Death Valley Balıkçılık

azegia

Üye
Merhaba arkadaşlar .

Bugün Burhan Bey'e discord sunucusu üzerinden Death Valley'de balık tutma konusunda soru sordum.
Burhan Bey içinden 500 can veren kolyenin materyallerinin çıkacağını söyledi.
Bu kutunun şuan güncel fiyatları sizce ne olur ?

1670609396816.png

Cabbar34

Üye
ee burhan bey hani emeksiz yemek olmazdı drobu kıstınız coınsı yerle bir ettiniz mobları bufladınız..sımdıde gıt balıga oltanı at gold barını kap dıyosunuz..bi ittifak yapılır sen bana karısma bende sana karışmiyim karşim kapalım sılver barları gold barları...emek veren herkesi yok edip aslında emek vermeyenleri mutlu eden oyun..örnek gb çek mutlu ol..örnek chest aç mutlu ol..örnek item satın al mutlu ol..örnek nft satın al mutlu ol..ama harbi emek vereni ez dur ...siz bu kışı çıkarırsanız cidden acayip süpriz olur..

azegia

Üye
Balıkçılıkda tutulan kutu gerçekten zor şekilde tutuluyor günde 1 tane tutamazsın. Tutmayı geçtim sürekli asaslar geliyor ve np kaybediyorsun.

Opus Magnum

Üye
bu adamların haber kanalı olarak sürekli discordta takılmaları bir tek benim mi sinirimi bozuyor?

Bir bunlara bir de Riot Games'e bak aga ya gördükçe içim acıyor adamlar sosyal medyayı ne kadar aktif kullanıyorken bizimkilere kalsa skype tan bilgi vericek nerdeyse.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt