Evet önceden haber verilse iyi olurdu lâkin Death Valley haritasında drop var. Az da olsa var. Irklar için hadi 10 slot desek her kanalda toplam 20 slot yapar. 4 kanal olsa ortalam 640-700 arası bir oyuncunun bu haritada experience kasmasına sebep olur. 700 oyuncunun "abi lag var yeni kanal açın kasamıyoruz" dediklerinde eklenebilecek kanal sayısı da artış gösterdiğinde düşecek olan gold, itemın önü alınamaz. Ben şu an hâlâ drop ratelerin tam olarak kontrol altında olduğunu düşünüyorum. Keza burada çok fazla drop düşmemesinden yana olduğumu defakez söyledim. Örneğin burada binde bir oranında basit bir epic item düşüyorsa, dungeonda bu oran daha yüksek olmalı diye hep önerimi dile getirdim. Bu yüzden DV haritasının eventten çıkarılması doğru bir karar. Aradan çok zaman da geçmedi zaten. Bir kaç dakikalık bir fark var. Dün bir çok slotun boş olduğunu belirttim ancak kimse daha bakmadan "göster kardeşim" demekle yetindi. Oysa bir arkadaş Narun Tower'da bomboş olan slotların resmini atmıştı.