İstek Discordda Hile Şikayet Bölümü kullanılamıyor. Şikayet açmak istiyorum!

Berserkr

Üye
Slotlarda makrocular ellerini kollarını sallıyor yetmezmiş gibi bir de küfür ediyorlar. Nereye şikayet edeceğiz??

https://imgyukle.com/i/R5kgjh Bu link 19.04.2022 tarihinde çekilen bir fotoya ait. Her channelda bunlar gibi makrocular var. Adam gelip umarsızca öğlene kadar bırakacağım yer var mı diye sorabiliyor.

Gün içerisinde farklı partilerde exp kasma tecrübesinde bulundum. Ve acıdır ki her partide neredeyse her partide makro var ve insanlar saklamıyor bile... Acilen GM'lerin online olup denetlemesi lazım.

Son düzenleme:

BaranRM_

Üye
Sadece küfür değil adamlar macro yapıyor , aldıgımız ss lere gerkeli dönüş yapılmıyor

Berserkr

Üye
Ben de bundan bahsediyorum. Online GM ler gezmesi lazım haritada. Her yerde afk ölmük karakterler dolu...

Paris

Üye
Merhaba, oyun içerisinde hile kullandığını düşündüğünüz kullanıcıya sağ tıklayarak makro raporla seçeneğiyle veya oyun içerisinden destek talebi oluşturarak bildirebilirsiniz.

1650323812289.png

Berserkr

Üye
Merhaba, oyun içerisinde hile kullandığını düşündüğünüz kullanıcıya sağ tıklayarak makro raporla seçeneğiyle veya oyun içerisinden destek talebi oluşturarak bildirebilirsiniz.

1650323812289.png
bu rapor işi 2 3 kişiden sonra çalışmıyor. Listede gözükmüyor bile...

Dilefruz

Üye
Slotlarda makrocular ellerini kollarını sallıyor yetmezmiş gibi bir de küfür ediyorlar. Nereye şikayet edeceğiz??

https://imgyukle.com/i/R5kgjh Bu link 19.04.2022 tarihinde çekilen bir fotoya ait. Her channelda bunlar gibi makrocular var. Adam gelip umarsızca öğlene kadar bırakacağım yer var mı diye sorabiliyor.

Gün içerisinde farklı partilerde exp kasma tecrübesinde bulundum. Ve acıdır ki her partide neredeyse her partide makro var ve insanlar saklamıyor bile... Acilen GM'lerin online olup denetlemesi lazım.
Merhaba,
İlgili video ve resimleri oyun içi destek sistemi üzerinden bildirin lütfen yardımcı olacaklardır. Gördüğünüz her makroyu bildirmeniz bizim için çok önemlidir. Hepsi hakettiği cezayı alacaktır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt