Dread Servant Görevi nie bu kadar zor ?

HeaveN

Üye
Selam Değerli arkadaşlar Haddar Görevlerini yapıyoruz Exp için..

Son bir görev kaldı 71 bile yaptım, Ama Dread Servant Mob kimse kesmeye yanaşmıyo,

Parti topladık 2 kere keselim dedik canavar bi vuruyo 2k arka arkaya, millet feleği şaştı.

Exp bide öyle çok yüksek deil ama maksat bitsin görev 27milyon exp ordan alalım dedim ama yat kalk elimize verdi mob.

Bu görev yapcak yardımcı olursa sevinirim..
Şimdiden teşekkürler.

Charly1993

Üye
Son görevimiz olan Dread Servant'ı yapıp yapmamak arasında iken yapalım kararı aldık yaklaşık 60mob 2 saat sürdü içinden 4 adet Lost eye metaryeli + 1 adet Eartshaker + 1 adet Arc sword + 1 adet Swiftness ring + 1 adet Rangers shield aldık.... 50m exp için degmez ama droplar sayesinde görevi bitirebildik. Darısı diğerlerinin başına.

tekpak

Üye
kolayı var. bir warrior defans döncek, kalkan takcak. sadece o dalcak kısa bir süre, sonra taunt skillerini sıra sıra atacak. aggro hiç kaçmıyor warriordan ve full hp olduğu için yatmıyor, zaten defans da hayvan gibi oluyor.

kolay görev yani, 1 tane adam gibi def warriora bakar. chitin +7 set +7 dandik mavi kalkanla tankladım ben 65 lvlda, partice döndük. 1.5 saat sürdü. he yine değmez ama işte aksiyon oldu

priesttt

Üye
o kadar exp için değmez, onları kesmesi zaten saatlerini alır, 2 saat exp kas çok rahat alacağın exp onu geçecektir

MaRaKeSH

Üye
kolayı var. bir warrior defans döncek, kalkan takcak. sadece o dalcak kısa bir süre, sonra taunt skillerini sıra sıra atacak. aggro hiç kaçmıyor warriordan ve full hp olduğu için yatmıyor, zaten defans da hayvan gibi oluyor.

kolay görev yani, 1 tane adam gibi def warriora bakar. chitin +7 set +7 dandik mavi kalkanla tankladım ben 65 lvlda, partice döndük. 1.5 saat sürdü. he yine değmez ama işte aksiyon oldu

partiye vurmuyormuydu dread servant onu napacaz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt