Dorionda Pazar kurma limiti Sorunsalı bir türlü çözelemiyor

ARTYOM

Üye
her bakım sonrası dorion da pazar limitini kaldırmıyorsunuz sabah 9 da dorion1-2-3 gibi sunucularda pazar kuramıyoruz ilerileyen saatlerde dorion1 de limiti kaldırıyorsunuz dorion2 ve 3 limiti kaldırmıyorsunuz bu sefer herkes dorion1 de pazar kuruyor lag ve yoğunluktan geçilmiyor onu geçtim rise online oyununuz boyutu yüksek bilgisayarlarımzı kaldırmıyor önceden dorion3 te kurardım idare ederdi şimdi dorion1 de kurmak zorunda kalıyoruz 1 saatte bir oyundan atıyor (çok ısınmadan) bu sorun hep böyle devam edicek mi.... bana yoğunluğu azaltmak için limit olduğu söyleniyor o zaman neden dorion1 de tamamen limiti kaldırıyorsunuz üst sunuculara neden limit koyuyorsunuz herkes dorion1 de yoğunlaşıyor bu nasıl yoğunluğu azaltmak bunu merak ediyorum (tabi şuan dorion1 de limit var ilerleyen saatlerde tamamen kaldırıyorlar) herkes dorion1 e yoğunlaşıyor. Anlık 10-20 bin online oyuncu var deniliyor yoğınluğu azaltmak için pazar limiti 200-250 olduğunu söylüyor yetkililer mükemmel

Son düzenleme:

mecbur

Üye
bugün pazar kurmak için 30 dk uğraştım dorion 5 te anca kurdum. pazarımı gezen sayısı tabi ki çok az hatta 1 kişi... hani dorion 1de limit kalkmıştı.. bir tek 2 kişi mi sorun yaşıyoruz koca oyunda

ARTYOM

Üye
bugün pazar kurmak için 30 dk uğraştım dorion 5 te anca kurdum. pazarımı gezen sayısı tabi ki çok az hatta 1 kişi... hani dorion 1de limit kalkmıştı.. bir tek 2 kişi mi sorun yaşıyoruz koca oyunda
dün geceki bakımdan önce dorion1 de limit yoktu her bakımda tekrar limit açıyorlar saatler sonra kaldırıyor ama dorion2 ve 3 ve üst sunucularda limit oluyor yoğunluk olmasında diye limit koyuyorlar ama dorion1 de limiti tamamen kaldırıyorlar :) valla yönetimin ne yapmaya çalıştığını çözemedim :) sadece biz oyuncuları mağdur ediyorlar onda çok başırılılar

Querrero

Üye
Tam bunun hakkında konu açıyordum bu konuyu görünce vazgeçtim. Abi farm yapma hevesi kalmadı artık çünkü düşürdüğüm itemleri satmak farm yapmaktan daha zor. Her camp değiştirdiğimde önce bir kuruluyor mu diye pazar kuruyorum. En azından "Ticaret" ardından "Merchant" kısmına tıkladığımızda direkt uyarsa burası full diye. Ki bu bi çözüm değil tabiki de ya bir campı komple pazar campı olarak belirleyin limit falan olmasın lag oluyorsa da olsun. Ha bu da çözüm değil tabi en temizi bu işin Auction House. Koyalım abi itemimizi oraya gidelim PK atalım Farm atalım. Tezgah açıp beklemek bu devirde can sıkıyor bide geceden bırak sabaha kadar PC açık kalsın falan yeter artık. Lütfen lütfen lütfen sizden emote kostüm getirmenizi istemiyoruz lütfen bu durumu artık çözün. Yetkililer, yazılımcılar, dostlar, romalılar nolursunuz duyun sesimizi.

Slarent

Üye
Dorionun bu kadar büyük yapılması koca bir ticarethane haritası olacagı dusuncesi yaratmıştı herkesde. Ancak bırakın pazarı ticareti, 150 pazar olunca sunucuya girilmiyor. 1 item almak için 7-8 sunucuyu geziyoruz bazen Zone Full uyarısı alıyoruz. Lag problemi 2 aydır çözülemiyor, su problemi çözmeleri imkansız gibi gözüküyor artık. Pazarlar 10 sunucuya bölündügü için pazar gezen oyuncular da bölünüyor. Haliyle pazarlarımıza 5-10 kişi denk geliyor :) Geceleri pazara giren bile olmuyor. Açıkcası hangi konuya denk gelsem gerçekten o noktada bir sorun görüyorum ve başladıgım 100 kişilik ekipten sadece ben hala tutunmaya çalısıyorum ama ben bile bir kaç günde bir giriyorum çünkü ne farm atabiliyorum, ne pazar ticaret yapabiliyorum ne zindan girebiliyorum. Eğer binlerce lira atarsam aksamları CZ'de farm yapan adamları yada ben gibi para yatıranları kesme imkanım oluyor. Oyun şuan için bundan ibaret bende oyun rayına oturana kadar arada bi ugruyorum, umarım herkesi kaybetmeden önce rayına oturturlar ve temiz güzel bir sunucu ile düzgün bir baslangıc yaparlar tabi bu 6-7 aylık bir süreç gibi duruyor belki daha fazla

ARTYOM

Üye
önceki sistem daha iyi di zaten yoğunluktan oyuncular d2 ve d3 lere pazar kuruyordu d1 de de çok fazla lag olmuyordu yinede şikayetçi değildik doriona el attılar daha beter oldu böyle basit hatalar rise online ekibine yakışmıyor 200-250 limit demek ne demek anlık 10-20 bin online oyuncu olduğunu söylüyorlar bakım sonrası sabahın 9 unda d1 d2 d3 de pazar kuramıyoruz ayrıca oyuncuları 10 campa dağıtmakta olmaz 1 item alıcak diye 10 camp mı dolaşıcak oyuncular....

ReginaMeis

Üye
Bütün MMORPG tipi oyunlarda (en azından mantıklı düşünebilen bir ekibi olan) offline merchant veya auction house sistemi vardır. Hani bir dörtlük vardır;

Azrailine aşık olmuşsa bir millet,
İster ezan dinlet, ister çan dinlet
İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet
Müstahaktır ona her türlü zillet!

Bu topluluğun sorunu da bu malesef. Hiçbir oyun, akılsızca bilgisayarını açık tutmaya zorlamamalı bir oyuncuyu. Oynamıyorsan kaparsın. Sorunun çözümü belli. Auction House üzerinden alım ve satım yapmak. Böylece bilinçsizce yüzlerce belki binlere varan kişi, bilgisayarını açık bırakmak zorunda kalmaz. Böylece binlere varacak player, sunucuyu veya oyunu oynamaya çalışan oyuncunun bilgisayarını zorlamaz. Fakat yaparlar mı? Yapmazlar. "Evimize ekmek götüremiyoruz" cular ağladığı için kapandı, bir daha açılacağından şüpheliyim. Çözüm ortada, çözecek cesaret yok.

ARTYOM

Üye
dorion1 de limiti kaldırdılar herkes dorion1 de yoğunluşmış ana baba günü gibi :) dorion 2-3-4 de limit var bu terste bir işlik var :)

Papoy

Üye
AH de item satma açılmadığı sürece bu doriondaki kuru kalabalık lag geçmez.

Lonarad

Üye
Arkadaşlar limit olmadığı zaman veya çok yüksek olduğu zaman herkes Dorion1'de pazar kurmaya çalışıyor. Haliyle limit doluyor sadece pazar kuranlar oluyor sunucuda. Alıcı kesim sunucuya giremiyor bu sefer Zone Full hatası geliyor :D Kim alacak o kadar itemı pazar kuranlar dolduruyor sunucuyu.

Querrero

Üye
Arkadaşlar limit olmadığı zaman veya çok yüksek olduğu zaman herkes Dorion1'de pazar kurmaya çalışıyor. Haliyle limit doluyor sadece pazar kuranlar oluyor sunucuda. Alıcı kesim sunucuya giremiyor bu sefer Zone Full hatası geliyor :D Kim alacak o kadar itemı pazar kuranlar dolduruyor sunucuyu.
Aynen item bakmaya girmek istiyorum zone full diyor saçmalık yani :D

dinopawcat

Üye
her bakım sonrası dorion da pazar limitini kaldırmıyorsunuz sabah 9 da dorion1-2-3 gibi sunucularda pazar kuramıyoruz ilerileyen saatlerde dorion1 de limiti kaldırıyorsunuz dorion2 ve 3 limiti kaldırmıyorsunuz bu sefer herkes dorion1 de pazar kuruyor lag ve yoğunluktan geçilmiyor onu geçtim rise online oyununuz boyutu yüksek bilgisayarlarımzı kaldırmıyor önceden dorion3 te kurardım idare ederdi şimdi dorion1 de kurmak zorunda kalıyoruz 1 saatte bir oyundan atıyor (çok ısınmadan) bu sorun hep böyle devam edicek mi.... bana yoğunluğu azaltmak için limit olduğu söyleniyor o zaman neden dorion1 de tamamen limiti kaldırıyorsunuz üst sunuculara neden limit koyuyorsunuz herkes dorion1 de yoğunlaşıyor bu nasıl yoğunluğu azaltmak bunu merak ediyorum (tabi şuan dorion1 de limit var ilerleyen saatlerde tamamen kaldırıyorlar) herkes dorion1 e yoğunlaşıyor. Anlık 10-20 bin online oyuncu var deniliyor yoğınluğu azaltmak için pazar limiti 200-250 olduğunu söylüyor yetkililer mükemmel
Çözüm : https://forum.riseonlineworld.com/k...ttigi-degere-gidecek-ve-hic-ugrasmadan.10536/

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt