Darkness Cavern zindanı mı zorlaştı?

oktay110

Üye
zindanda ki okcu mobların damagesi %100 arttırıldı diyebilirim ve uzakdan vurdukları , sayılarının fazla olmasından dolayı sürekli pot basarak mobları kesmek zorunda kalıyoruz

turku6az

Üye
Ranger, scout, rogue gobliler için konu açmaya foruma girince gördüm bu konuyu, sevindim. Bu yaratıkların hasarları çok fazla ve hiçbir şekilde kaçma şansımız yok. Daha ekrana girmden vururlar, diğer odadan vururlar, taşın arkasından vururlar, stun atsan işe yaramaz, slow atsan çare değil... Hasarları falan önemli değil ama bu konuda bir güncelleme yapılması gerekiyor bence.

chrys591

Üye
son 4 5 gündür okculardan kacamıyorum öldüğüm bile oluyor defalarca.Daha önce de pota asılıyordum mage olarak sc ile girerek ama bu sefer yok dayanmıyor char

nydrian

Üye
Update notları arasında her ne kadar belirtilmemiş olsa da KESİNLİKLE zorlaştı.Tüm moblar fazla vurmasada okçu moblar en az 2 katı fazla vuruyorlar.Hı bir de şunu demeden geçemeyeceğim okçu moblar sanki ok atmıyor da güdümlü füze atıyor.Arada taş varmiş ağaç var mış engel var mış fark etmiyor her yerden vurabiliyor gadasını aldıklarım.

ClyDeBorrow

Üye
Update notları arasında her ne kadar belirtilmemiş olsa da KESİNLİKLE zorlaştı.Tüm moblar fazla vurmasada okçu moblar en az 2 katı fazla vuruyorlar.Hı bir de şunu demeden geçemeyeceğim okçu moblar sanki ok atmıyor da güdümlü füze atıyor.Arada taş varmiş ağaç var mış engel var mış fark etmiyor her yerden vurabiliyor gadasını aldıklarım.
arkasına geçiyorum terse ok atıyor :) ilginç yaratıklar

charmeloon

Üye
Okcular cift damage atiyorlar. 2-3 tanesi vurunca pot donecek vaktin kalmiyor. Kalsa da mana pot basamiyorsun bu sefer.

osmangaziforum

Üye
bu z,ndanda ölünce exp gitmiyor dimi 74 level olmaya çok az kaldı sayılır da sorim dedim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt