Death Valley Balık Tutma ve Etkinlik Sorunları.

HeaveN

Üye
Death Valley Balık tutma geldi arkadaşlar bi kaç sorum olcak bu konuda;

Öncelik Köprülerde balık tutuluyor Flame rock doğru giderken , bi o yol üst köprü tarafı;
- Sorun şöyle anlatmak isticem tutanlar çok nadir var ama hepsini kesmişler ?

Balık tutarken Koruma gelmesi şart , Kimse Char afk bırakıp Death valley balık tutarmı sizce ?
Güncelleme gelir yönetim bunu düşündümü bu risk demektir adam nie balık tutsun, yada tuttu bu adam ödül verilmesi şart yürek yemiş adam anca balık tutar bana göre.

Güncelleme gelirken oyuncular beklemediği şeyler geldikce çok can sıkıcı olmakta Bloody Valley giriyoduk onada SAĞ TARAF 5K istiyosunuz ama kasacak ortam yok.

Zenginler Zengin oluyor , Fakirler hep fakir Etkinliklerde dengesizlik var + özellikle Kristal hep dengesiz bir türlü ayarlanamadı.
Oyun yeterince Coins düşüş oldu Krallık bomboş farm atılmıyo Haddar Görev yapamıyoruz 2 Haftadır exp görevleri yapcak adam bulmak zor.

Etkinlik Solo oyuncu ve yeni başlamış kişiler için item dizmesi sağlıyo charlarına ama şuan oda kısıtlandı.
Oyun kendisini oyuncular bırakması için sanki elinden gelen herşeyi yapmakta sanki.

Asaslar Kral olmuş Death valley herkesi doğrayıp geçiyolar Rise online Asas kitlesi oturmuş farm slot ezikleri kesiyolar anca, Bow merkez yürekleri yok gezip adam kesemiyolar.
Bu kitle asaslarla yeni oyuncu direk bırakır oyunu...

Asaslar ne item alsam hala aşırı damage iyiyorum, Dagger kalkan dagger fiziksel elbise şart iyi oyunlar.

mehdikerem

Üye
Balık tutarken Koruma gelmesi şart , Kimse Char afk bırakıp Death valley balık tutarmı sizce ?

bu cümleden sonrasını okumadım.

Lolgamelol2

Üye
Dw de balık tutarken neden koruma gelsin o zaman dw ye koymanın ne anlamamı var akıllı

Jackass

Üye
bu arkaşın sıkıntıları olduğunu düşünüyorum ben :D adam savaş alanında koruma istiyor ya :D :D hahaha :D sen zahmet etme ya biz balığıda tutar sana getirir veririz :D

HeaveN

Üye
Mantıklı düşünün Evet savaş alanı ama asaslar Sizce Balık köprüsüne otursa her balık geleni kesse hoşmu ?

Biraz düşünün nie ben 30 lvl balıkçılığım Death valley tutam Aynı adam nie NFT yapıyım Haksızsın diyosun , Öle öle Nft oluyoz

Biraz mantık kafa çalıştırın Savaş alanında balık tutulurmu ?

PattleBriest | Veinia

Üye
Mantıklı düşünün Evet savaş alanı ama asaslar Sizce Balık köprüsüne otursa her balık geleni kesse hoşmu ?

Biraz düşünün nie ben 30 lvl balıkçılığım Death valley tutam Aynı adam nie NFT yapıyım Haksızsın diyosun , Öle öle Nft oluyoz

Biraz mantık kafa çalıştırın Savaş alanında balık tutulurmu ?
Bpt hocam nft değil o çok farklı bişey :D

2. olarak balıkçılığı sadece afk farmdan çıkartmak için böyle bir güncelleme geldiğini düşünüyorum basıcaksın balık success rateni ve hızını tutacaksın gözün açık bir şekilde farm yapmak gibi düşün adam mı gördün takacaksın silahını vuracaksın :D Ben alchemye aslında lup benzeri bir iksir gelir diye bekliyordum ama gelmedi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt