DC ve Oyundan atma sonrası görevlerin sıfırlanması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iBOOOOO

Üye
DC ve Oyundan atma sonrası görevler sıfırlanıyor hadi diyelim tekrar yapalım zaman geçsin potlar geri gelmiyor.

iBOOOOO

Üye
Bide şu Discord chatini açın kardeşim sürekli konumu açacağız böyle.

Uçan Zürafa

Üye
5 dakikada 6 kere oyundan attı. NPC ve mob arası ışınlanarak gidebiliyorsun. Görev bitmek üzere oyundan atıyor. Harcadığın pot ve coin yok oluyor. Nice opening...

Scelik68

Üye
Görüyorsunuz oyun buglarla dolu tamam savunalim da neyi savuncaz ne kaldi

TwQ

Üye
yani zoru zoruna 1 2 kişi bulup görev yapıyoruz 2 görevi bitirdim tekrar sıfırlandı girdim 1ini tekrar yaptım yine sil baştan üzüyosun

iBOOOOO

Üye
Merhaba,
oyun içi destek sisteminden ticket atın lütfen sorununuz çözülecektir
Ticketle kim uğraşsın kral DC den yazdım cevap verdiler sağolsunlar siz modlarda ezbere kopyala yapıştır cevap yazmayın artık ya :) Ulaşmak isteyen ulaşıyor zaten.

Uçan Zürafa

Üye
Merhaba,
oyun içi destek sisteminden ticket atın lütfen sorununuz çözülecektir
Tüm saygımla söylüyorum. Neden oyun içinden ticket atıyoruz? Kullanıcıya özel güncelleme mi atılıyor? Problem genel olarak yaşanıyor. Birkaç kullanıcı yaşıyor olsa size hak verirdim ama öyle değil.

Dilefruz

Üye
Tüm saygımla söylüyorum. Neden oyun içinden ticket atıyoruz? Kullanıcıya özel güncelleme mi atılıyor? Problem genel olarak yaşanıyor. Birkaç kullanıcı yaşıyor olsa size hak verirdim ama öyle değil.
Forum üzerinde oyun içi yetkimiz olmadığı için sorununuzu çözecek olan kişiler oyun içi destek sistemidir. Ticket atmazsanız yardımcı olamazlar. Umarım açıklayıcı olmuştur.

iBOOOOO

Üye
Biz de zaten forum üzerinden şunu çözün, bunu yapın dememiştik. Problemleri ilettik. Sizde "Konuyla ilgili çalışma yapılıyor." tarzından bir cevap verirseniz gereksiz mesaj kalabalığı yapılmamış olur. Umarım açıklayıcı olmuştur. Teşekkürler.
Bunu yazmasaydın iyiydi siliyo knk :D

Uçan Zürafa

Üye
Forum üzerinde oyun içi yetkimiz olmadığı için sorununuzu çözecek olan kişiler oyun içi destek sistemidir. Ticket atmazsanız yardımcı olamazlar. Umarım açıklayıcı olmuştur.
Moderatör olmanız yetkiniz var diye her mesajı silebileceğiniz anlamına gelmiyor. Bu forum insanların oyundaki çeşitli sorunlarını, isteklerini dile getirmeleri için var. Eğer siz konuyu ciddiye almayıp kalıp mesajlarla cevap verirseniz insanlar aynı mesajı farklı şekillerde dile getirmeye devam edecektir. Bilginiz olsun.

iBOOOOO

Üye
Moderatör olmanız yetkiniz var diye her mesajı silebileceğiniz anlamına gelmiyor. Bu forum insanların oyundaki çeşitli sorunlarını, isteklerini dile getirmeleri için var. Eğer siz konuyu ciddiye almayıp kalıp mesajlarla cevap verirseniz insanlar aynı mesajı farklı şekillerde dile getirmeye devam edecektir. Bilginiz olsun.
Discord üzerinden bu moderatörü şikayet edeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt