DC genel sohbet kanalı neden nerdeyse sürekli kapalı?

sanne2

Üye
Dungeona adam ariyorum adamlara oradan yazıucam orası sürekli kapalı, bu dc kanalı niye var o zaman foruma chat kısmı açın oradan toplanalim bari.

Namaleon

Üye
Merhaba, gözlemlediğim kadarıyla oyunculardan gelen olumsuz tepkilerin artması sonucu genel chat modlar tarafından kapatılıyor. Burada tabiki communitynin kültür seviyesinin düşüklüğü, uygunsuz dil kullanımı vb faktörler etkili. Fakat zaten halihazırda devam eden bir jenerasyonu ve oyun kitlesini hedef alarak oyunu çıkardıkları için bunların pek önemi yok. Orantısız tepkiler sonucunda chat bu şekilde bloklanıyor. Bunun yanında chatin kapatılmasını haklı da bulmuyorum. Gözümde siyasi nedenlerle medyaya sansür uygulanmasından hiçbir farkı yok. İyi forumlar.

sanne2

Üye
Merhaba, gözlemlediğim kadarıyla oyunculardan gelen olumsuz tepkilerin artması sonucu genel chat modlar tarafından kapatılıyor. Burada tabiki communitynin kültür seviyesinin düşüklüğü, uygunsuz dil kullanımı vb faktörler etkili. Fakat zaten halihazırda devam eden bir jenerasyonu ve oyun kitlesini hedef alarak oyunu çıkardıkları için bunların pek önemi yok. Orantısız tepkiler sonucunda chat bu şekilde bloklanıyor. Bunun yanında chatin kapatılmasını haklı da bulmuyorum. Gözümde siyasi nedenlerle medyaya sansür uygulanmasından hiçbir farkı yok. İyi forumlar.
O saydığın faktörler her oyunda var, hatta internetteki tüm communityler böyle bunu bilerek açacaksın o genel chati, he onu açmıyorsan oynda düzgün bir seek veya eslestirme sistemi olmalı ki eziyet cekmeyelim.

exden

Üye
Bu gibi ifade ozgurlugu sorunlarıni dile getirdiğim için ban yedim. Bu konu da silinir birazdan. Forumda surekli konu siliniyor, takip edenler bilir. Discord zaten sadece duyuru yeri, chat bolumunu kaldirsalar da olur.

Bagimsiz fan siteleri cikacak kullaniciya ulasirsa mecburen sikinti cozulur. Tabi bu kafayla o sayiya ulasmak da zor. Ben 3 gunluk banimdan beri oyuna girmiyorum.

Son düzenleme:

Namaleon

Üye
Doğru söylüyorsun. Daha başlığa yorum yazarken başlık kitleniyor veya kapatılıyor. Gerçekten yaklaşımın daha yapıcı olması gerekiyor. Adı üstünde forum ve insanlar burada fikir alışverişinde bulunuyorlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt