Di̇scord Duyurularının Forumda Görünmesi̇ Hk

GodLessTurtLe

Üye
Türkiyede Discord programının erişimi yasak sadece turknet internetliler girebiliyor veya eksra program yazılım kullanarak discorda erişilebiliyor,
Rise yönetimimizde duyurularını sadece discord kanalından paylaşıyor. discorda erişimi olmayanlar hiç bir duyurudan haberdar olamıyor.
Acaba diyorum moderatörlere görev mi verilse discordda yapılan duyuruları eşzamanlı olarak forumda da paylaşılsa, böylece forumunda etkileşim seviyesi artmış olur.
hemde discord erişimi olmayan kullanıcılarda forumu kullanmış ve haberdar olmuş olur.

@BEARFACT
@SunRise

bcha94

Yeni Üye
Race
Lunaskar
Job
Rogue(Archer)
Her seferinde foruma girip oyun neden kapandı acaba ne zaman açılır diye bakmaya çalışıyorum fakat hic birşey yok . discord gibi turknet dısında gırılmeyen ortamda neden paylasılıyor ? forumda neden paylasılmıyor ?

xnTR

Yeni Üye
Race
Protean
Job
Rogue(Archer)
Adamlar haklı. Ekstra iş yükü olacağı için, burası yeri değil derler kapatırlar :)

Natediaz

Yeni Üye
Race
Lunaskar
Job
Rogue(Archer)
discord yerine telegram acılırsa bence orası daha aktif olur 1 2 indirim kanalı ve haber kanalı takip ediyorum kullanışlı uygulama

TearFall

Üye
asıl öncelik buraya yazmak aslında ama tam tersi çalışıyor en başından beri. ben de anlamsız buluyorum...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt