Merhaba,DC ve Oyundan atma sonrası görevler sıfırlanıyor hadi diyelim tekrar yapalım zaman geçsin potlar geri gelmiyor.
Ticketle kim uğraşsın kral DC den yazdım cevap verdiler sağolsunlar siz modlarda ezbere kopyala yapıştır cevap yazmayın artık yaMerhaba,
oyun içi destek sisteminden ticket atın lütfen sorununuz çözülecektir
Tüm saygımla söylüyorum. Neden oyun içinden ticket atıyoruz? Kullanıcıya özel güncelleme mi atılıyor? Problem genel olarak yaşanıyor. Birkaç kullanıcı yaşıyor olsa size hak verirdim ama öyle değil.Merhaba,
oyun içi destek sisteminden ticket atın lütfen sorununuz çözülecektir
Forum üzerinde oyun içi yetkimiz olmadığı için sorununuzu çözecek olan kişiler oyun içi destek sistemidir. Ticket atmazsanız yardımcı olamazlar. Umarım açıklayıcı olmuştur.Tüm saygımla söylüyorum. Neden oyun içinden ticket atıyoruz? Kullanıcıya özel güncelleme mi atılıyor? Problem genel olarak yaşanıyor. Birkaç kullanıcı yaşıyor olsa size hak verirdim ama öyle değil.
Bunu yazmasaydın iyiydi siliyo knkBiz de zaten forum üzerinden şunu çözün, bunu yapın dememiştik. Problemleri ilettik. Sizde "Konuyla ilgili çalışma yapılıyor." tarzından bir cevap verirseniz gereksiz mesaj kalabalığı yapılmamış olur. Umarım açıklayıcı olmuştur. Teşekkürler.
Moderatör olmanız yetkiniz var diye her mesajı silebileceğiniz anlamına gelmiyor. Bu forum insanların oyundaki çeşitli sorunlarını, isteklerini dile getirmeleri için var. Eğer siz konuyu ciddiye almayıp kalıp mesajlarla cevap verirseniz insanlar aynı mesajı farklı şekillerde dile getirmeye devam edecektir. Bilginiz olsun.Forum üzerinde oyun içi yetkimiz olmadığı için sorununuzu çözecek olan kişiler oyun içi destek sistemidir. Ticket atmazsanız yardımcı olamazlar. Umarım açıklayıcı olmuştur.
Discord üzerinden bu moderatörü şikayet edeceğim.Moderatör olmanız yetkiniz var diye her mesajı silebileceğiniz anlamına gelmiyor. Bu forum insanların oyundaki çeşitli sorunlarını, isteklerini dile getirmeleri için var. Eğer siz konuyu ciddiye almayıp kalıp mesajlarla cevap verirseniz insanlar aynı mesajı farklı şekillerde dile getirmeye devam edecektir. Bilginiz olsun.