İstek Death valley hangard

Adv3NN

Üye
2 gün hangardda takıldık exp eventten dolayı emin oldugum bişi var oyunda czde daha az drop atıyor :D bu oyunu yapan yönetim ne bu oyunda farm atip denemiş nede oturup 65 kasmiş.
bizim üzerimizden test yapmaya calısıyorlar kulaktan dolma bilgiyle aksini idda eden yönetim üyesi varsa kanıtlarıyla paylaşabilir tiwcth kanallarında 0dan 65e kastıgını saatlerce slot deneyip farm attıgını

Exe

Üye
CZ deki drop oranlari gerçekten şaka gibi... PvP haritasına insanları cezbedecek faktörleri eklemezsen sadece canı sıkılan uğrar oraya. Death Valley hem exp hem drop olarak diğer güvenli haritalara göre en az %50 daha fazla oranla vermesi gerekir. Mantık...

Adv3NN

Üye
Death valleyi cazip yapmazsan pk atan adam bulamazsınız solo asas pksı biter arkada farm atan olmadıgı icin. macrocu farmerler olur bütün hangard ve proteionda adam niye cıkıp deathvalleyde riskalsın ki :D

TheUprising

Üye
Ortadaki saçma 3 , 4 monunun hiç bir işlevi yok , kesersen token alırsın kesmezsen saçma bir şekilde Z ni engeller , bari koy içine 2,3 random boss insanlar gördüğünde kessin - hayır bide bowl dönmenin hiç bir olayı yokki bowl etkinliği sıfır resmen - monular extra yer kaplıyor benim düşüncem görselden ibaretler , dediğin konuyada katılıyorum PVP alanları her mmorpg de en yüksek getiriyi sağlayan yerlerdir PVE based PVP olmayan bir oyun oynasak tamam diyeceğim bu yapılan olayada yok yani , zaten spotların sayısı belli koskocaman haritada 2 spot koymuslar exp için onlarda diğer alan bomboş , bir çok mmorpgde oturup sıfırdan harita tasarlamışlığım var bu kadar baştan sağma bir iş görmedim ya en kötü git exp spotlarına " Party area" ekle

nedir bu party area örnek vericek olursam ; Soothslayer slotunda bir party kuracaksın , kurarsın partyni 7 kişiysen o bölgedeki boşta olan herkes sende gözükür sende partini 8 e tamamlarsan o bölgedeki herkes sende kaybolur ve oyun seni bir nevi kişisel kanala atar , eğer buradaki yetkili arkadaşlar daha önce herhangibibir sunucuda gmlik yada adminlik yaptyısa bu dediğim olay yetkilinin BDW yi linear görmesi gibi birşey yani herkes aynı yerde ama kimse kimseyi görüp iletişeme geçemiyor sadece kendi partin var o bölgede bunun yapılması özellikle krallık bölgelerinde aşırıya kaçan bir mutlulu verecektir solo oyuncuyada leveling yapan insanada , müsait olamıyorum sağlamından bir konu açmak için böyle bölük pörçük kafamızdakileri paylaşabiliyoruz anca

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt