Discord Genel Tartışma

Hoxleepins

Üye
Merhaba burada yeni konular açılması yerine forum kirliliğine yol açmaması için Discord kanalındaki Genel tartışma kanalı oyunculara açılması talep ediyorum.
Burada bir çok kişi oyun açıldı mı yok hata alıyorum gibi bir çok kişinin sorusuna cevap araması yerine discord kanalı oyunculara açılırsa yorum yapma kısmına süre konulursa eğer burada hem forum kirliliği olmaz hemde konularla ugraşmaktan ugraşmazsınız.

WoxHades

Üye
Community o kadar dandik ki DC'de ağlamaktan başka birşey yapılmıyor açılıyorsa da 1 saatte bir yazılmalı yoksa sürekli aynı şeyler spamlanıyor.

Mzeeeyy

Üye
Community o kadar dandik ki DC'de ağlamaktan başka birşey yapılmıyor açılıyorsa da 1 saatte bir yazılmalı yoksa sürekli aynı şeyler spamlanıyor.
Kanka mod alım yapsınlar kafalarına vursunlar ban hammer'la , böyle baskıcı bir oyun discordu görmedim ben

ultrailker

Üye
discord genel tartışmanın açılması lazım insanlar en azından birbirine yardımcı oluyordu

Eowarith

Üye
+1 haklısın aynı soru 50 kişi tarafından yazılıyor millet 4 satır okuyamıyor.
discord genel tartışmanın açılması lazım insanlar en azından birbirine yardımcı oluyordu

yardım etmek veya yardım almak istiyorsan forumda rehber bölümü ve youtube da bir sürü video var. Bir klana dahil olursan deneyimli oyuncular sorularına cevap olacaktır.

ultrailker

Üye
+1 haklısın aynı soru 50 kişi tarafından yazılıyor millet 4 satır okuyamıyor.

yardım etmek veya yardım almak istiyorsan forumda rehber bölümü ve youtube da bir sürü video var. Bir klana dahil olursan deneyimli oyuncular sorularına cevap olacaktır.
anlık olarak ufak bir sorun için konu açılacağına oradan bilenler cvp veriyor ne acayip insanlarsınız :D benim ekibimde var deneyimli bir oyuncuyum zaten yazmak için yazmayın şurada :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt