Death Walley Haritası

Alakazham

Üye
Herkese iyi forumlar
Konuyu açma sebebim insanların haritadan memnun olup olmadığını merak etmem. Eski death walley haritası tamamen gelsin diye yönetime çok baskı uygulamıştık fakat karma bir harita geldi ne kadarda bowl bölgesi eskiyi anımsatsada eskiden slot basmanın slotların daha iyi olduğunu söylemek istiyorum. Haritanın base arka bölgelerinde sıkışma oluyor slot basma konusunda bazı mesafeler çok uzak kalıyor Ekstra haritanın çok aydınlık olduğunuda söylemek istiyorum. Günlük güneşlik kısacası Eskiler özlenir ama tekrarı yaşanmaz sözünü buraya bırakayım eski haritayı çok özlediğimi belirtmek isterim.

JohnPlane

Üye
Herkese iyi forumlar
Konuyu açma sebebim insanların haritadan memnun olup olmadığını merak etmem. Eski death walley haritası tamamen gelsin diye yönetime çok baskı uygulamıştık fakat karma bir harita geldi ne kadarda bowl bölgesi eskiyi anımsatsada eskiden slot basmanın slotların daha iyi olduğunu söylemek istiyorum. Haritanın base arka bölgelerinde sıkışma oluyor slot basma konusunda bazı mesafeler çok uzak kalıyor Ekstra haritanın çok aydınlık olduğunuda söylemek istiyorum. Günlük güneşlik kısacası Eskiler özlenir ama tekrarı yaşanmaz sözünü buraya bırakayım eski haritayı çok özlediğimi belirtmek isterim.
Slotların yerleri gerçekten çok kötü arka ve yan bölgelere kesinlikle değişim lazım

mmtakiff06

Üye
Harita çok aydınlık eski dw arka slotları çok iyiydi yeni dw'de sadece bowl bölgesi canlı eski haritayı mumla arıyoruz. Slot basmanında bir heyecanı vardı günlük güneşlik haritada oynamaya devam ediyoruz. inşallah yönetimde farkındadır. Eskisi gibi pk'da yok oyunda eski haritanın her alanında pk dönerdi.

Son düzenleme:

NaneliLerry

Üye
Eski harita süperdi hemen arka kapıdan çıkıp slota gitmek kolaydı şimdi öldüğüm zaman towndan cıkasım gelmiyor

Benbu

Üye
Asaslar konu açmış farmerler çok uzakta kalıyor üşeniyoruz teklemek için diyor ahahahaha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt