Death Valley Isı Haritasi.

OkanMercan

Üye
Selamın aleyküm arkadaşlar :

- Oyunda farkettizmi bilmiyorum ancak flame rocklarin olduğu bölgeler haritanin en kalabalik en cok pk nin döndüğü bölgeler. Çünkü suan en karlı farmin atıldığı bölge kendisi. Yani darlanmaktan veya ksnin en yoğun olduğu bölge .

- dv haritasinda bir cok mob olmasina rağmen çoğuna tenezzül bile edilmiyor çünkü ortada bir sıkıntı var diğer slotlar sizi tatmin edicek farm potansiyeline sahip değiller belki black mumy yada diviner . Tabi darlanma ve ks yi göze almak gibi bi durum var .

- Benim gözüme carpan bir kac durum var
Dv haritasindaki soothsayer (65) lv ve herhangi bir item drobu bulunmuyor ve attigi gold miktari 2500 civari ama posions rocklar (60) level ve attigi gold miktari 5k civari . Moblarin item olaylari bir nebze duzenlenmeli gibi . Oyunda harpy farmi yapan yok undeadler boş satry bos archdemon boş deathlord boş . Necromancer kesen görmedim. Treant ve arka taraflarda bulunan fishman vs moblar neden var matta falan inanin z ye gelmekten baska bi olaylari yok .

- kendi şahsi fikrim dv haritasında bir moba bağlı kalmak insanı yoruyor . Tüm moblara her item düşmeli seklinde ayarlanmali tabi bu moblarin leveline göre orani yukseltilmeli düşüncem bu yönde teşekkür ederim iyi oyunlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt