Dorion ve Kırallıklara Gelen Gathering Buffu Haddar ve Haggard'a da gelecekmi?

Uljoha

Üye
Blacksmithing kasıyorum, daha doğrusu kasamıyorum. Eski zamanlardan gelen stoklarla kasan kastı bazıları topladı fahiş fiyata satmaya çalışıyor. Gidip toplamayı denedim hesapladım BS yi 20 levelden 30 levele getirecek kadar titanyumu toplamam için aralıksız bir yıl toplama yapmam lazım. 30 dan 40 a kadar hesaplamadım uzaya çıkmayacağız sonuçta oyun oynuyoruz astronomik sayılara hiç bulaşmayayım dedim. Craft bi hype ile geldi ve unutuldu gibi hissettiriyor, ne craft taşları drop güncellemesi geldi ne başka bişey. Bizi unutmadınız değil mi sayın yönetim ekibi.

Witch_King

Üye
Forumda inanılmaz bir sessizlik var. Yönetici tarafından bahsediyorum. Konular açılıyor fikirler yazılıyor. Çoğu da oyunu geliştirmeye yönelik. Ve inceliyorum fikirler gayet mantıklı. Sorunları halletmeye yönelik. Ama hiçbirine bir cevap dahi gelmiyor. Arkadaşın dediği gibi oyuncular kendi kendilerine konuşuyorlar burada. Sonuç koca bir sıfır. Discord tarafını bilemiyorum orada muhatap var mıdır ama forum bu konuda çok sakin. Paşazadeler anca patch filan gelince güncelleme yaptık diye not paylaşıyorlar :)

Baskan

Üye
Blacksmithing kasıyorum, daha doğrusu kasamıyorum. Eski zamanlardan gelen stoklarla kasan kastı bazıları topladı fahiş fiyata satmaya çalışıyor. Gidip toplamayı denedim hesapladım BS yi 20 levelden 30 levele getirecek kadar titanyumu toplamam için aralıksız bir yıl toplama yapmam lazım. 30 dan 40 a kadar hesaplamadım uzaya çıkmayacağız sonuçta oyun oynuyoruz astronomik sayılara hiç bulaşmayayım dedim. Craft bi hype ile geldi ve unutuldu gibi hissettiriyor, ne craft taşları drop güncellemesi geldi ne başka bişey. Bizi unutmadınız değil mi sayın yönetim ekibi.
ugrasma bro suan ne yaparsan yap anlamsiz, bilmen gereken sey suan bizler deneme tahtasiyiz. Oyun %90 bitince yeni server acilicak. Suan sadece keyfini cikar hayatina mahvedicek kadar oynama.

mageonlineworld

Üye
benimde craftlarla çok sorunum var. lvl falan kasmıyorum hala 65im craft kasıyorum ama öncelik meselesi var arkadaşlar. mesela herkes prieste nerf istedi ama gelen nerf oyunu buyuk etkiledi. en cok mana yakan priestti, oyunda en cok satılan itemler bana kalırsa prieste yonelik itemlerdi. bu yuzden mesela terzilik mesleğide çöp oldu çünkü alıcısı priestlerdi. ki terzilik mesleğide baya sorunlu expleri çok az kim hesapladı ne kafayla anlamış değilim. potculuk mesleğinde üretilenler işe yaramaz mesela. gold eriticez deyip bı ton sey planlayıp asistanla gold farmının önünü açmaları. gb 2tl ye düşmüş 1m 2 tl yani onceden 4 tl civarıydı örneğin önceden 4bin yatırıp char duzerken şimdi 2bine aynı charı duzebilirsin.ekonimi bitik pazar bitik. oyun sanırım 5bin 10bin yatır charı düz pk at formuna donuyor. çok umutluydum ben oyunda ilgili ama pvp servera dönmesine 3 ay bilemedin 4 ay var. asistanın etkilerini gelmeden yazdım yazdık takmadılar priest nerfinin oyuna uzun sureli etkilerini yazdım yazdık takmadılar sonuc ortada. iyi forumlar...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt