İstek Dp Sildikten Sonra Bufflar Silinmesin

Cyanogen

Üye
Oyunda özellikle dvde sc basma zorunluluğu var dp sildikten sonra 2 buff siliniyor ama scler silinmiyor silinen buffları tekrar basarken zaten ölüyoruz
Bufflarında scler gibi silinmemesi lazım zaten 3.500lük hp sclerinin satılması class sistemine aykırı yani bir karakterin skilleri para ile satılıyor gibi en azından buffların silinmemesi gerekir parayla alınan esyanın bir karakterin skillerinden daha islevsel olması kesinlikle p2w etki yaratıyor bu olay görünmezleri görme scsi satılması gibi birsey mesela böyle bir sc gelebilir eger esitlik isteniyorsa

Zafer1991

Üye
Malum oyunda bile bu hatadan dönüldü en sağlam asasın hpsi 7.5k ve bu asas 300k 400k diyorlar burda 9k hp 1200 def 3k aple gezıyorlar ne takıyorlar 0 takı :) Yeminle dengelemeyi merakla bekliyorum. Takı upgrade rün sistemi gelmeden bu hpler bu defler bu ataklar bakalım neler bekliyor bizi

levbom

Üye
hangi asasda 9k hp 1200 def ve 3k ap var merak ettim. şuan oyundaki en yüksek ap 2600 onunda 7,5k cıvarı canıvar defide 1k

Zafer1991

Üye
hangi asasda 9k hp 1200 def ve 3k ap var merak ettim. şuan oyundaki en yüksek ap 2600 onunda 7,5k cıvarı canıvar defide 1k
9k hple dolasan asas yayıncıları az izlemedik rise oynadıgınıza emınmısınız :) Hatta face takıcak kadar dex gerisi hp + hp takılarla oynayan cok asas gördüm siz görmedıysenız rise oynamamıssınız demektir. Ve sunuda soyleyım yönetim 182hpden sonra hp verilmeyi yasaklamasa 10k hpli asasta gorucegımıze emindim o yüzden ne deseniz rise oynayan pvp atan oyuncular herseyı goruyor sıkıntı yok yani inanıp inanmamanız sizi bağlar:)Aksini iddia edicek argumanınız varsa bekliyorum ?

levbom

Üye
tamam 9k hp olunca 3k atak oluyormu ? onu diyorum. aynı anda tüm yazdıklarınız hangi karakterde var. Siz diyorsunuzki adamda 9k can 1200def 3k ap var. bu hangi karakter hangi yayıncı onu diyorum. yoksa apyi 1800de(1800 apyi örnek olarak yazdım o kadar hp verip hp kıyafetler takarsa muhtemelen 2k altında kalır apsi) tutup 9k hp yapıp oynayabilir.

Zafer1991

Üye
tamam 9k hp olunca 3k atak oluyormu ? onu diyorum. aynı anda tüm yazdıklarınız hangi karakterde var. Siz diyorsunuzki adamda 9k can 1200def 3k ap var. bu hangi karakter hangi yayıncı onu diyorum. yoksa apyi 1800de(1800 apyi örnek olarak yazdım o kadar hp verip hp kıyafetler takarsa muhtemelen 2k altında kalır apsi) tutup 9k hp yapıp oynayabilir.
Suikastci sınıf +0 itemlerle malum oyunda bu hpsi olabiliyormu ? Malum oyundaki herseyi asasa getirdiler ya birebir:) + Takı upgrade, rünler gelmeden bu hpler normal mi, asas sınıfının; sana normal geliyorsa diycek laf yok suan 8k hpsi bıle olsa normal değil sen suikastcı sınıftan bahsediyorsun full+3 fll+10 malum oyundaki asas karakterinin hpsi 7800 :) Algıya gerek yok isterse yönetim asasları 10k hp 5k ap yapsın. @levbom asas kardom benim bu arada asasın dmgsinden bahsetmedim dikkatini cekerim dmg vurması normal fakat bu hpler bu defleri normal diyenin neyse

levbom

Üye
şuan BayTED full item bluedragon + elvenbelt + imperial+8 set dual hatred defi 1100 hpsi 7700 apsi 2550...

Zafer1991

Üye
şuan BayTED full item bluedragon + elvenbelt + imperial+8 set dual hatred defi 1100 hpsi 7700 apsi 2550...
savunman bumu fuat aslanında 8k hpsi hala anlamamakla diretiyorsun asas oldugundan dolayı buda; Asasın dezavantajı nerde; Assas sınıfınin skilleri özene bezene düzenlenip getirilirken. Diğer sınıflarda o özeni goremiyoruz. Tek skille hem görünmez oluyor hem can caliyor, uçması var, hızlı koşması var, kritik geldi tek seferde 3-4k vuruyor,3sn de 5-6k hasar vuruyor, 2 assasin critic basıp 3snde yatiramayacagi çar yok, HP def warrior kadar, party içine giriyor kesiyor hoplaya zıplaya çıkıyor, stun yese cure atıyor, yetmiyor kör etme atıyor o da yetmiyor skil bari kilitliyor...Grup kör skilleri %50 ? Bana asasta olmayan bişi söle zayıf yönü nerde söyleyemezsin farm atmak istersede okcu olur biter zayıf yönü olmayan tek class böle gider mi? Userlere bağlı mage teamler,warrior teamler nerde suan meta okcu-asas classı üstüne neden denge yok cunku neyse artık yazmıcam yönetimde kırmızı alarmlar calmaya baslayınca anlarlar sımdı lvl furyası var oda biticek gundem ne olcak hep beraber izleriz:)

Son düzenleme:

berktun

Üye
Konudan çok sapılmış ama sclerin solo pk atmak isteyenlerin veya priest bulamayanların alternatifi olması gerektiği kanaatindeyim bende. Priest buffları farm harici işlevsiz kalıyor ne yazıkki.

Mello1993

Üye
Oyunda özellikle dvde sc basma zorunluluğu var dp sildikten sonra 2 buff siliniyor ama scler silinmiyor silinen buffları tekrar basarken zaten ölüyoruz
Bufflarında scler gibi silinmemesi lazım zaten 3.500lük hp sclerinin satılması class sistemine aykırı yani bir karakterin skilleri para ile satılıyor gibi en azından buffların silinmemesi gerekir parayla alınan esyanın bir karakterin skillerinden daha islevsel olması kesinlikle p2w etki yaratıyor bu olay görünmezleri görme scsi satılması gibi birsey mesela böyle bir sc gelebilir eger esitlik isteniyorsa
Bunun konusunu ben de açıp dike getirmiştim. Db yedikten sonra cure atacaksın da, buff atacaksın... Zaten 6 k olan hp 2 k ya düşüyor tek yiyorsun.

Db skillerin castingspeedini hızlandırıp, bufflarla birlikte total hp, defans üzerinden hesaplanması lazım. Yani buffka 10 k hp varsa, db %35 can kırıyorsa 6500 canın kalmalı.

levbom

Üye
hocam diyorumki 9k hp 3k apli 1200 defli char kim ben asas kötü asas güçlü demedimki. asas daha kırılgan olmalı evet ama 1200def 9k hp 3kapli char kim onu soruyorum. full hpye dönse gene 9k hp yapamaz full defli charların 1600 1800 apsi oluyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt