Dorion 2 de kaldı oyuna giremiyorum.

Atom0619

Üye
Şu sorunu artık çözer misiniz nasıl bir iştir bu ?? 10 saattir dorion 2 de karakterim ve giriş yapmaya çalıştığım da " server Zone not found " hatası alıyorum. Yok vodafon yüzünden şundan bundan demeyin. Bir anda yükleme yaparken attı ve girmiyor sorun sizin oyununuzda zaten belirli zamanlar da girebiliyoruz onda da böyle hayat yüzünden rezil oluyoruz.

OBRE

Üye
Sadece Dorion 2 değil oyunda pazar alanlarında aşırı derecede laglanma mevcut. Yanlış anlamayın oyunu aşırı beğendim ve çokçada çevremden oyuncu kazandırdım fakat "İstediğimiz kadar sunucu açabiliriz sunucu bizim" diyeceğinize sistemleri biraz yükseltin lütfen. Konusu açılmışken lagın bir örneğini daha vereyim. Şunucu 1-2 de genelde farm atacağım yerlerde okçu karakterim ile o kadar skill fail yiyiyorum ki 5-6 . serverlarda o kadar hafif rahatlama var ki lütfen yapmanız gerekeni düşünüp durum neyi gerektiriyorsa bir yükseltme yapın."Server Zone not found" hatasını bende almaktayım. İnternetim türkiye şartlarına göre üst düzey bir seviyede kimse boş yorum yapamaz bu konuda. Teşekkürler

risova

Üye
Bende aynı hatayı alıyorum yetkili birisi yokmu foruma bakan dorion 2 de kaldı çar hata alıyoruz giremiyoruz dungeona girmek için sabahın köründe kalktım hata yüzünden madurum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt