Discord Yasağı Sonrasi Whatsapp Neden Ekledik..

DenizBerat

Üye
Bakim olsa yazan yok haber veren yok. Yama gelse yazan yok haber veren yok. Oyun Kapansa Veyahut açılsa haber veren yok. Bu whatsapp ne işe yariyor ? Discord yasaklandi diye Whatsapp getirdiniz. Ama kimse ilgilenmiyor. En ufak bir bilgi yok. Ancak ufak tefek yok yarişma yok şu yok bu. Neden bu whatsapp kullanilmiyor. Ben discord yükleyemiyorum. Eğer böyle devam edecek ise takip ten çikalim kalabalik etmesin en azindan.

EFSANEVİSURİYELİ

Üye
dc yasak gelmicek bunu anlamıyorlar ısrar ediyorlar , kendini denetlemeyen bi uygulama açılmaz açılmamalı . bu ısrar niye foruma yazın bari noluyo durum ne diye

JohnPlane

Üye
Kullanımı illegal olan discord yerine forumun yeniden aktif kullanılmaya başlanması gerekiyor.

Pitou

Üye
Whatsapp hiç aktif kullanılmıyor haklısınız oradan hiç güncel bilgi alamıyoruz.

DenizBerat

Üye
bende bugün wp ekledim hani bir duyuru birey olur diye bil bakalım etkinlik bilgileri vardı.
Yok hocam ben açildiğindan beridir üyeyim discor dan sonra malum. Hiç birşey yok. Ne açildi ne kapandi. Ne bakim ne yama notu hiç birşey yok. Wp den sorumlu arkadaşin kulağina fisildamalari lazim işine odaklan diye. En azindan BEAR oraya baksa bence birşeyler yapar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt