp 5000 mp-5000hp harcıyoruz 0 drop. 100 TL 1 günde gidiyor çöpe farkındalar mı? istedikleri bu mu yada? Dans etsek yaratıklar az vurur mu yada mana düzeyi düşer mi?
4-) 3 Ay olmak üzere olan oyunda Cz de belirli insanlar haricinde pk tam olarak aktif degil. Ben bu oyunun 2. ayında cz pk'sında kalabalıktan önümüzü göremeyiz diyordum. Oyunun %30-40'ı para yatırıp charını dizmiş keyfine bakıyor, geri kalan emektarlar da 3-5 item kasıp char dizeyim diye 10 saat farm atıp pot zararına giriyor.
Şanslı gününüzdeysenız drobu 1-2 saatede alabiliyorsunuz bunun için bi şükür namazı kılmanızı öneririm yada hemen 50 cash'a bir dans figürü alıp item atan slotun başında dans ediniz.

LÜTFEN RİCA EDİYORUM, ÖNCELİGİNİZ OYUNCULARI ELDE TUTMAK OLSUN. Kimseyi dans ederek tutamayız

Bruce_Lee

Üye
Kardeşim boş konu açmayın lütfen. İtem kasmak çok kolay oyunda, zararına farm atıyoruz falan abartmayın.

Bi tane yayıncı, ismi lazım değil baş harfi malren

Dediğine göre, 65LV'e kasana kadar charda 1gb para birikiyomuş,
Bu işlemi 10 kere tekrarlarsan +7 Hatred blade alabiliyormuşsun.

300iq taktik vermiş adam, denemesi bedava.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt