Death valley 3 server zone note found

xbiggie36

Üye
Death valley 3 deyken oyun birden koptu tekrar giriş yaptıgm da death valley 2 e attı doğdugumda lag vardı hareket edemiyordum ama karşı ırk gelip beni kesti tekrar canlandırma yapamadım daha sonra oyundan attı tekrar oyuna girerken karakterde oyunu başlat dedikten sonra server zone note found hatası alıyorum

Dilefruz

Üye
Death valley 3 deyken oyun birden koptu tekrar giriş yaptıgm da death valley 2 e attı doğdugumda lag vardı hareket edemiyordum ama karşı ırk gelip beni kesti tekrar canlandırma yapamadım daha sonra oyundan attı tekrar oyuna girerken karakterde oyunu başlat dedikten sonra server zone note found hatası alıyorum
Merhaba,
Bakım çalışmaları esnasında ara ara kopmalar meydana gelmektedir. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz.

cepnot

Üye
Şuan oyuna girdik fakat mob yok + gate kulanamıyoruz mahsur kaldık help

xbiggie36

Üye
Merhaba,
Bakım çalışmaları esnasında ara ara kopmalar meydana gelmektedir. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz.
oyuna girdim dv 2 de doğdum ne pot ne mana hiç bişey basamıyorum ama adamlar benı catır cutur kesiyor onlar sorunsuz biz sorunlu ne alaka

veqabond

Üye
Aynı sorunu yaşıyorum. son görülme Death Valley 2'de karakter ekranında kalıyorum.
Oyunu başlat dediğimde hiç bir aksiyon olmuyor.

Paris

Üye
Merhaba,

Oyuna girişte problem yaşayan arkadaşlar discord sunucusundaki #row-support kısmından destek bileti oluşturabilir. Yetkili arkadaşlar ilgilenecektir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt