Death Valley Asaslardan Oynanmıyor.

HeaveN

Üye
Selam Arkadaşlar Death valley Asaslar ' dan gerçekten oyun oynanmaz hala geldi!

- Asas Nerf duyurusu varmı , oyun %90 Asas

- +7 Dual Hatred alıp pk çıkıp char dizip bizdemi millet kessek böyle ?

Eline bıcak alan Pk gelmiş herkese tek atıyor, ön kapıdan çıkıyom ölüyom
Arka kapıdan çıkıyoz ölüyoz asaslar ciddi sıkıntı yaratmakta bow adam kesemiyolar anladık , millet oyundan soğukmak için elinden geleni yapıyolar.

Şimdi gitcem Asas dizcem 1 hafta nerf gelcek verdiğim para yazık olcak.

Sizce ne yapalım Asas dizsemmi sizce arkadaşlar ?

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba HeaveN,

Sürekli olarak belirli sınıflardan şikayet ettiğini görüyorum bu durum tabii ki normal ancak sürekli WhatsApp gibi konu açmaman gerekiyor. Açtığın konuları topluluk görüyor ve olumsuz izlenim oluşuyor haliyle.
Olumsuz bir durum varsa bunu bildirebilirsiniz tabii ki ancak sürekli aynı tarz konular hoş değil.

Erken erişim sürecinde olduğumuz için aldığınız, kullandığınız, yaptığınız pazar işlemlerinde dikkatli olmanız sizin yararınıza olacaktır köklü değişimler olabilir ancak şu an belirlenmiş bir asas nerf/buff bulunmuyor.

Alkoer

Üye
@BEARFACT doğrudur arkadaşın birkaç konusu oldu asas hakkında. Daha birçok farklı konular ve bu konulara katılım yapan oyuncu arkadaşlar var.

Ben bu konuyla ilgili sizin gibi yöneticilerin öncelikli olarak ilgilenmesi gerektiğini düşünüyorum. Şuan asasın OP olması bir gerçek ve diğer sınıflar için oyun kalitesini düşürdüğü kesin.

HeaveN

Üye
Asas dizcem ben oynanmıyor :) dual +7 hatred +7 Fb set başlarım takı var zaten Pk 'mızı atcağız böyle.

Balerion

Üye
Asas dizcem ben oynanmıyor :) dual +7 hatred +7 Fb set başlarım takı var zaten Pk 'mızı atcağız böyle.
Kanka saniyorum ki ruh bağı açilınca +8 minoları, +8 arch swordları pazarda 7-8 gbye göreceğiz. Ve yanliş anlamayin bunun müsebbibi ruh bagının açılması olmayacak. Sebebi ne biliyor musunuz, "başlarım böyle işe yaa ben de asas olucam ulan" diyip de itemi bound oldugu icin olamayan yüzlerce kişi var. O bağ acılsın kerhen asasa dönen bir süru kişi olacak, itemelri degersizleşecek ve o zaman dv kelimenin tam anlamıyla asasins online olacak. He bu arada mevcut hallerini beğenmeyen asaslar gördüm bu ne ya hep farmcı mı kovaliycaam falan diyor adam hâla :) Ulan kovaladigin farmcı benim, itemim senden iki kat daha değerli ama kaçmak zorunda kalan benim. Şikayet eden onlar :D

hele_hele

Üye
@BEARFACT her karakterın zayıflıgı var? mesela mage yuksek hasar ıcın defansından canından vazgecıyor yada battle priest aynı konumda asasların zayıflıgını bana acıklarmısınız? bu karakter hem hızlı hem canı var hem defansı var hem atagı var hem gorunmez hemde bır priestden daha seri cure atabılıyor? bunun bir açıklaması varmı?

Alkoer

Üye
Kanka saniyorum ki ruh bağı açilınca +8 minoları, +8 arch swordları pazarda 7-8 gbye göreceğiz. Ve yanliş anlamayin bunun müsebbibi ruh bagının açılması olmayacak. Sebebi ne biliyor musunuz, "başlarım böyle işe yaa ben de asas olucam ulan" diyip de itemi bound oldugu icin olamayan yüzlerce kişi var. O bağ acılsın kerhen asasa dönen bir süru kişi olacak, itemelri degersizleşecek ve o zaman dv kelimenin tam anlamıyla asasins online olacak. He bu arada mevcut hallerini beğenmeyen asaslar gördüm bu ne ya hep farmcı mı kovaliycaam falan diyor adam hâla :) Ulan kovaladigin farmcı benim, itemim senden iki kat daha değerli ama kaçmak zorunda kalan benim. Şikayet eden onlar :D
Ağzından bal damladı +8 arch alırım sonunda :D

themurolity

Üye
Oyun başında mage oynuyordum nerf yedikten sonra bıraktım bp oynamaya başladım. İstediğin kadar item yap bp ile 2 kişi gelip tekliyor yatmama şansın yok. Sonra bp bozup asas dizdim şimdi bakıyorum keyfime. Az teklemediler şimdi sıra bende. Sw nin çoğu asas oldu zaman kaybetmeden sende ol asas

N3v3N

Üye
@BEARFACT her karakterın zayıflıgı var? mesela mage yuksek hasar ıcın defansından canından vazgecıyor yada battle priest aynı konumda asasların zayıflıgını bana acıklarmısınız? bu karakter hem hızlı hem canı var hem defansı var hem atagı var hem gorunmez hemde bır priestden daha seri cure atabılıyor? bunun bir açıklaması varmı?

En büyük eksiği HP buf atamamasi. O da gelirse tam olur. Tum sınıfları tek jobta toplamış oluruz. Eşitsizlik denen birşey kalmaz. Herkes asas oynar.

Alkoer

Üye
En büyük eksiği HP buf atamamasi. O da gelirse tam olur. Tum sınıfları tek jobta toplamış oluruz. Eşitsizlik denen birşey kalmaz. Herkes asas oynar.
Tek karakter olsun oyunda. Herkez de buff heal olsun, hızlı koşma, yüksek dmg skiller, db, cure, hoplama zıplama hep olsun.

Makrosu iyi olan pardon player lığı iyi olan kazansın :D

Porteur

Üye

Arka kapıdan çıkıyoz ölüyoz asaslar ciddi sıkıntı yaratmakta bow adam kesemiyolar anladık , millet oyundan soğukmak için elinden geleni yapıyolar.

Sayenizde forumu bıraktık, halen aynı başlıklar..
Madem çok güçlü aç sende assas, neyi bekliyorsun ?

bedomazo

Üye

diz reis onune geleni tekleyip video paylas benden sana 1gb

RickSancheZz

Üye
mantıklı oynadığın karakteri salıp asas aç nasıl oluyor deneyimlerini paylaş, bence pişman olursun gibi geliyor

birol2003

Üye
Bu akımı durdurmak, kullanıcılar arası rütbe siste mi yapılması gerekiyor, BP puanı seviyesine göre rütbesi olursa herkesin bu eziyetin önüne geçilir, yüksek bp li birisi öyle ortalığa dalıp 3-5 kişiyi kesip kaçması büyük ölçüde azalır.

Sayısal değer vermek gerekirse ve bunu askeri rütbe sistemi ile isimlendirirsek (örnek olarak)

5.000.000 BP ve üstü General
1.000.000 BP - 4.999.999 BP Albay
500.000 BP -999.999 BP Binbaşı
100.000 BP - 499.999 BP Yüzbaşı
50.000 BP - 99.999 BP Teğmen
10.000 BP - 49.999 BP Çavuş
0 - 9999 BP Er

Her rütbe arası yukarı doğru kill alındığında yüksek aşağı doğru kill alındığında düşük BP kazanımı olmalı

Mesela : Er to Er Kill 50 BP
Er to Teğmen 80 BP
Er to General 500 BP gibi

veya

General To Er 1 BP
General to Albay 30 BP
General to Çavuş 5 BP
General to General 50 BP

gibi

rakamlar ve oranlarını salladım,

Bu sayede olacakları söyleyim, savaşçılar arası rekabet dengesi oluşacak, güçlü zayıfı yine ezebilse bile bir kazanımı olmadığı için zayıflarında güçlenebileceği bir ortam yaratılacak. BP kazanmak için oyuncular kendine denk oyuncu arayışına girecek ve bu ortam savaşlar ve bowl dan geçecek.

CF ve BW etkinlikleride sağ tarafa göre değil sol tarafa göre yani rütbeye göre eşleşecek

BP ile alışveriş imkanı olunca BP sini harcayan kişi rütbe düşecek yine aynı senaryolar olacak ama bu çok uzun sürmeyecektir.

Yüksek rütbeli oyuncular artık macera olsun diye farmer peşinde koşarken hiç bir getirisi olmadığını ve kaybının büyük olduğunu bilecek ona göre kumarını oynayacak.

Bakın iddia ediyorum bu sistem bizim şu an yaşadığımız sorunu çözecektir, eksiği farklılıkları olabilir ama ana tema bu şekildedir. Yönetim ve sizler lütfen objektif olarak teklifime bakıp öyle değerlendirin.

İyi oyunlar

Son düzenleme:

Balerion

Üye
mantıklı oynadığın karakteri salıp asas aç nasıl oluyor deneyimlerini paylaş, bence pişman olursun gibi geliyor
Abi benim pişman olmam, asası becerememem veya job olarak hiç haz etmememle asasın bariz şekilde OP olmasının nssıl bir alakası var? Benim beceriksizligim neyi kanıtlayacak anlamadım :D

Balerion

Üye
Bu akımı durdurmak, kullanıcılar arası rütbe siste mi yapılması gerekiyor, BP puanı seviyesine göre rütbesi olursa herkesin bu eziyetin önüne geçilir, yüksek bp li birisi öyle ortalığa dalıp 3-5 kişiyi kesip kaçması büyük ölçüde azalır.

Sayısal değer vermek gerekirse ve bunu askeri rütbe sistemi ile isimlendirirsek (örnek olarak)

5.000.000 BP ve üstü General
1.000.000 BP - 4.999.999 BP Albay
500.000 BP -999.999 BP Binbaşı
100.000 BP - 499.999 BP Yüzbaşı
50.000 BP - 99.999 BP Teğmen
10.000 BP - 49.999 BP Çavuş
0 - 9999 BP Er

Her rütbe arası yukarı doğru kill alındığında yüksek aşağı doğru kill alındığında düşük BP kazanımı olmalı

Mesela : Er to Er Kill 50 BP
Er to Teğmen 80 BP
Er to General 500 BP gibi

veya

General To Er 1 BP
General to Albay 30 BP
General to Çavuş 5 BP
General to General 50 BP

gibi

rakamlar ve oranlarını salladım,

Bu sayede olacakları söyleyim, savaşçılar arası rekabet dengesi oluşacak, güçlü zayıfı yine ezebilse bile bir kazanımı olmadığı için zayıflarında güçlenebileceği bir ortam yaratılacak. BP kazanmak için oyuncular kendine denk oyuncu arayışına girecek ve bu ortam savaşlar ve bowl dan geçecek.

CF ve BW etkinlikleride sağ tarafa göre değil sol tarafa göre yani rütbeye göre eşleşecek

BP ile alışveriş imkanı olunca BP sini harcayan kişi rütbe düşecek yine aynı senaryolar olacak ama bu çok uzun sürmeyecektir.

Yüksek rütbeli oyuncular artık macera olsun diye farmer peşinde koşarken hiç bir getirisi olmadığını bilecek ve kaybının büyük olduğunu bilecek ona göre kumarını oynayacak.

Bakın iddia ediyorum bu sistem bizim şu an yaşadığımız sorunu çözecektir, eksiği farklılıkları olabilir ama ana tema bu şekildedir. Yönetim ve sizler lütfen objektif olarak teklifime bakıp öyle değerlendirin.

İyi oyunlar
Ne zaman bir fikir görsem bizjm döner ekmekçiler veya toxic playerlar nasıl suistimal edebilir diye düşünürüm. Mesela bu dediğin sistem şöyle sömürülebilir, karakterimi rütbe olarak en düşük seviyede tutarım, o kazanımları bilerek elde etmem böylece kimse bana karışmaya tenezzül etmez ve rahaça farm atarım. Hatta hangi karakteri oynuyorsam aynı jobda bir yan çar açarım biriyle rütbe kasarim digeriyle farm

birol2003

Üye
Ne zaman bir fikir görsem bizjm döner ekmekçiler veya toxic playerlar nasıl suistimal edebilir diye düşünürüm. Mesela bu dediğin sistem şöyle sömürülebilir, karakterimi rütbe olarak en düşük seviyede tutarım, o kazanımları bilerek elde etmem böylece kimse bana karışmaya tenezzül etmez ve rahaça farm atarım. Hatta hangi karakteri oynuyorsam aynı jobda bir yan çar açarım biriyle rütbe kasarim digeriyle farm
o tayfada kendi arasında slot savaşına girer, dv de farklı iki savaş döner o zaman, şimdi kendi haritamızda nasıl ks olunca sinirleniyoruz ama ses çıkaramıyoruz bu sefer ses çıkar :) bu arada o adamlar bu şekilde ister istemez bp yi kasacaklar, bp ile item alımı başlayınca ve bu itemler oyunun neredeyse end game seviyesinde olunca paranında aslında çok önemli olmadığını önemli olanın gear olduğunu herkes anlar, farm da düzene girer, oyuncularında klaslar arası bozukluklar dengeye girer, şu an sadece zamana ihtiyaç var.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt