İstek Death valley

Pitou

Üye
Death valley sadece 1 haritadan ibaret olmasın Death valleyin farklı haritaları olsun oyuncular mevcut haritada sıkıldığı zaman diğer harita açılsın orada farm ve pvp yapılsın yani savaş haritalarından bahsetmiyorum. Farklı Death valley haritaları olsun mevcut map'i 2006 dan beri görüyorum sıkıldım artık :)

shady19071907

Üye
Dostum KO oynamıyorsun. Harita modellemesi KO mantığında olsa da farklı grafiklenmiş harita olacak. Bildiğim kadarı ile ilk yapılan harita olduğu için ilerleyen zamanlarda farklı şeyler de eklenebilir. 2006 da gördüğün o harita bu harita değil yani

Pitou

Üye
Dostum KO oynamıyorsun. Harita modellemesi KO mantığında olsa da farklı grafiklenmiş harita olacak. Bildiğim kadarı ile ilk yapılan harita olduğu için ilerleyen zamanlarda farklı şeyler de eklenebilir. 2006 da gördüğün o harita bu harita değil yani
Aynı harita olduğunu herkes biliyor kendinizi kandırmayın lütfen.

Anonymouss

Üye
bende değil sıkılalım ondan sonra bakarlar çözümüne, yapı aynı olabilirde arkadaşın dediği gibi efektler farklı görseller farklı

Uçan Zürafa

Üye
Oyun açıldığında zaten 4-5 tane PVE haritası ve 2-3 tane PVP haritası olacak kim neyden sıkılacak?

Pitou

Üye
Oyunda çok tehlikeli bir kitle var hiçbir fikri olmayıp sadece oyunu övmekle yetinen oyun böyle iyi ,böyle mükemmel ,şöyle effect, böyle grafik, bu çok tehlikeli oyunu geliştirmez bu tarz davranışlar . Doğruyu yanlışlayarak , hataları problemleri söyleyerek bulabilirsiniz birilerine yakalalık yaparak olduğunuz yerde sayarsınız ancak.

Oyun açıldığında zaten 4-5 tane PVE haritası ve 2-3 tane PVP haritası olacak kim neyden sıkılacak?
Savaş haritası demedim güzel kardeşim Death valleyden bahsediyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Vision

Üye
Bir haritayı baştan sona tekrar yapmak çok ciddi sürelere tekamül ediyor. Sonuç olarak oyunun açılış sürecini ciddi şekilde etkileyecek bir durum. Burhan Bey'in bahsettiği gibi ilerleyen süreçlerde, taleplere göre her şey yeniden yapılır, düzenlenir bu tamamen oyuncunun isteğine bağlı. Geçen aylarda Death Valley haritası üzerinde çalışmalara başlandığı bilgisi de yine Burhan Bey tarafından aktarılmıştı.

*Tartışmaya sebebiyet verecek gönderiler silindi, lütfen tekrarlamayın.

hzljoepr

Üye
Dostum 2006' da gördüğün o harita ile bu harita aynı değil. 2.si zaten oyunda Death walley gibi birçok harita olacak PVP mantığında. o yüzden bu konuyu açmadan önce araştırıp açmanı öneririm.

Pitou

Üye
Dostum 2006' da gördüğün o harita ile bu harita aynı değil. 2.si zaten oyunda Death walley gibi birçok harita olacak PVP mantığında. o yüzden bu konuyu açmadan önce araştırıp açmanı öneririm.
Savaş haritaları farklı Death valley haritası farklı bundan 1 tane olacak dediler zaten olayı yakından takip ediyorum zaten siz anlamamışsınız bence ayrıca ko'daki Colony zone haritası ile aynı kimse yalandan yere farklı demesin farklı olan yerleri vardır arka kapıda bazı yerleri değiştirmişler o kadar. KO ile aynı savaş alanı olmasını istemiyorum ben bu oyunu seviyorum ve kendine özgü pvp haritası çıkarmasını istiyorum şimdi var vs diyeceksiniz ben siz yazmadan söyliyelim onlar savaş haritası Death valley değil.

McihanM

Üye
Arkadaşlar böyle ufak şeylere çok takılmayın bence. Diğer oyunun yapımcısı ile karıştırmayın bu firmayı. Şu şuna bu buna benziyordan çok oynanışa, oyunun akıcılığına, optimizasyona baksanız daha iyi bence. Bu tür ufak şeyler oyun oturdukça oyun yeteri popülasyonu yakaladığında değiştirilir zaten. Daha bu oyunda çok şey değişir Burhan bey açıklama yapmış zaten. Şu an oyundaki en önemli şey akıcılık bence. Onu bir otutturabilirse gerisi çok rahat gelir. Son videoya bakılırsa Alpha 1'e göre oyunun akıcılığı açısından baya bir gelişme gördüm ben. Artık şu setup'ı paylaşsalarda hazırda beklesek :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt