Death Valley'in Eventten Çıkarılması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KillForLive

Üye
Event Başladıktan sonra Death Valleyin eventten çıkarılması kadar saçma birşey görmedim. Herkez Partylerini hazırlamış lvl kasmak için slotlarına gitmiş. 20 dk sonra death valley eventten çıkarılıyor. Böyle bir karar alınacaksa bunu eventi duyurmadan önce yapmanız gerekiyor..

X A

Üye
Çok yerinde bir karar oldu. 65 Level magelere yem olurdu hep insanlar bir sürü isyan çıkardı. Oradan kasılacak fazla exp'lerde cabası.. Güçlü olan gücüne güç katacaktı, güçsüz olanda yerinde sayacak millete Battle Point kaynağı olacaktı.

Fuji

Üye
Gayet yerinde bir karar. Magelerin bpoint farkının uçuk olacağı aşikârdı. Melee ye göre seri levrek kastıkları açıktır. Death Walley map temel amacı bpoint kasmaktır. Diğer maplarında amacı exp kasmaktır. Bu karar her iki map smacına da uygun olmuştur.

KillForLive

Üye
Böyle daha mı iyi millet birbirine ks atıyor. Hakaret ediyorlar slot almak için

Aziz

Üye
Evet önceden haber verilse iyi olurdu lâkin Death Valley haritasında drop var. Az da olsa var. Irklar için hadi 10 slot desek her kanalda toplam 20 slot yapar. 4 kanal olsa ortalam 640-700 arası bir oyuncunun bu haritada experience kasmasına sebep olur. 700 oyuncunun "abi lag var yeni kanal açın kasamıyoruz" dediklerinde eklenebilecek kanal sayısı da artış gösterdiğinde düşecek olan gold, itemın önü alınamaz. Ben şu an hâlâ drop ratelerin tam olarak kontrol altında olduğunu düşünüyorum. Keza burada çok fazla drop düşmemesinden yana olduğumu defakez söyledim. Örneğin burada binde bir oranında basit bir epic item düşüyorsa, dungeonda bu oran daha yüksek olmalı diye hep önerimi dile getirdim. Bu yüzden DV haritasının eventten çıkarılması doğru bir karar. Aradan çok zaman da geçmedi zaten. Bir kaç dakikalık bir fark var. Dün bir çok slotun boş olduğunu belirttim ancak kimse daha bakmadan "göster kardeşim" demekle yetindi. Oysa bir arkadaş Narun Tower'da bomboş olan slotların resmini atmıştı.

Fuji

Üye
O da biz insanların belli bir kısmının aciz tavırlarıdır. Farkındaysanız oyuna girerken nezaket gösterin ki nezaket yayılsın oyunda diye bir tabir var. Hakaretleri de sol üst kulaklık bölümünde destekten şikayette bulunun. Gereğinin yapılacağından hiç şüphem yok ekip sağlam ve güzel çalışıyor. Böyle iyi.

BlackAlistar

Üye
Evet önceden haber verilse iyi olurdu lâkin Death Valley haritasında drop var. Az da olsa var. Irklar için hadi 10 slot desek her kanalda toplam 20 slot yapar. 4 kanal olsa ortalam 640-700 arası bir oyuncunun bu haritada experience kasmasına sebep olur. 700 oyuncunun "abi lag var yeni kanal açın kasamıyoruz" dediklerinde eklenebilecek kanal sayısı da artış gösterdiğinde düşecek olan gold, itemın önü alınamaz. Ben şu an hâlâ drop ratelerin tam olarak kontrol altında olduğunu düşünüyorum. Keza burada çok fazla drop düşmemesinden yana olduğumu defakez söyledim. Örneğin burada binde bir oranında basit bir epic item düşüyorsa, dungeonda bu oran daha yüksek olmalı diye hep önerimi dile getirdim. Bu yüzden DV haritasının eventten çıkarılması doğru bir karar. Aradan çok zaman da geçmedi zaten. Bir kaç dakikalık bir fark var. Dün bir çok slotun boş olduğunu belirttim ancak kimse daha bakmadan "göster kardeşim" demekle yetindi. Oysa bir arkadaş Narun Tower'da bomboş olan slotların resmini atmıştı.
katılıyorum ve özellikle dropları aşağıya çekmek konusunda çok doğru bir adım atıldı.

Paris

Üye
Merhaba,

PvE odaklı bir etkinlik olduğu için Death Valley haritası hariç tüm haritalarda EXP Event geçerlidir.

LosTurcos

Üye
Merhaba,

PvE odaklı bir etkinlik olduğu için Death Valley haritası hariç tüm haritalarda EXP Event geçerlidir.
Şu mesajı kopyala yapıştır yapacağınıza doğruyu yazsanız daha iyi olmaz mi ?

Mesala " İlk 30 dakika PvP haritası olan Death Valley haritasında da aktif olan EXP Event daha sonra PvE odaklı olarak değiştirilip Death Valley harici tüm haritalarda geçerli olacak şekilde ayarlanmıştır, anlayışınız için teşekkür ederiz "

Kopyala yapıştır yaptığınız mesaj dışardan çok komik gözüküyor çünkü.

Kenshin

Üye
@Paris gerekli açıklamayı yapmıştır, başka herhangi bir açıklama yapmaya gerek yoktur. Oyun etkinlikleri ile ilgili her türlü değişiklik yönetimin inisiyatifindedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt