Ortadaki saçma 3 , 4 monunun hiç bir işlevi yok , kesersen token alırsın kesmezsen saçma bir şekilde Z ni engeller , bari koy içine 2,3 random boss insanlar gördüğünde kessin - hayır bide bowl dönmenin hiç bir olayı yokki bowl etkinliği sıfır resmen - monular extra yer kaplıyor benim düşüncem görselden ibaretler , dediğin konuyada katılıyorum PVP alanları her mmorpg de en yüksek getiriyi sağlayan yerlerdir PVE based PVP olmayan bir oyun oynasak tamam diyeceğim bu yapılan olayada yok yani , zaten spotların sayısı belli koskocaman haritada 2 spot koymuslar exp için onlarda diğer alan bomboş , bir çok mmorpgde oturup sıfırdan harita tasarlamışlığım var bu kadar baştan sağma bir iş görmedim ya en kötü git exp spotlarına " Party area" ekle
nedir bu party area örnek vericek olursam ; Soothslayer slotunda bir party kuracaksın , kurarsın partyni 7 kişiysen o bölgedeki boşta olan herkes sende gözükür sende partini 8 e tamamlarsan o bölgedeki herkes sende kaybolur ve oyun seni bir nevi kişisel kanala atar , eğer buradaki yetkili arkadaşlar daha önce herhangibibir sunucuda gmlik yada adminlik yaptyısa bu dediğim olay yetkilinin BDW yi linear görmesi gibi birşey yani herkes aynı yerde ama kimse kimseyi görüp iletişeme geçemiyor sadece kendi partin var o bölgede bunun yapılması özellikle krallık bölgelerinde aşırıya kaçan bir mutlulu verecektir solo oyuncuyada leveling yapan insanada , müsait olamıyorum sağlamından bir konu açmak için böyle bölük pörçük kafamızdakileri paylaşabiliyoruz anca