İstek Discord sohbet odası hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AstoVidatu

Üye
Sayın Yetkili ;

Mümkünse discord için tekrardan aktif sohbet edebileceğimiz bir oda açar mısınız ? Olmuyorsa da tr-sohbet odasını aktifleştirebilir misiniz ? Hem pt bulmada , hem görev yapmada veya farm yapmada çok etkili olabileceğini düşünüyorum. Kötüleme amaçlı yazan simsarları banlarsanız bu kadar flame ve chat olabileceğini düşünmüyorum.

Tekrardan iyi oyunlar.

AstoVidatu

Üye
Sayın Yetkili ;

Mümkünse discord için tekrardan aktif sohbet edebileceğimiz bir oda açar mısınız ? Olmuyorsa da tr-sohbet odasını aktifleştirebilir misiniz ? Hem pt bulmada , hem görev yapmada veya farm yapmada çok etkili olabileceğini düşünüyorum. Kötüleme amaçlı yazan simsarları banlarsanız bu kadar flame ve chat olabileceğini düşünmüyorum.

Tekrardan iyi oyunlar.
Dönüş Olsaydı iyi olurdu.

JacKetch

Üye
Bu konuda gerçekten bişey yapılması gerekiyor solo oyuncuların ekip bulabileceği ve bilgi paylaşılabilecek bir odaya ihtiyacımız var şuan Discord ölü durumda canlandırılması lazım.

Bigjest

Üye
Merhaba;
Discord sohbet alanının geçici olarak kapatılmasının ana sebebi oyuncuların hakaret ve argo paylaşımında bulunduğu bir sohbet alanını kontrol etmek oldukça zor. Bu süreçte oyuncuların kötü bir topluluk görmesini, bu durumdan etkilenmesini istemedik. Moderasyon ekibimiz dar olduğu için ve hem forum, hemde discord üzerinde görev yaptıkları için binlerce insanın sohbetini kontrol etmek hayliyle zor bir durumdaydı. Bu konu için moderasyon ekibini büyütmeye ve aramıza yeni moderatör arkadaşlarımızı eklemeye başladık. Trsohbet kanalı en kısa sürede oyunculara tekrar açılacak. Bu konudaki eksikliğimiz ve yetersizliğimiz adına bizzat özür dileriz.
İyi forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt