İstek death valley in soluk yeşilliği doriondaki gibi olsa ?

IBoRiS

Üye
herkese selam bi önerim olacak
bu row death valley haritalarına bi türlü ısınamadım acayip soluk cansız ve puslu attığım pk dan hiç zevk alamıyorum ortam uykumu getiriyo resmen :D aklıma şöyle birşey geldi görsellerdede paylaştım bu death valley çimleri ağaçları çiçekleri böcekleri :) doriondaki gibi canlı renkli ve daha detaylı olamazmı bence çok güzel olur bilmiyorum başka benim gibi düşünen varmı yetkililer görürse düşünmelerini öneririm herkese iyi oyunlar .
2132142131.png
2.png
3.png

huseyin35

Üye
Playerların can verdiği yer öyle yeşillik böcek kelebekli olmaz lakin;

Protean bölgesine yaklaştıkça yeşillikler artıp arka base tarafına uzaklaştıkça kuşlar böcekler kelebekler ağaçlar ve geyikler vs olmalı.

Protean bölgesine yaklaştıkça zemin kuraklaşmalı, belki sağ soldan lavlar yeryüzüne çıkmalı, arka base ağaçlar kurumuş, bataklıklarda sinek vızıltıları, sağda solda ölmüş hayvan kemikleri, çorak araziler vs olmalı.

Bunu daha önce bir konu açarak dile getirmiştim.: https://forum.riseonlineworld.com/k...-bolgesi-neden-yesil-kuslar-bocekler-vs.5357/

Son düzenleme:

MadBeasT

Üye
Playerların can verdiği yer öyle yeşillik böcek kelebekli olmaz lakin;

Protean bölgesine yaklaştıkça yeşillikler artıp arka base tarafına uzaklaştıkça kuşlar böcekler kelebekler ağaçlar ve geyikler vs olmalı.

Protean bölgesine yaklaştıkça zemin kuraklaşmalı, belki sağ soldan lavlar yeryüzüne çıkmalı, arka base ağaçlar kurumuş, bataklıklarda sinek vızıltıları, sağda solda ölmüş hayvan kemikleri, çorak araziler vs olmalı.

Bu daha önce de söylemiştim tabi de bir tık kıvama geldi fakat halen tam olması gereken aslında bu söylediğim.
Sanırım 3. paragrafta yazım yanlışı yapmışsınız.

SHADOWZ

Üye
Arkadaşa katılıyorum Pk alanındakı puslu bulanık görüntü oynayan herkesı rahatsız ediyor , ilerleyen zamanda düzelteceklerini düşünüyorum

Pitou

Üye
Sürekli Savaşların yapıldığı bir bölge için yeşillik , çiçek ,kelebek vs bunlar uygun olduğunu düşünmüyorum. Yeşillik ,çiçek , böcek , kelebek bunlar Protean çevresine yapılabilir sadece.

HeLLesPonToS

Üye
Konuyu açan arkadaşa katılmıyorum, Adı üstünde "death valley" Ölüm Vadisi , oranın atmosferi bu şekilde olması, adının hakkını vermesi için gerekli.

IBoRiS

Üye
o çiçeği böceği canlılığından dolayı yazmıştım dv de olsun demiyorum ama o yeşilliklerin daha canlı olması lazım aşırı soluk ruhsuz bi ortam var

HeLLesPonToS

Üye
o çiçeği böceği canlılığından dolayı yazmıştım dv de olsun demiyorum ama o yeşilliklerin daha canlı olması lazım aşırı soluk ruhsuz bi ortam var
Aslında yaratılması gereken hissi yaşıyorsun, güneş görmeyen yer demeye getiriyorlar, bu yüzden ortalıkta bir canlılık yok , ortamın ruhu ölü. Tahminimce oyunun hikayesi geldiğinde çok daha anlamlı olacaktır diye düşünüyorum.

IBoRiS

Üye
Aslında yaratılması gereken hissi yaşıyorsun, güneş görmeyen yer demeye getiriyorlar, bu yüzden ortalıkta bir canlılık yok , ortamın ruhu ölü. Tahminimce oyunun hikayesi geldiğinde çok daha anlamlı olacaktır diye düşünüyorum.
abi hikayesi filan tamamda ben oynuma bakarım bana ve oynadığım 3 4 arkadaş a pek hoş gelmedi tabi çoğunluk memnunsa sıkıntı yok böylede oynarız biz sadece fikrimizi belirttik çoğunluk bu yöndeyse düzeltirler dedik belki

HeLLesPonToS

Üye
abi hikayesi filan tamamda ben oynuma bakarım bana ve oynadığım 3 4 arkadaş a pek hoş gelmedi tabi çoğunluk memnunsa sıkıntı yok böylede oynarız biz sadece fikrimizi belirttik çoğunluk bu yöndeyse düzeltirler dedik belki
Fikirlerinize kesinlikle saygım var, bende fikrimi dile getirmek istedim sadece :)

Sphecta

Üye
iç karartma sorununa ben kendi ekran ayarlarımda mmorpg seçeneğini seçerek çözüm buldum çok güzel oldu. fps seçili iken bayıyodu :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt