Dolandırıcılara Dikkat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bakmanua

Üye
Selamlar, hayırlı forumlar.

Maalesef aramızda soysuz, kanı bozuk, bu hayatta boşuna oksijen tüketen arkadaşlarımız var.

Oyunda çok fazla dolandırıcı mevcut. Her yerde var. En son başıma gelen olayı sizlere anlatayım. Uykulu olursunuz yersiniz falan üzülmeyin. İqsu 1 olan * nickindeki arkadaş x bir item istedi. İtem 13 14 gb. Ben de tamam dedim. Sonra dedi ki bana, Bado item buglu diyolar bi arkadaşına versene o bi eline taksın göreyim el değiştirdiğini diye. Ben de tamam dedikten sonra arkadaşa itemi tradeden verirken araya trade sokmaya çalışıyor. Bu tarz durumları görünce gerçekten üzülüyorum. Bu hale bu insanlar nasıl geliyor diye. Yazık. Yönetici arkadaşlar loglardan pmleri kontrol edebilirler. Zaten videoya da aldım. Dikkat edin :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

baranashi

Üye
O moron bana da yazdı ama yönetim asla bu adamlara ban atmıyor, Demirci'nin dibinde de Binali diye bir tip var, +6 fabric satıyor. her biri 469 K aralarad 4.69 m yapmış 2-3 sefer ticket attım asla yaptırım yapmadılar. İnsanları apaçık dolandırmaya çalışan adamlara neden ceza gelmiyor aklım almıyor.

Ries

Yönetici
Game Master
Yaşadığın durumdan ötürü üzgün olduğumuzu belirtmek isterim. Ancak oyun içinde yer alan pazar sistemine müdahale edememekteyiz. Her oyuncu, istediği ürünü istediği fiyata koyma hakkına sahiptir.

Oyun içindeki alışverişlerinizde, benzer durumları yaşamamak için dikkatli olmanızı öneririz. Maalesef, sizin elinizle verdiğiniz bir ürünün iadesini sağlayamıyoruz.

Ancak, hesabınıza girilip soyulma gibi bir durumda mümkün olan senaryolarda eşya iadesi sağlanmaktadır. Bu konuda da size yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt