Dericilik yanlış olmuş

Unbeatable

Üye
Gelmeden önce kafamda kuruyordum önce hayvanı keseriz sonra bedeninden eğilerek derisini yüzeriz diyordum ama alakası yok olmamış bu haliyle meslek değil farm oluyor bul yaratığı kes kutusunu al içinden çıkanı sat üstümüzdeki skinning knife ne işe yarıyor peki?

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Burhan bey Twitch üzerindeki yayınında şu şekilde belirtmişti.

Skinning hayvanları mob olarak eklendiği için şu an animasyon yok. Bu yüzden oyunda bunlar mob olarak eklendi. Herkesin kesebileceği şekilde. İleride değişebilir. Ancak performans açısından şu an böyle yapıldı.

HeaveN

Üye
Farm Şeklinde bence iyi diğer türlü baya zor olur Age of empire deil bu oyun :)

JamesParker

Üye
Farm Şeklinde bence iyi diğer türlü baya zor olur Age of empire deil bu oyun :)
knk madem oyunu yenileşiyor, bu tarz yeniliklerin gelmesi taraftarıyım, zaten zindan, pk, exp, farm hepsinde birşeyler kesiyoruz, arada farklı işlere de yönlenmek gerekiyor, malum oyununda pet sistemi geldiğinde oturup o hayvanı 45 lvl yapmıştım ve çok zevkli idi. Bence bu tarz farklılıklar oyuna renk katıyor ve oyunun asıl amacı olan eğlenceyi farklı çeşitlerde bize sunuyor.

birol2003

Üye
knk madem oyunu yenileşiyor, bu tarz yeniliklerin gelmesi taraftarıyım, zaten zindan, pk, exp, farm hepsinde birşeyler kesiyoruz, arada farklı işlere de yönlenmek gerekiyor, malum oyununda pet sistemi geldiğinde oturup o hayvanı 45 lvl yapmıştım ve çok zevkli idi. Bence bu tarz farklılıklar oyuna renk katıyor ve oyunun asıl amacı olan eğlenceyi farklı çeşitlerde bize sunuyor.
Deri işini bugüne kadar iki yöntemle gördüm, 1. Derisi kullanılabilecek moblar drop olarak deri atardı tek tük aynı pot attıkları gibi row dada bu tarz bolca yaratık mevcut
2. ise avcılık ile öldürülen hayvanlar bunlarıda av silahı ile öldürdükten sonra derisini yüzerek alabiliyorsun.

burada o haritaya girebiliyorsan craft lvl in önemli değil, ne kesersen kez etini derisini çantana alıyorsun :) pek olmamış gibi ama elden bu gelmiş.

RickSancheZz

Üye
onu geç 1 lvl item üreticem 30 lvldeki deriyi istiyor, soruyoruz hata yok doğrusu bu deniyor anlam veremedim

Misanthropicl

Üye
onu geç 1 lvl item üreticem 30 lvldeki deriyi istiyor, soruyoruz hata yok doğrusu bu deniyor anlam veremedim
En iyisi bu oyundan vaz gecmek. Cunku akla mantiga uymayan seyleri dile getirince ilk basta oyunu oynayan farmci siteye gb satan tayfa saldiriyor, yonetim de oyuncuyu degil asgari ucret pesinde kosan kitleyi ciddiye aliyor. Bu oyunda hic bir meslek siteden gb cekmeden yapilamaz. 6 sene falan surer oynayarak meslek kasmak. Craft sistemini tasarlayan kisi sunu yapmis soyleyeyim hem cok zor olsun hem de kasmak isteyen gb cekip yapsin. Yani oyunda gb alis satis legal bunu anliyoruz. Helal olsun Rise Online

Baskan

Üye
En iyisi bu oyundan vaz gecmek. Cunku akla mantiga uymayan seyleri dile getirince ilk basta oyunu oynayan farmci siteye gb satan tayfa saldiriyor, yonetim de oyuncuyu degil asgari ucret pesinde kosan kitleyi ciddiye aliyor. Bu oyunda hic bir meslek siteden gb cekmeden yapilamaz. 6 sene falan surer oynayarak meslek kasmak. Craft sistemini tasarlayan kisi sunu yapmis soyleyeyim hem cok zor olsun hem de kasmak isteyen gb cekip yapsin. Yani oyunda gb alis satis legal bunu anliyoruz. Helal olsun Rise Online
Ne bekliyordunuz anlamadim, para tatlidir, kazanmaya basladinmi takmassin kimseyi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt