Öneri Dread Cyclops Düzenleme yapın.

LevelOnline

Üye
Dread Cyclops isimli mob dan her ne düşüyor ise dropunu azaltın. 7 tane sunucuda 5 saatir görev yapmak için uğraşıyorum. 61 lwl üstü adamlar ne kasıyor ise artık. ya party e al yada 2dk müsade et görev yapalım diyoruz her iki seçeneğede yok deniliyor.

Macro'cu farmcılar için yapılmış bir oyun olmasın lütfen oyun. Farm yapmak isteyen Death valley haritasında farm yapsınlar. Protean Kingdom haritasındaki droplar düşürün lütfen. Yeni açılmış bir oyun macro'cu ve 3rd party yazılımcıların kısacası (hile programı) kullananların iştahını üstüne çekmiş vaziyette bir çözüm bekliyoruz. Oyunu gelir kapısı görenlere teslim etmeyin. Aşağıya koyduğum resimde chat kısmını okuyunuz 30m lik item düşüyor kaptıramam slotu diyor . 30m lik item düşen slotu 1 kişi tek başına dönmemeli, Farm bu oyundan tamamen kalsın demiyorum, bu kadar basit olmasın diyorum. 30m lik bir item düşecekse bir mob'tan 1 party (8 kişi ) anca kesebilmeli o mob'u.

mokoko1055

Üye
Ya sen ne diyorsun ya mesela adam bir tane kesiyor ya, ben boştakine gidiyorum adam öyle bir panik oluyor ki daldığını bırakıp benim daldığımı kesmeye geliyor. Sonra çıkan yaratık varsa bunlar dışında onlara da bir iki vuruyor ki kutu ona kalsın. Arada canım sıkıldıkça bu elemanları korkutmak için dalarım boşta gördüğüme. Çok eğlendiriyor beni. Sen de bir dene. 60 level altını anlarım ama 62 64 65 level adamlar burada hem item hem de ego kasıyor. Slot doluysa bile umurunda olmuyor nasıl olsa +60 level ya her yer onun(!)

LevelOnline

Üye
Aynen öyle ks olmasın diye bekliyorum. boştakine gidiyorum sırf 18 tane görevden 1 tanesi saysın diye 18 tane kesip gidecem zaten. Dediğin gibi adam kendi daldığı mob'u bırakıp benim daldığıma geliyor kutu onda kalsın diye. yeni bir mob çıkınca direk onada gidiyor 3 tane mob yarım hp li vaziyette duruyor hepside onda. Olmaz oyun amacını yitiriyor böyle. Adamların amacı oyun oynayıp karekterini geliştirmek değil. Gb kasıp TL ye çevirmek derdindeler. Bu duruma müdahale edilmesi lazım ; Oyun için erken çöküş olur bu şekil. Tren diye tabir edilen çarlar türedi zaten Tek amaçları GB=TL mantığı; amaçları oyun oynamak değil.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt