Hitbullets26
Üye

Merhabalar, öncelikle bugün Trant slotunda bana ks party kuran arkadaşlara sinirimi bozma çabaları işe yaramadı mesajını vererek başlıyorum. 
Bildiğiniz üzre son dönemler bir çok oyuncunun ve içerik üreticisinin ağzından fazlasıyla duyulan bir konu var.
Bildiğiniz üzre son dönemler bir çok oyuncunun ve içerik üreticisinin ağzından fazlasıyla duyulan bir konu var.
(GB ERİTMEK)
- Yani oyun içerisinden Coins silecek yöntemler uygulayarak Sunucu ekonomisini dengede tutmak.
Bu konu üzerinde atılmış olan adımlardan birini de biliyorsunuz, oyun içi kozmetik ürünlerine 7.5m Coins ile NPC Tarron'dan alarak taktığımız Bonus özellikleri.Ayda 1 kere hemen hemen tüm oyuncuların üzerinden 45m Coins siliniyor
KİŞİSEL ÖNERİM
Action House sistemi yeni nesil MMORPG dünyasına uyum sağlıyor gibi düşünenler olabilir, ancak onlar 15 yıl boyunca hiç bir geliştirme yapılmamış eski usul MMORPG oyunlarından çıkarak buraya geldiler, bu onlar için büyük bir yenilik olabilir. Ama bir A.H 'da biraz daha gelişmiş olmalı diye düşünüyorum.
Bence A.H' dan eşyalar satın alabildiğimiz gibi eşyalar da satabilmeliyiz. Bu bilinen her A.H 'da mümkün. Örnek; Toplama bir partide yan yana gelen solo oyuncular Runic Golem farmı yaparak 1 Arch Sword düşürdüler, 8 Kişiler ;(
Grup Envanteri Özelliği Olmalı ve düşen eşya o seçenek işaretli ise grup kasasında toplanmalı. Parti başkanı onay verdiğinde Arch Sword Piyasadaki minimum fiyata AH'un kendisine satılarak Grup Kasasındaki Gelir üyelere eşit oranda dağıtılmalı.